Százhalombattán a környéken, vagy a 22.- 11. kerületben valaki vagy valakik??
Sok mindent érdekelne!
Sok mindent érdekelne!
Én egy cicis kukis szexszolga tipsu pasi vagyok, olyan hajdu vagy szabolcs megyei, nőt, lányt vagy párt keresek aki straponban és egyébb dolgokba részesítene engem alkalmanként ha te vagy ismerősöd megtenné légyszives irj,tudok képeket is küldeni magamról valós személy vagyok,akár skypon is bemutatkozom neked!!
Sziasztok. Ma este párhoz csatlakoznék. Tibor vagyok, 37 éves, budapesti pasi.

Képzett, 50-es masszőrként, igényes párokhoz csatlakoznék, kölcsönös élvezetekre.....mindenki, mindenkivel! Székesfehérvár +50-60 Km...utazni, és fogadni is tudok. Diszkréció, igényesség, ápoltság, no kamu adott, és elvárt!
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresek hosszabb távra. Részletek az adatlapomon.
Hölgyet vagy párt keresek hosszabb távra. Részletek az adatlapomon.
Sziasztok. Igazi ducifan vagyok. Hölgyet, párt keresek, akivel, akikkel Pesten eltölthetnénk egy szép sexet. Bővebben privben. Írj bátran. Én 50-es, 160 cm "magas" 65 kilos 14-es intimmel, egyszerű pasi vagyok.
Lehettek sokkal idősebbek, lehettek fiatalabbak, lehettek bisexek, lehettek extrém ducik. A lényeg hogy élvezzük egymást. Írj privit ha szimpinek találsz.
Lehettek sokkal idősebbek, lehettek fiatalabbak, lehettek bisexek, lehettek extrém ducik. A lényeg hogy élvezzük egymást. Írj privit ha szimpinek találsz.
Szivesen ismerkednék nyitottan!
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2007. 10. 11. csütörtök 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 11. csütörtök 16:25

Hogy könnyebben találjunk szabadidő kellemes eltöltéséhez partnert.
Sziasztok! Szeretnék,akár napközben is ráérő jó fej csajt vagy párt, akikkel időnként össze jöhetnénk és jól érezhetnénk magunkat !!! Puszi! Csabi
sziasztok telt,dagi feleségem kényeztetésérek keresünk vastagfarku pasit pasikat
Egy gyönyörű telt hölgyet massziroznék a csúcsra,,,!!! Most azonnal, ha szeretnéd!!!
Pest megyében keresek duci párt hölgyet kor nem számít.
gödöllöi 40-es pár este szorakozna bisex csajjal v. párral
Holnap delelott? 23 a kor 18 as farkam
(Ez egy válasz nyuszikáék üzenetére (2015. 10. 24. szombat 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
gödöllöi pár este szorakozna...
sziasztok!
szivesen leveleznék idősebb nővel
szivesen leveleznék idősebb nővel

Sziasztok! Győri hölgyet keresek, vágyaink kielégítésére. 20 éves, jó kiállású, magas pasi. Írj privit.
28 éves budapesti férfi, duci hölggyel ismerkedne
duci mackós telt tulsujos párt nöt keresünk mi sem vagyunk vékokny alkat
Duci hölgyet párt keresek én is az vagyok 57-éves férfi heteró alapon
Szombaton vasárnap Vác környékén emal:yany3@freemail.hu
Helyem van de utazni is tudok
Szombaton vasárnap Vác környékén emal:yany3@freemail.hu
Helyem van de utazni is tudok
Budapesten hölgyeket kényeztetnék