Kedves nemdohányos duci maci telt párral, pasival ismerkednénk a korosztályunkból és a közelünkből
Úgy látom van jelentkező bőven.
(Ez egy válasz cucaimi üzenetére (2016. 09. 27. kedd 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Molett nővel párral is merkednék Kecskeméten
Privi ment!
(Ez egy válasz cucaimi üzenetére (2016. 09. 27. kedd 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
átlagos pasi vagyok, viszont a farkam kisebb! Ha felkeltettem figyelmed, írj!
Írt am privit.
Sziasztok!
Ma egy kis hancur velem?
Dundi vagyok
Ma egy kis hancur velem?
Dundi vagyok

Kedves nemdohányos duci maci telt párral, pasival ismerkednénk a korosztályunkból és a közelünkből
ápolt vastag méretű akár néger pasi a telt feleség kényeztetésére
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresünk! Rendszeresnek mondható szórakozásra!!! Szóló pasit nem keresünk! ! Ha valakinek lenne kedve ismerkedni Írjon!
Csorna v körny?
Ma este?
Hely ok!
kisbakancs5@gmail.com
Ma este?
Hely ok!
kisbakancs5@gmail.com
Sziasztok Telt duci hölgyet keresek minden jóra utazni tudok 46 éves vagyok !
érdekeltek!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 25. vasárnap 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 25. vasárnap 18:13
Törölt felhasználó (939668)

Kedves nemdohányos duci maci telt párral, pasival ismerkednénk a korosztályunkból és a közelünkből!
Kedves nemdohányos duci maci telt párral, pasival ismerkednénk a korosztályunkból és a közelünkből!
Kecskeméten kényeztetnék telt, duci Hölgyet.

írj privátba..
(Ez egy válasz Franciakulcs üzenetére (2016. 09. 25. vasárnap 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
átlagos pasi vagyok, viszont a farkam kisebb! Ha felkeltettem figyelmed, írj!
Telt,duci, kövér igényes ápolt hölgyet kényeztetnék bcsaba és környékén☺kortól függetlenün
Telt,duci, kövér igényes ápolt hölgyet kényeztetnék bcsaba és környékén☺kortól függetlenün
Kifejezetten DUCI hölgyet kényeztetnék HOOSSSZAN....