Sziasztok. Péntek este párhoz - lányhoz csatlakoznék!
37 éves, független, utazni tudó pasi vagyok.

Sziasztok. Minden korosztályból keresek gátlástalan perverz nőt Bük-Sopron és környékén.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Dombóvár v körny??
Ma???
Ma???
Sziasztok
Párokat ,hölgyeket keresek akikkel együtt ki élhetem minden szexuális vágyamat, vágyainkat.
Párokat ,hölgyeket keresek akikkel együtt ki élhetem minden szexuális vágyamat, vágyainkat.
Telt v duci hölgyel ismerkednék
telt ducui mackós párt nöt bi ffit keresek
Sziasztok
Fiatal (26) magas(196) vékony(83) hetero srác keres lány esetleg párt!Párok terén még tapasztalatlan vagyok de annál kíváncsibb. Fényképet privátban vagy mail-en tudok küldeni.
Fiatal (26) magas(196) vékony(83) hetero srác keres lány esetleg párt!Párok terén még tapasztalatlan vagyok de annál kíváncsibb. Fényképet privátban vagy mail-en tudok küldeni.
En imadom öket
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 02. 06. szombat 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 02. 06. szombat 15:57
Törölt felhasználó (1241552)

Sziasztok! Ma vagy is ma kora estére keresünk pasit
Szeresd a dundi nőket

Parokat meglesnek szex közben
Sziasztok! Ma vagy is ma kora estére keresünk pasit
Szeresd a dundi nőket

Sziasztok! Csongrád megyében keresek egy aranyos lányt, laza kapcsira, barátságra, vagy csak levelezésre.
Én egy 30-as, kedves, ápolt srác vagyok. Keress bátran!
dennyz@freemail.hu

44/187/94, Budapesti megbizható férfi átlagnál nagyobb intimmel.
Házaspárhoz is.
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Fotóim, adataim és kapcsolat > KATT IDE > www.szexlacival.dx.am
Házaspárhoz is.
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Fotóim, adataim és kapcsolat > KATT IDE > www.szexlacival.dx.am
Dombóvár v körny???
Telt v duci hölgy????
Telt v duci hölgy????
Hölgyet kényeztettnék
35.170.65
35.170.65
Kézcsókjaim! Bár mikor ÁLLOK a rendelkezésére!
(Ez egy válasz tömörgyönyör32 üzenetére (2016. 01. 30. szombat 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 30. szombat 16:41

Sziasztok!
Sajnos úgy tűnik szabad lesz az estém. Ha van kedve egy nagydarab, kellemes méretű pasinak csatlakoznia egy duci csajhoz, kérem, jelentkezzem. Részletek a lapomon.
Szép estét!
Sajnos úgy tűnik szabad lesz az estém. Ha van kedve egy nagydarab, kellemes méretű pasinak csatlakoznia egy duci csajhoz, kérem, jelentkezzem. Részletek a lapomon.
Szép estét!
Keresünk HELLYEL RENDELKEZŐ Debreceni vagy környéki Párt,Lányt,Fiút.Aki tud fogadni bennünket.
Csak akkor irj ha elolvastad adatlapunkat és megfelel a testalkatunk,elképzelésünk!!!!
Foto nélkül ne!!!!
Nem levelezgetni szeretnénk!!!
Csak akkor irj ha elolvastad adatlapunkat és megfelel a testalkatunk,elképzelésünk!!!!
Foto nélkül ne!!!!
Nem levelezgetni szeretnénk!!!
Sziasztok! Nyíregyházi lánnyal, hölggyel ismerkednék. Magas, mackós 30 éves srác vagyok. Írj privátot!
Hölgyel ismerkednék
35.170.65srác vagyok
35.170.65srác vagyok
Sziasztok
Veszprém, Székesfehérvár, Budapest, Tatabánya, Győr, Pápa környékéről keresek szexpartnereket 30-50 éves korig! Nők, esetleg párok jelentkezését várom!
Diszkréció adott, hosszabb távú szexkapcsolatban gondolkodók is írjanak bátran!!!
Diszkréció adott, hosszabb távú szexkapcsolatban gondolkodók is írjanak bátran!!!