mi is keresünk párokat ducikat is
szia...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 25. szerda 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 25. szerda 11:14
Törölt felhasználó (875403)

Budapesti lányt nőt támogatnék. Választ csak privátban kérlek.

Pentek estere vagy szombatra...
(Ez egy válasz DonnieDarko üzenetére (2015. 04. 01. szerda 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 01. szerda 13:35

Jovo pentekre keresunk 1 par es egy ferfi melle telt noket, ilyen holgytaggal, esetleg rendelkezo parokat!
Privatban irjatok!
Mackos pasitaggal is…
Privatban irjatok!
Mackos pasitaggal is…
Jovo pentekre keresunk 1 par es egy ferfi melle telt noket, ilyen holgytaggal, esetleg rendelkezo parokat!
Privatban irjatok!
Mackos pasitaggal is…
Privatban irjatok!
Mackos pasitaggal is…
párt nöt keresünk ill bi ffit kölcsönös orálra a két ffi között
Ma este hölgyeim valaki?
szép, duci , aranyos harmincas nő férfit keres hosszútávra, kényeztetne Téged egy kis támogatásért cserébe...
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 03. 30. hétfő 00:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 30. hétfő 00:35

Törölt felhasználó (940115)

Egy gyönyörű duci csodát, az orgazmusig massziroznék... Akár most is. Találkozzunk!!!

Szia
Érdeklődnék, hogy helyileg hol vagy található, szívesen ismerkednék...
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 03. 23. hétfő 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 23. hétfő 19:33

Törölt felhasználó (922565)

Sziasztok!
Szombatra a barátnőmmel keresünk két kedves, mackós pasit szórakozni, táncolni, aztán ki tudja... Ő vidékről jön, kisgyerekes, szintén duci mint én, ezért csak egy éjszakára. Mivel nálam leszünk, csak olyanok jelentkezzenek, akiket nem zavar, hogy egy szobában lennénk négyen.
Mindenkinek minden jót!
Sziasztok
Szombatra a barátnőmmel keresünk két kedves, mackós pasit szórakozni, táncolni, aztán ki tudja... Ő vidékről jön, kisgyerekes, szintén duci mint én, ezért csak egy éjszakára. Mivel nálam leszünk, csak olyanok jelentkezzenek, akiket nem zavar, hogy egy szobában lennénk négyen.
Mindenkinek minden jót!
Sziasztok
Egy gyönyörű duci csodát, az orgazmusig massziroznék... Akár most is. Találkozzunk!!!
Budapesti molett, duci hölggyel franciáznék. Kor mellékes, diszkréció adott !!!
42/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035

26 éves srác vagyok , szívesen ismerkednék lányokkal párokkal , asszonyokkal ,minden jóra nyitott vagyok , hetero ,nagyon izgatnak a 30on felüli hölgyek vannak jó tapasztalataim , veszprém megyén belül , de max zala győr és fejér megyeik vas is beleférne , nagyon igényes közvetlen srác vagyok departed1988@indamail.hu ide várom az üziket
Sziasztok!Mezőkövesd környékéről keresek hölgyet!Helyem van!
párt keresünk elsö alkalommal ismerkedésre
Debrecenben szívesen csatlakoznék Párokhoz vagy Hölgyekhez! Helyem van írjatok üzenetet, mindenkinek válaszolok!

Sziasztok! Debrecenben 26-án és 27-én helyet tudok biztosítani délután vagy este Pároknak és hölgyeknek akiknek nincs helyük és szeretnének hancúrozni egy jót! Privát üzenetet írjatok és meg beszéljük a részleteket! Nem bánjátok meg!!!

Sziasztok!
Mindenkinek minden jót!
Sziasztok
Mindenkinek minden jót!
Sziasztok