Sziasztok!
Békéscsabán párhoz csatlakoznék.
Békéscsabán párhoz csatlakoznék.
Sziasztok.
Szeretöm keresném hölgy,pár személyében.
Budapest és környékén.
Szeretöm keresném hölgy,pár személyében.
Budapest és környékén.
Sziasztok. Ma estére keresnénk párt egymás előtti szexre női bi-vel. Helyünk van.
Jövő hét péntek éjjelre(2016.10.07) keresek Budapesten duci hölgyet
Extrém kövér nőkért rajongó sportos férfi keres 150 kg feletti hölgyet.Felső súlyhatár nincs!
Hol vagytok lányok, fiúk, párok????? Szeretkezni akarunk veletek és minden perverziót átélvezni egymás örömére. Kedden egész nap Bükfürdőn leszünk. Múlt héten is jelentkeztünk, de nem jött senki. Ismerkedni százan is szeretnének, de mikor valóban szeretkezni kellene már gond van. Ennyi kamus van itt??? Bizonyítsatok, mi készen állunk. Puszilunk benneteket.

Sziasztok!
Egerben keresnénk péntek estére, nem fotó modell alkatú párként, párt bi hölgy taggal és/vagy fiatal /18-25/, jóképű, "vastag" férfit a hölgy örömére.
Fürdéssel, szaunával, éjszakai "szórakozással" . Demjénben vagy egerszalókon szállnánk meg.
Ötleteket, lehetőségeket privátban, képeket emailban...
Egerben keresnénk péntek estére, nem fotó modell alkatú párként, párt bi hölgy taggal és/vagy fiatal /18-25/, jóképű, "vastag" férfit a hölgy örömére.
Fürdéssel, szaunával, éjszakai "szórakozással" . Demjénben vagy egerszalókon szállnánk meg.
Ötleteket, lehetőségeket privátban, képeket emailban...
kis farok,nagy élvezet!!!! érdekel?
Kecskeméti nővel párral ismerkednék
Tuzes kancamat keresem 3kerben privit irj nem banod meg
Sziasztok. Ma estére keresnénk párt egymás előtti szexre. Női-bi-vel. Helyünk van.
Sziasztok Aszód es környeken ismerkednek paral hölgyel kor alkat mindegy privat irj
Sziasztok
Szeretnék okt. 4-én este találkozni párral vagy hölggyel Bács m Kkfházán! Helyet tudok biztosítani!Nyitott vagyok mindenre 44/187/90 sportos alkatú pasi vagyok!
Szeretnék okt. 4-én este találkozni párral vagy hölggyel Bács m Kkfházán! Helyet tudok biztosítani!Nyitott vagyok mindenre 44/187/90 sportos alkatú pasi vagyok!
Kedves nemdohányos duci maci telt párral, pasival ismerkednénk a korosztályunkból és a közelünkből
Kecskeméti telt nővel párral ismerkednék
Duci,molett,nagyfenekü nővel ismerkednék...ídősekkel is...ny.dunántúlon.
Sziasztok! 25 éves kedves, ápolt, utazni tudó pasi vagyok Gödöllőröl, pénteken csatlakoznék párhoz vagy hölgyhöz, kor az nem számít, képek vannak fent rólam, ha érdekelne megadom a hozzáférést, privátba írjatok légyszi, köszönöm

Normális,gyengèd pasiként keresek hölgyeket,párokat.
Duci hölgyet vagy ilyen hölgytagú párt (csak a hölgy örömére) keres alkalmi szexkapcsolatra egy mackós, bp-i pasi.
Kedves nemdohányos duci maci telt párral, pasival ismerkednénk a korosztályunkból és a közelünkből