Sziasztok! Duci ,molett vagy erősen duci lányt, párt keresek!
Sziasztok. Igazi ducifan vagyok. Hölgyet, párt keresek, akivel, akikkel Pesten eltölthetnénk egy szép sexet. Bővebben privben. Írj bátran. Én 50-es, 160 cm "magas" 65 kilos 14-es intimmel, egyszerű pasi vagyok.
Lehettek sokkal idősebbek, lehettek fiatalabbak, lehettek bisexek, lehettek extrém ducik. A lényeg hogy élvezzük egymást. Írj privit ha szimpinek találsz.
Lehettek sokkal idősebbek, lehettek fiatalabbak, lehettek bisexek, lehettek extrém ducik. A lényeg hogy élvezzük egymást. Írj privit ha szimpinek találsz.
Sziasztok. Hétvégi bulihoz bi duci csajt v.párt keres 40-es pár.
Most vasárnap (22-én) Pesten csatlakoznék párhoz a hölgy örömére, esetleg lánnyal/hölggyel találkoznék este 10 után. 19 éves, 18-as intimérettel rendelkező szegedi srác vagyok.

Extrém molett 150 kg feletti ápolt,helyes arcú hölgyet keresek,mindenféle kapcsolatra nyitott vagyok.Sportos,diplomás férfi vagyok.
Hello! Holnap feleséget masszíroznek Bp -en. Akár sexmentesen is
Sziasztok!
Keresünk a környékünkből helyel rendelkezö potens3-4 pasit molett nimfo feleség kényeztetésére.
Keresünk a környékünkből helyel rendelkezö potens3-4 pasit molett nimfo feleség kényeztetésére.
hello. 26 eves budapesti sportos apolt srac vagyok 19cm merettel. udv Csabi
(Ez egy válasz feketemacska73 üzenetére (2015. 11. 15. vasárnap 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali!párommal keressünk nagyobb méretü pasit!
Sziasztok. Egy kedves szexet szerető hölgy partnert keresek nem baj ha az érett korosztály jelentkezik. Szhely-Kőszeg-Bük-Sopron környékén.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Sziasztok. Igazi ducifan vagyok. Hölgyet, párt keresek, akivel, akikkel Pesten eltölthetnénk egy szép sexet. Bővebben privben. Írj bátran. Én 50-es, 160 cm "magas" 65 kilos 14-es intimmel, egyszerű pasi vagyok.
Környékbeli hölggyel ismerkednék!
Sziasztok pár hölgy??!?!?
Én szívesen mennék Gyönyör!
(Ez egy válasz tömörgyönyör32 üzenetére (2015. 11. 08. vasárnap 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 08. vasárnap 13:42

Sziasztok!
Péntek (13-a) estére/éjszakára keresek egy mackós pasit aki eljönne hozzám és jól éreznénk magunkat pár óra erejéig.
Köszönöm
Péntek (13-a) estére/éjszakára keresek egy mackós pasit aki eljönne hozzám és jól éreznénk magunkat pár óra erejéig.
Köszönöm
Na fiúk! Normális kedves Macis srácot keresünk aki autóval és sok szabad idővel rendelkezik! Priviben írjatok,mindenkinek válaszolunk! Pest-megye keleti része ,Cegléd-Szolnok-Kecskemét környéke! Köszi
Székesfehérvár közeléből lányokat, párokat keresek akiket nézhetnék szex közben. Vagy beszállnék a hölgy örömére.
Sziasztok!
Köszönöm
Köszönöm
Sziasztok. Sopron-Bük környékén keresek otthon elhanyagolt hölgyeket asszonyokat. Jelszó: szeresd a szexet!!
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu