Sziasztok! 35 éves , macis átlagos srác vagyok, és keresek egy kedves normális átlagos párt , akiket támogatnák anyagilag/ cserébe kukkolnám őket ,de be is szállnék ha szeretnék,házibarátjuk lennék / diszkréció adott és elvárt! Káros szenvedélyem nincs .

nöt párt keresek alkat kor nem számit
Csorna v körny???
Skyp:szabi0111
Skyp:szabi0111
Vannak-e itt olyan pasik akiket izgatná ha megdugjak a feleséguket? Lehet duci is!Hely kellene utazni tudok! irjatok!
36 éves srac keres kimondottan nagy mellű, teltebb hölgyet 40-es 50 -es korosztályból, masszázsra, vagy amire csak szeretné...
Sziasztok Fehérvári vagyok helyem nincs utazni tudok! Keresek nőt párt kellemes idő töltésre vagy kedvére kényeztetném! én vékony vagyok de imádom a telt idomokat
Párt keresünk 40 felett kölcsönös örömszerzésre s egyéb programokra Győr és vonzáskörzete elönyben Belső üzit kérünk
Duci hölgyet keresek Somogy megyèben
Bögyös faros nöt vagy ilyen hölgytagu par keresek BP-en.
email : wernelek.teli.mindig @gmail.com [

merre vagytok?
Sziasztok. Igazi ducifan vagyok. Hölgyet, párt keresek, akivel, akikkel Pesten eltölthetnénk egy szép sexet. Bővebben privben. Írj bátran. Én 50-es, 160 cm "magas" 65 kilos 14-es intimmel, egyszerű pasi vagyok.
Lehettek sokkal idősebbek, lehettek fiatalabbak, lehettek bisexek, lehettek extrém ducik. A lényeg hogy élvezzük egymást. Írj privit ha szimpinek találsz.
Lehettek sokkal idősebbek, lehettek fiatalabbak, lehettek bisexek, lehettek extrém ducik. A lényeg hogy élvezzük egymást. Írj privit ha szimpinek találsz.
Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este párhoz csatlakoznék!

Sziasztok

Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este párhoz csatlakoznék!

Tele élvezett puncit nyalnek illetve dugnek! Ehhez keresnek nyitott párokat! Hely kellene utazni tudok! irjatok ha vannak itt ilyen párok?
Sziasztok! Gödöllői, ápolt nem független 33 éves mérnökként keresek alkalmi, de tartós szexkapcsolatra hölgyet max.55 éves korig Gödöllő, valamint Budapest 16. és 17. kerület jöhetne szóba. Ápoltság és diszkréció adott és elvárt.
Kecskemétről keresek bögyös macát nagyfeneküt keresek,lehet pár is
Sziasztok. Péntek este párhoz- lányhoz csatlakoznék!

Sziasztok!Szívesen ismerkednék párral hetero alapon.Soproni srác vagyok 26éves 180 magas,mackós alkat.Ha felkeltettem az érdeklődésetek írjatok.Leginkább a hölgy kedvében szeretnék járni.
Sziasztok! Budapesti vagy környéki duci/extraduci hölgyet, vagy ilyen hölgytagú párt keresek.