Csak úgy alakult.hogy se a munka se más nem szól közbe és együtt tudjuk tölteni a Drágámmal a szilvesztert.
Pasit keresnénk 3-4nek...pár órára,kezdjük élvezettel az új évet.
Párom NŐ!!! Nőies NŐ.
A fotókon látszik...házi barát casting??
Várjuk a válaszokat... Hozzánk tud jönni aki komolyan is gondolja....
Pasit keresnénk 3-4nek...pár órára,kezdjük élvezettel az új évet.
Párom NŐ!!! Nőies NŐ.
A fotókon látszik...házi barát casting??
Várjuk a válaszokat... Hozzánk tud jönni aki komolyan is gondolja....
Hatvan környékén puncit nyalnék ,kor alkat nem számít !
Sziasztok!
Csongrád megyében ismerkednék, laza, kötetlen kapcsolatot keresek elsősorban.
Én egy harmincas, kedves, ápolt, normális srác vagyok. Nem bunkó, nem erőszakos, nem nyomulós.
Írj bátran, ha csak levelezni, beszélgetni szeretnél, az is OK.
dennyz@freemail.hu

Sziasztok ! Duci hölgyet nyalnék,viszonozni nem kell !
sziasztok pécsi párt keresnénk
Sziasztok!
Duci-telt hölgy társaságát keresem Békés megyében! Imádom a telt buja formákat, el akarok veszni bennük! Utazni tudok,helyem nincs!!! 35 éves szexmániás pasi vagyok!!!
Duci-telt hölgy társaságát keresem Békés megyében! Imádom a telt buja formákat, el akarok veszni bennük! Utazni tudok,helyem nincs!!! 35 éves szexmániás pasi vagyok!!!
Pár esetleg aki csatlakozna hozzánk?
Nem szeretnénk hosszan ismerkedni!
Nem szeretnénk hosszan ismerkedni!
Sziasztok. Igazi ducifan vagyok. Hölgyet, párt keresek, akivel, akikkel Pesten eltölthetnénk egy szép sexet. Bővebben privben. Írj bátran. Én 50-es, 160 cm "magas" 65 kilos 14-es intimmel, egyszerű pasi vagyok.
Lehettek sokkal idősebbek, lehettek fiatalabbak, lehettek bisexek, lehettek extrém ducik. A lényeg hogy élvezzük egymást. Írj privit ha szimpinek találsz.
Lehettek sokkal idősebbek, lehettek fiatalabbak, lehettek bisexek, lehettek extrém ducik. A lényeg hogy élvezzük egymást. Írj privit ha szimpinek találsz.
Sziasztok!
Ma estére keresek egy duci, nagy cicis, nagy popsis hölgyet Budapestről, egy kis laza erotikára!
Ma estére keresek egy duci, nagy cicis, nagy popsis hölgyet Budapestről, egy kis laza erotikára!
Fertőd v kőrny???
Ma este???
35éves NAGYfiú vaok
kisbakancs5@gmail.com
Ma este???
35éves NAGYfiú vaok
kisbakancs5@gmail.com
Fertőd v kőrny???
Ma este???
35éves NAGYfiú vaok
kisbakancs5@gmail.com
Ma este???
35éves NAGYfiú vaok
kisbakancs5@gmail.com
Duci alkatu holgy keresne olyan pasit akinek lenne diszkret nagytestu tiszta kutyusa szeged szentes hodmezo kornyékén! Hely kellene es diszkrecio! kutyusoslany@citromail.hu
Igazán molett hölgyek jelentkezését várom szívesen teljesítem álmaikat vágyaikat
Sziasztok!
Én egy harmincas, kedves, ápolt, normális srác vagyok. Nem bunkó, nem erőszakos, nem nyomulós.
Lehetsz duci is.
Írj bátran, ha csak levelezni, beszélgetni szeretnél, az is OK.
dennyz@freemail.hu

Hölgyek Kölcsönadnám férjemet.....Kitartó és jó karban van ...privát leveleket várunk....Pestiektől.......Kerek popsid legyen..Arra indul : DDDD pussz mindenkinek....
Hölgyeim!Ma valaki?Helyem van!
Sziasztok! 34 éves nem független pasi vagyok Veresegyházról. Kb 50 km körzetben keresek olyan hölgyet aki egy titkos kapcsolatot keres.
Szia te kissexi lány
csodás vagy szívesen nyaldosnám a puncikád meg a cicikéd
(Ez egy válasz telihold33 üzenetére (2015. 11. 29. vasárnap 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Lányokat és párokat keresek akikhez szeretik ha van mit fogni egy fiún, és szeretnék meg színesíteni szexuális életét.
Van ilyen pár vagy lány akikhez csatlakozhatnék ?
Lányokat és párokat keresek akikhez szeretik ha van mit fogni egy fiún, és szeretnék meg színesíteni szexuális életét.
Van ilyen pár vagy lány akikhez csatlakozhatnék ?
Sziasztok Bük -Sopron környékén keresek elhanyagolt, akár kicsit perverz nőt tartós erotikus kapcsolatra.
Írj bátran megbeszéljük, feri196906@citromail.hu
Írj bátran megbeszéljük, feri196906@citromail.hu