Sziasztok
(Ez egy válasz telihold33 üzenetére (2016. 03. 29. kedd 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok párok

Sziasztok. Péntek este párhoz- lányhoz csatlakoznék!

Csorna v körny???
Duci hölgy v anyuka?
35.170.65 barna haj barna szem
Duci hölgy v anyuka?
35.170.65 barna haj barna szem
Még mindig keresnék olyan telt hölgyet akinem nagyon husi pocakja van de nincs óriási melle!
Még mindig keresek

igazi duci nagy cicis hölgyet kényeztetnék.
Sziasztok! Holnap estére keresek pasit aki szereti a dundi nőciket.Utazni tudj

Szia!

Sziasztok!Szívesen ismerkednék hölgyel,párral hetero alapon.Soproni srác vagyok 26éves 180 magas,mackós alkat.Ha felkeltettem az érdeklődésetek írjatok.
párt nöt keresek kor alkat nem számit
Mezőkövesd környékén keresek hölgyet!Helyem van!
Sziasztok!Bp-n ismerkednék...
Csajt keresek!
100%hetero vagyok, ápolt, normális 19éves, budapesti lakos. Kis méretem van, 10-12cm, teljesen borotvált! Még egy fontos tényező: Szűz vagyok! Nekem elég egy egyszerű orál is!
Előny a húszas korosztály!
Kép és egyéb infó levélben, köszönöm!

Kép és egyéb infó levélben, köszönöm!

Kar hogy nem szombaton!
Husi duci anyákat keresek akiknek hiányzik a sex! Somogy Zala 40 èves pasi vagyok!
Sziasztok!pénteken Bp-n hölgy vagy pár társaságát keresem...részletek az adatlapon

dvözlet Mindenkinek!
Olyan hölgyet, párt, házaspárt keresnék akik maximális diszkréció mellett megmutatnák hálószobában vagy egyéb helyszínen titkaikat kizárólag fotózás céljából!
Bevállalósabb jelentkezők esetén szintén maximális diszkréció mellett akár megrendelésre is vállalhatnak fotózást aminek részleteit szintén privát üzenetben megbeszélhetjük!
Kérem csak komoly jelentkezők keressenek!
Köszönöm, hogy elolvastátok!
Mindenkinek sok sikert!
Olyan hölgyet, párt, házaspárt keresnék akik maximális diszkréció mellett megmutatnák hálószobában vagy egyéb helyszínen titkaikat kizárólag fotózás céljából!
Bevállalósabb jelentkezők esetén szintén maximális diszkréció mellett akár megrendelésre is vállalhatnak fotózást aminek részleteit szintén privát üzenetben megbeszélhetjük!
Kérem csak komoly jelentkezők keressenek!
Köszönöm, hogy elolvastátok!
Mindenkinek sok sikert!
Szombatra keresünk dagi kövér kedvelő nagyobb mlretű urat a felségem kényeztetésére
Telt holgyet vagy part keresnek minden foldi jora