Sopron-Bük környékén keresek egy 20 év körüli lányt tartós szex partneri kapcsolatra,nem egy alkalomra szeretném.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Sziasztok! Keresem párok és hölgyek ismeretségét kellemes szexkapcsolatra. Kor alkat mellékes,csak a szimpátia fontos.
Sopron-Bük környékén keresek egy 20 év körüli lányt tartós szex partneri kapcsolatra,nem egy alkalomra szeretném.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
ha szereted a dagi csajokat keres csak győr moson megyeiek anyagi támogatást kérek .
Hölgyet keresek Mezőkövesd környékéről!
Sziasztok!
Május 30-án Swinger partyt rendezek Debrecenben 18-50 közötti Párok, Lányok, Hölgyek, jelentkezését várom! Kép is jó lenne a bemutatkozáshoz ha szeretnétek csatlakozni! E-mail cím amire írhattok és egyeztetés: nukk22@citromail.hu további szép napot mindenkinek!
Május 30-án Swinger partyt rendezek Debrecenben 18-50 közötti Párok, Lányok, Hölgyek, jelentkezését várom! Kép is jó lenne a bemutatkozáshoz ha szeretnétek csatlakozni! E-mail cím amire írhattok és egyeztetés: nukk22@citromail.hu további szép napot mindenkinek!

párt keresünk
Hétvégére keresek lányt vagy párt , 26 éves igényes srác vagyok , utazni tudok helyem van , minden jóra nyitott vagyok hetero alapon , ide várom az üziket , departed1988@indamail.hu
Párokhoz csatlakoznék a hölgy örömére ! Fejér megye Pest !
Priviben várom leveled ha győr moson megyében élsz és kedveled a dagi alkatot párok ne keresenek köszi
Ma este camoznék érett 40-es bátor nővel vagy párral! 30 éves srác
Sziasztok! Miskolci diplomás normális nem független srác vagyok. Érett, telt, hölgyeket keresek Miskolcon és környékén.
Sziasztok! Miskolci diplomás normális nem független srác vagyok. Érett, telt, hölgyeket keresek Miskolcon és környékén.
Imádnék egy édes duci párt, ha megtalál valaki!!!
párt keresünk ill nöt
sziasztok szegedi vagyok utazni tudok diszkrét higénikus magas sportos pasi vagyok hölgyeket keresek vagy párokhoz is csatlakozok irj nekem kép imélre megy aki kér szép napot
Budapesti duci hölgyet kényeztetnék akár hosszu távon is ! ANYAGIAKTÓL MENTESEN ! L.

Hello 30 eves Budapesti srac vagyok ma estere keresek alkalmi sexet parral vagy kettesben
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 24. péntek 18:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 24. péntek 18:52
Törölt felhasználó (923646)
VIP

Sziasztok!
Mi egy 25/35 éves pár vagyunk,Kata és Krisztián! Ma estére keresünk utazni tudó pasit vagy párt Pest megye Aszód mellet lakunk
emaile:kataeskrisztian@gmail.com
tel:06705916185
Mi egy 25/35 éves pár vagyunk,Kata és Krisztián! Ma estére keresünk utazni tudó pasit vagy párt Pest megye Aszód mellet lakunk
Sziasztok!
Helló mindenki en egy 30 14,keruleti srac vagyok szevesen ismrekednek