Sziasztok! Debrecenben csatlakoznék párokhoz, hölgyekhez szabadban is akár közös maszti, dugás, puncinyalásra benne vagyok hétvégén is! Ápoltság és diszkréció adót és elvárt, írjatok mindenkinek válaszolok, elérhetőség jó lenne! További szép napot mindenkinek!

Szerintem még rakd bele pár topikba hátha törölnek az adminok a picsába. Azt is írd ki, hogy a megadott emailcímről trollkodni is szoktál párnak kiadva magadat. De hogy ennyire hülye legyél, az tényleg meglep.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 24. péntek 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 24. péntek 10:37
Törölt felhasználó (901952)

26 éves igényes srác vagyok ,keresek partnert , lehetnek párok is vagy elhanyagolt unatkozó asszonyok , diszkréció adott és elvárt , minden jóra nyitott vagyok , swinger vagy házibuli is érdekelne persze hetero alapon, utazni tudok , ez az emaielem departed1988@indamail.hu , várom az üziket ide vagy privibe emailre.
26 éves igényes srác vagyok ,keresek partnert , lehetnek párok is vagy elhanyagolt unatkozó asszonyok , diszkréció adott és elvárt , minden jóra nyitott vagyok , swinger vagy házibuli is érdekelne persze hetero alapon, utazni tudok , ez az emaielem departed1988@indamail.hu , várom az üziket ide vagy privibe emailre.
párt keresünk
Duci maci telt kövér párt vagy pasit keresünk békés csongrád bács megyéből Nemdohányzó találkozni is merők jelentkezését várjuk
Sziasztok! Debrecenben szexbulikban szívesen részt vennék a Hölgyek kívánságára és örömére!
Írjatok és meg beszéljük, mindenkinek válaszolok! Üdvözletem
Írjatok és meg beszéljük, mindenkinek válaszolok! Üdvözletem

42/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035

Sziasztok Aszod fele valaki irhatna
Gáláns srác érett, telt, hölgyeket keres Miskolcon.
Sziasztok!
Párokhoz csatlakozom!
Helyem van,utazni tudok!
Nyíregyháza és környéke!
Párokhoz csatlakozom!
Helyem van,utazni tudok!
Nyíregyháza és környéke!
Sziasztok!
Mi egy 25/35 éves pár vagyunk,Kata és Krisztián! Hétfő estére keresünk kellemes ,mérettel rendelkező,ápolt pasit/pasikat!
emaile:kataeskrisztian@gmail.com
tel:06705916185
Mi egy 25/35 éves pár vagyunk,Kata és Krisztián! Hétfő estére keresünk kellemes ,mérettel rendelkező,ápolt pasit/pasikat!
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék! Kizárólag a hölgy örömére! Fogadni nem tudok csak utazni
párt keresünk
Sziasztok!
Mi egy 25/35 éves pár vagyunk,Kata és Krisztián! Hétfő estére keresünk kellemes ,mérettel rendelkező,ápolt pasit/pasikat!Utazni tudj Pest megye Aszód mellet lakunk
Mi egy 25/35 éves pár vagyunk,Kata és Krisztián! Hétfő estére keresünk kellemes ,mérettel rendelkező,ápolt pasit/pasikat!Utazni tudj Pest megye Aszód mellet lakunk
Gáláns srác érett, telt, nem profi hölgyeket keres Miskolcon. Részletek privátban.
tobbes szexet kedvelo parhoz csatlakoznek
34 eves vagyok,190cm,98kg,farkam 18cm,borotvalt
van tapasztalatom,nem kamus vagyok
vannak itt kepeim,nezzetek meg
irjatok batran
mail:oxigen80@gmail.com
34 eves vagyok,190cm,98kg,farkam 18cm,borotvalt
van tapasztalatom,nem kamus vagyok
vannak itt kepeim,nezzetek meg
irjatok batran
mail:oxigen80@gmail.com

Törölt felhasználó (911827)