35 éves pasi vagyok. Hölgyet, párt keresek kellemes időtöltésre. Napközben is ráérek.
Sziasztok !
Hétvégén hölgy vagy pár kapható lenne egy kis szaunás (tex.mentes) ismerkedéshez Szoboszlón vagy Debrecenben ?
Hétvégén hölgy vagy pár kapható lenne egy kis szaunás (tex.mentes) ismerkedéshez Szoboszlón vagy Debrecenben ?
Pesten keresem duci hölgy társaságát!
Szia Macsek! Szívesen megismernélek! Imádom a husi bájakat. csók
(Ez egy válasz Vadmacsek 35 üzenetére (2015. 05. 23. szombat 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Miskolci srác vagyok. Érett, telt hölggyel ismerkednék Miskolcon és környékén.
Telt hölgyet keresekk kamerázni,közös örömszerzésre. 25 vagyok várlak!
párt ill szopni imádó ffit bi nöt keresünk
sziasztok
tobbes szexet kedvelo parhoz csatlakoznek,illetve ilyen holggyel ismerkednek
34 eves vagyok,magas,ferfias pasi,farkam 18cm,borotvalt
van autom,utazom messzebbre is,nem kamus vagyok
apolt es egeszseges vagyok
nezzetek meg a kepeimet!
mail:oxigen80@gmail.com
tobbes szexet kedvelo parhoz csatlakoznek,illetve ilyen holggyel ismerkednek
34 eves vagyok,magas,ferfias pasi,farkam 18cm,borotvalt
van autom,utazom messzebbre is,nem kamus vagyok
apolt es egeszseges vagyok
nezzetek meg a kepeimet!
mail:oxigen80@gmail.com
maestére keresek biszex nagyfarku pasit harmasiknak!
Ma este hölgyeim valaki?
Sziasztok!
Pesten élő miskolci srác vagyok, hétvégén otthon tartózkodom. Nőt vagy párt keresek, kellemes közös kikapcsolódáshoz
28 éves vagyok, 183 cm, rövid haj.
Képet találtok itt az oldalon a profilom alatt sorozat formában!!!
Alsó korhatár 18, felső korhatár nincs.alkat nem elsődleges szempont. szimpátia alapján bármi lehet.
Helyem van Miskolc belvárosában, de utazni is tudok!! Ma délután/este lenne jó!!
Írjatok privátban
Pesten élő miskolci srác vagyok, hétvégén otthon tartózkodom. Nőt vagy párt keresek, kellemes közös kikapcsolódáshoz

28 éves vagyok, 183 cm, rövid haj.
Képet találtok itt az oldalon a profilom alatt sorozat formában!!!
Alsó korhatár 18, felső korhatár nincs.alkat nem elsődleges szempont. szimpátia alapján bármi lehet.
Helyem van Miskolc belvárosában, de utazni is tudok!! Ma délután/este lenne jó!!
Írjatok privátban
Sziasztok!!
Hétvégére keresek,egy szimpatikus hölgyet!Helyem van!
Sziasztok!
Gáláns pasit lehetsz biszex is maestére harmadiknak?
Sziasztok! Keresem párok és hölgyek ismeretségét kellemes szexkapcsolatra. Kor alkat mellékes,csak a szimpátia fontos.
Szabad a hosszú hétvége
Szabad a hosszú hétvége

Igényes telt nőt/lányt szívesen kényeztetek! Győr ill. környéke!
JAVÍTÁS!Sziasztok!
Ma!estére keresünk pasikat a hölgy örömére,házibarát casting smile,szintén estére keresnénk hölgyet párt Jelentkezés az adatlapon megjelölt feltételek mellett.
Ma!estére keresünk pasikat a hölgy örömére,házibarát casting smile,szintén estére keresnénk hölgyet párt Jelentkezés az adatlapon megjelölt feltételek mellett.
Sziasztok!
Holnap estére keresünk pasikat a hölgy örömére,házibarát casting smile,szintén estére keresnénk hölgyet párt Jelentkezés az adatlapon megjelölt feltételek mellett.
Holnap estére keresünk pasikat a hölgy örömére,házibarát casting smile,szintén estére keresnénk hölgyet párt Jelentkezés az adatlapon megjelölt feltételek mellett.
Sziasztok !