Formásan telt 50 körüli szimpatikus hölggyel barátkoznék.Írj belső üzenetet ha lètezel, ismerkedjünk.
Sziasztok! Valaki hosszú távú kapcsolatra ami nem csak a szexről szól? Írj privibe.
Tiszavasváriban van valaki az üdülőben?
Sziasztok...kerek fenekü husos puncis nimfomán csajt Hölgyet keresek...aki élvezi a popsinyalást..és a pisi adását nyalás közben.Belső üzenetben ha érdekellek
Part not biffit kesesek kor alkat nem szamit
Igenyes parral , csinos bi lannyal vagy nagymeretu golyosfarku sraccal ismerkednenk . Nyiregyhaza helyunk van.
pécs környéki lányt - párt keresünk
Sziasztok
Telt hölgyet vagy ilyen hölgy tagú párt keresek. Pest és Pest megye előny.
Telt hölgyet vagy ilyen hölgy tagú párt keresek. Pest és Pest megye előny.
Macis, telt alkatú 38 éves pasi vagyok vastag farokkal, ismerkednék párokkal. Szívesen szopatnám a feleséged előtted és veled közösen. Írjatok nyugodtan. Teljes diszkréció. Kezdő vagyok.

Not pary vagy szopni imadot keresek kor alkat nem szamit de inksbb kovereddet keresrk
szép napot tlt hőlgyel szeretkeznék ma a délelőti orákba helyem van csak gyere
Sziasztok,
A héten valamelyik délelőttre, Miskolcon keresünk fiatal férfit / képet kérünk emailban! / vagy párt /25-45/ egy kis gabalyodásra, nem modellalkatú párként, helyünk van.
Férfi bi kizárt, intelligencia, ápoltság, diszkréció adott és természetesen elvárt..
Köszi!
Privátban!
A héten valamelyik délelőttre, Miskolcon keresünk fiatal férfit / képet kérünk emailban! / vagy párt /25-45/ egy kis gabalyodásra, nem modellalkatú párként, helyünk van.
Férfi bi kizárt, intelligencia, ápoltság, diszkréció adott és természetesen elvárt..
Köszi!
Privátban!
Telt hölgytagú párt keresünk üzi
Telt, molett NŐT keresek élménydús szexre, közös élvezetekre - nem mindenkivel és nem minden áron! Diszkréció és ápoltság alap, várom jelentkezésed

Még mindig keressük szexuálisan rendkívül túlfűtött alkalmi partnernőmhöz és jómagamhoz azt a lányt/hölgyet, aki betársulna hozzánk harmadiknak közös masztihoz, vagy bármi máshoz is, az egészséges határokon belül.
A barátnőm 36 éves, extrán nőies, telt alkatú, sorozatos orgazmusokat produkáló, aki teljesen odavan azért, hogy végre kipróbálja, milyen egy nővel lenni. Mindent megtenne és mindent megengedne neki.
A feltétel csupán az én jelenlétem, ami nem feltétlenül jelenti a részvételt, az együttlét pusztán leszbikus jellegű is lehet, vagy akár a puszta egymás előtti masztizásban is kimerülhet, továbbá teljes passzivitás esetén is, ha csak élvezni szeretné a társaságunkat, mindenféle aktivitás nélkül.
Kötelező elvárás nincs.
Ha nem biztos önmagában vagy még önmagának is szégyelli bevallani, hogy ilyen vágyai vannak, velünk eldöntheti, valóban akarja-e vagy sem.
Kor, testalkat nem mérvadó, mindössze a megfelelő intelligencia, a kellő diszkréció és az extra libidó, ami szükséges, külön örülünk ilyen gondolatokat dédelgető, de még mindezt soha ki nem próbáló nők jelentkezésének, hiszen mi is ilyenek vagyunk..
Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll, ami egy kulturált, igényes lakás.
Természetesen anyagiak kizárva, továbbiak levélben, fotókkal....
A félreértések elkerülése végett : FÉRFI NE ÍRJON, CSAK NŐ JÖHET SZÓBA, férfiak levelére nem válaszolunk.
Sajnos PÁRT SEM KERESÜNK, kizárólag hölgyek levelét várjuk, de azt nagyon!!!
blacksunrise32@gmail.com
A barátnőm 36 éves, extrán nőies, telt alkatú, sorozatos orgazmusokat produkáló, aki teljesen odavan azért, hogy végre kipróbálja, milyen egy nővel lenni. Mindent megtenne és mindent megengedne neki.
A feltétel csupán az én jelenlétem, ami nem feltétlenül jelenti a részvételt, az együttlét pusztán leszbikus jellegű is lehet, vagy akár a puszta egymás előtti masztizásban is kimerülhet, továbbá teljes passzivitás esetén is, ha csak élvezni szeretné a társaságunkat, mindenféle aktivitás nélkül.
Kötelező elvárás nincs.
Ha nem biztos önmagában vagy még önmagának is szégyelli bevallani, hogy ilyen vágyai vannak, velünk eldöntheti, valóban akarja-e vagy sem.
Kor, testalkat nem mérvadó, mindössze a megfelelő intelligencia, a kellő diszkréció és az extra libidó, ami szükséges, külön örülünk ilyen gondolatokat dédelgető, de még mindezt soha ki nem próbáló nők jelentkezésének, hiszen mi is ilyenek vagyunk..
Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll, ami egy kulturált, igényes lakás.
Természetesen anyagiak kizárva, továbbiak levélben, fotókkal....
A félreértések elkerülése végett : FÉRFI NE ÍRJON, CSAK NŐ JÖHET SZÓBA, férfiak levelére nem válaszolunk.
Sajnos PÁRT SEM KERESÜNK, kizárólag hölgyek levelét várjuk, de azt nagyon!!!
blacksunrise32@gmail.com
sziasztok
negyven evhez kozeli mindket reszrol biszex par vagyunk
szeretnenk olyan biszex parokkal ismerkedni,ahol mindenki mindenkivel lehet egyutt megkotes nelkul
mi sok mindenre nyitottak vagyunk,igaz a holgy kezdo a tobbesben es a biszex teren
nem kamusak vagyunk
szolo pasik nem erdekelnek minket,kerjuk oket ne irjanak
szoval biszex parok irjatok batran,csapjunk bele smile
oxigen80@gmail.com
negyven evhez kozeli mindket reszrol biszex par vagyunk
szeretnenk olyan biszex parokkal ismerkedni,ahol mindenki mindenkivel lehet egyutt megkotes nelkul
mi sok mindenre nyitottak vagyunk,igaz a holgy kezdo a tobbesben es a biszex teren
nem kamusak vagyunk
szolo pasik nem erdekelnek minket,kerjuk oket ne irjanak
szoval biszex parok irjatok batran,csapjunk bele smile
oxigen80@gmail.com
Telt alkatú pár kefélését kukkolnám akár rendszeresen is.Én is macis alkat vagyok.Írjatok nyugodtan.
Budapesti Nő? Ismerkedne?
Hétfőn Sopronban hölgyet keresek. Nagy farkú, jó képű intelligens férfi vagyok. Hely szállodában. Írj elérhetőséget priviben, érezzük jól egymást!!!
A mai nap folyamán pár vagy hölgy aki találkozna egy normális pasival a Balaton déli partján bárhol?Üzit írj,vagy mail wasser9@citromail.hu.