sziasztok, én egy 22 éves pesti srác vagyok kérlek nézzétek meg a képeimet és ha szimpatikus vagyok akkor szívesen csatlakoznék párhoz 3.nak szimplán hetero alapon smile
Vagy solo nőt kényeztetnék smile
Szivesen utazok de helyem is akad, ha unod a kamu embereket akkor írj rám mert nem fogsz csalódni smile
azthiszem elfogadható intim mérettel rendelkezem ( 20cm) és az elmondások alapján bánni is tudok vele smile
szeretem a lágy,gyengéd szexet úgy mint a dúrva és vad eggyüttlétet is, nemigazán van nálam tabu és szivesen kipróbálok mindent amire lehetőség van.
Vagy solo nőt kényeztetnék smile
Szivesen utazok de helyem is akad, ha unod a kamu embereket akkor írj rám mert nem fogsz csalódni smile
azthiszem elfogadható intim mérettel rendelkezem ( 20cm) és az elmondások alapján bánni is tudok vele smile
szeretem a lágy,gyengéd szexet úgy mint a dúrva és vad eggyüttlétet is, nemigazán van nálam tabu és szivesen kipróbálok mindent amire lehetőség van.
sziasztok!
duci hölgyet párt.keresek.
bp kecskemét közt előny.
pestmegye@citromail.hu
duci hölgyet párt.keresek.
bp kecskemét közt előny.
pestmegye@citromail.hu
Szia. én szivesen markolásznám és......
(Ez egy válasz edit.33 üzenetére (2015. 10. 08. csütörtök 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 08. csütörtök 23:32

Fiatal fiút (lehet szűz is) keresek, aki szeretne nagy, lógó melleket markolászni és szopni.
Sziasztok. Igazi ducifan vagyok. Hölgyet, párt keresek, akivel, akikkel Pesten eltölthetnénk egy szép sexet. Bővebben privben. Írj bátran. Én 50-es, 160 cm "magas" 65 kilos 14-es intimmel, egyszerű pasi vagyok.
Lehettek sokkal idősebbek, lehettek fiatalabbak, lehettek bisexek, lehettek extrém ducik. A lényeg hogy élvezzük egymást. Írj privit ha szimpinek találsz.
Lehettek sokkal idősebbek, lehettek fiatalabbak, lehettek bisexek, lehettek extrém ducik. A lényeg hogy élvezzük egymást. Írj privit ha szimpinek találsz.
Sziasztok.Mezőkövesd környékén hölggyel ismerkednék!Helyem van!
Hölgyet keresek aki orálisan kényeztetne, anyagilag támogatnám!! Kocsiba is megfelel, ma du.
Akár pár tagja is lehet.Párnál a bi is érdekel
nyeletke@gmail.com
nyeletke@gmail.com
sziasztok, én egy 22 éves pesti srác vagyok kérlek nézzétek meg a képeimet és ha szimpatikus vagyok akkor szívesen csatlakoznék párhoz 3.nak szimplán hetero alapon
Vagy solo nőt kényeztetnék
Szivesen utazok de helyem is akad, ha unod a kamu embereket akkor írj rám mert nem fogsz csalódni

Szivesen utazok de helyem is akad, ha unod a kamu embereket akkor írj rám mert nem fogsz csalódni

Székesfehérvár közeléből lányokat, párokat keresek akiket nézhetnék szex közben. Vagy beszállnék a hölgy örömére.
Nem vagyok duci, de szívesen kényeztetek molett hölgyeket is

Sziasztok! Újra keresünk, CSAK PÁRT !!!!!
priviben várjuk!
köszi

Gödöllői pár csajszit keres estére...Elkényeztetünk...
Hölgyet keresek orálra, anyagilag támogatnám!! Kocsiba is megfelel, ma du.
nyeletke@gmail.com
nyeletke@gmail.com
DUCI hölgy punciját nyalnám rendszeresem.
36/F, Bp.
36/F, Bp.
Sziasztok!Keresünk a hétvégékre Nyíregyházi hellyel rendelkező fogadni tudo pasit vagy párt.A hölgy/hölgyek örömére kényeztetésére.Mi egy dagi pár vagyunk.
Telt hölggyel párral találkoznák Vác és környékén holnap kora délután
57-éves férfi vagyok.email:yany3@freemail.hu
57-éves férfi vagyok.email:yany3@freemail.hu
pesti ducik ismerkedjunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 15. csütörtök 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 15. csütörtök 11:04
Törölt felhasználó (1178932)

Tatabányai duci pár vagyunk,kezdök keresünk szintén duci jó hangulatú párokat akik normális elfogadhetó hozzáállással bevezetnének a párcserés sexbe minket.
sziasztok, én egy 22 éves pesti srác vagyok kérlek nézzétek meg a képeimet és ha szimpatikus vagyok akkor szívesen csatlakoznék párhoz 3.nak szimplán hetero alapon
azthiszem elfogadható intim mérettel rendelkezem ( 20cm) és az elmondások alapján bánni is tudok vele

azthiszem elfogadható intim mérettel rendelkezem ( 20cm) és az elmondások alapján bánni is tudok vele

szép jó napot a hölgynek, 22 vagyok. Partnerem keresem egy kis online huncutkodáshoz, kor kinézet mindegy
Tatabányai duci pár vagyunk,kezdök keresünk szintén duci jó hangulatú párokat akik normális elfogadhetó hozzáállással bevezetnének a párcserés sexbe minket.
Kedves Párok,Hölgyek,Látogatók !
Biszex férfiként csatlakoznék olyan párokhoz, akik szeretnék kipróbálni, megélni a hármas nyújtotta élvezeteket,cuckold,és Creampie Játékokat. Mindkét fél részéről felmerülő bármilyen kívánságot szívesen teljesítek.
Kedves, közvetlen, átlagos testalkatú (175/88) 32 éves, ápolt, igényes,értelmiségi diszkrét somogyi férfi vagyok.
Kapcsolat itt üzibe vagy a partysupervisor@gmail.com címen.
Biszex férfiként csatlakoznék olyan párokhoz, akik szeretnék kipróbálni, megélni a hármas nyújtotta élvezeteket,cuckold,és Creampie Játékokat. Mindkét fél részéről felmerülő bármilyen kívánságot szívesen teljesítek.
Kedves, közvetlen, átlagos testalkatú (175/88) 32 éves, ápolt, igényes,értelmiségi diszkrét somogyi férfi vagyok.
Kapcsolat itt üzibe vagy a partysupervisor@gmail.com címen.