Sziasztok. Igazi ducifan vagyok. Hölgyet, párt keresek, akivel, akikkel Pesten eltölthetnénk egy szép sexet. Bővebben privben. Írj bátran. Én 50-es, 160 cm "magas" 65 kilos 14-es intimmel, egyszerű pasi vagyok.
Lehettek sokkal idősebbek, lehettek fiatalabbak, lehettek bisexek, lehettek extrém ducik. A lényeg hogy élvezzük egymást. Írj privit ha szimpinek találsz.
Lehettek sokkal idősebbek, lehettek fiatalabbak, lehettek bisexek, lehettek extrém ducik. A lényeg hogy élvezzük egymást. Írj privit ha szimpinek találsz.
Mezőkövesd környékén keresek hölgyet!Helyem van!
Sziasztok. Igazi ducifan vagyok. Hölgyet, párt keresek, akivel, akikkel Pesten eltölthetnénk egy szép sexet. Bővebben privben. Írj bátran. Én 50-es, 160 cm "magas" 65 kilos 14-es intimmel, egyszerű pasi vagyok.
sziasztok,engen érdekelnétek,irjatok
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 01. csütörtök 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 01. csütörtök 06:53
Törölt felhasználó (974612)

mi is teltek vagyunk párt fiut keresunk
Sziasztok. Ma este párhoz csatlakoznék. 37 éves, budapesti pasi vagyok.

Székesfehérvár közeléből lányokat, párokat keresek akiket nézhetnék szex közben. Vagy beszállnék a hölgy örömére.
asszonyok,hölgyek?! Nemkell poszteralkatnak lenni ha szeretkeznél egy 40-éves mackós urall 93kg 170cm 18/4cm kukacos43@citromail.hu veszprém vas megye
Én pocakos vagyok, a párom csinos. Keresünk egy hölgyet, aki a párom előtt szeretkezne velem. Keresünk fordítva is, de csak inteligens, kultúrált fiatalember lehet.
párt keresnék szombaton napközben,én 46é,mindkét fél ok,hely kell Bp en és környéke,akár szabadban is
Sziasztok telt holgyet vagy ilyen part keresek
Sziasztok!
nöt párt keresünk
Keresek partnert.
mi is teltek vagyunk párt fiut keresunk
Sziasztok szexet kívánó idősebb nőt 50+ keresek Bük környékén. feri196906@citromail.hu
Hello!30-as férfi Bp-n ismerkedne hölggyel vagy csatlakozna párhoz...
Debrecenben vagy max15km távolságban búvóhelyel rendelkező párok,srácok üzeneteit várjuk. CSAK FOTOVAL rendelkezök irjanak.!!!! Olvasd el az adatlapunkat és csak utánna irj ha megfelelülnk testalkat...stb. Bisex hajlam előny!!!
Sziasztok! Szerdán reggel megyek BP-ről Szegedre, napközben ott leszek a környékn, délután vissza BP-re. Útközben vagy a környéken szívesen meglátogatnék hölgyet, párt, vagy utazhattok is velem. Jelentkezni privátban.
Dunaújvárosba
telt idomokal rendelkező hölgyel ismerkednék gyöngyösön szex céljábol