Sziasztok.
Sziasztok! 36 éves pasi vagyok. Hölgyeket, párokat keresek szexre, masszázsra.
Szia
Kkfházán keresek hölgyet ma késő esti órákba közös játszadozáshoz ! Hely van,kor alkat mellékes! Kérlek írj telefon sz vagy este 20h kk a chat-en találkozunk!
Kkfházán keresek hölgyet ma késő esti órákba közös játszadozáshoz ! Hely van,kor alkat mellékes! Kérlek írj telefon sz vagy este 20h kk a chat-en találkozunk!
Csorna v körny??
Telt v duci hölgy???
35.170.65
kisbakancs5@gmail.com
Telt v duci hölgy???
35.170.65
kisbakancs5@gmail.com
Csorna v körny??
Telt v duci hölgy???
35.170.65
kisbakancs5@gmail.com
Telt v duci hölgy???
35.170.65
kisbakancs5@gmail.com
Zalai duci nagyseggű holgyet keresek,imádom nyalni a nagy popót.
Sziasztok! Szivesen ismerkednek holgyekkel parokkal. Roviden rolam: fiatal pasi vagyok, 188cm , 110kg, barna szem, fekete rovid haj, kreol bor, igenyes megjelenes

Sziasztok ki szexelen irj
Csorna v körny???
Hölgyet kényeztettnék akkár viszonzás nélkül is
Hölgyet kényeztettnék akkár viszonzás nélkül is
Sziasztok. Egy nagyon kiéhezett pasi keresi egy nagyon kiéhezett hölgy partnerét hosszútávú erotikus kapcsolatra Bük-Sopron környékén. Írj bátran
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Győrben lányok ?? :3
Csorna v körny???
Hölgyet kényeztettnék holnap este
Valaki???
35.170.65.barna haj barna szem
Intim:majd megtudod☺
Hölgyet kényeztettnék holnap este
Valaki???
35.170.65.barna haj barna szem
Intim:majd megtudod☺
Sziasztok
Fiatal magas vékony pasiként ismerkednék nőkkel párokkal 20km-es körzetben. smile
Fiatal magas vékony pasiként ismerkednék nőkkel párokkal 20km-es körzetben. smile
Nagy formasan telt no part keresek harmasra ,mindeki oromere bp-2 3 ker elonyben .sex minden mennyisegben
Sziasztok. Igazi ducifan vagyok. Hölgyet, párt keresek, akivel, akikkel Pesten eltölthetnénk egy szép sexet. Bővebben privben. Írj bátran. Én 50-es, 160 cm "magas" 65 kilos 14-es intimmel, egyszerű pasi vagyok.
Lehettek sokkal idősebbek, lehettek fiatalabbak, lehettek bisexek, lehettek extrém ducik. A lényeg hogy élvezzük egymást. Írj privit ha szimpinek találsz.
Lehettek sokkal idősebbek, lehettek fiatalabbak, lehettek bisexek, lehettek extrém ducik. A lényeg hogy élvezzük egymást. Írj privit ha szimpinek találsz.
Székesfehérvár??
Sziasztok!
Eger, Hatvan, Ózd környékén szimpatikus párt keresek!
Eger, Hatvan, Ózd környékén szimpatikus párt keresek!
Pest vagy Jász-Nagykun-Szolnok megyéből keresek nagyon telt(mondjuk kövér) nőt.
Ha 120kg felett vagy feltétlen írj!
Átlagos kinézetű 30as férfi vagyok nagy mérettel és imádok nyalni!
Ha 120kg felett vagy feltétlen írj!
Átlagos kinézetű 30as férfi vagyok nagy mérettel és imádok nyalni!
Szexuálisan túlfűtött Pasi vagyok Egyedül illetve Párommal, ismerkednénk lányokkal,aki szereti ha órákig kényeztetik illetve jól megdolgozzák. Alkalmi illetve tartós szex kapcsolatot keresek.

Szia. Merre laktok?