Sziasztok! Imádom a husis falatokat!
(Ez egy válasz angliai par üzenetére (2014. 11. 28. péntek 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 28. péntek 10:10

Telt idomokert rajongo fiut keresunk,szeresd a nagy melleket,popsit,vastag combot,,nagy csiklot.Tenyleg a telt idomok izgassanak!
párt keresünk hasonló alkattal mint mi vagyunk
szia, 21 vagyok és telt hölgyet keresek közös örömszerzésre skypeon, ha van kedved bennie92@indamail.hu
Ápolt 30-as házaspár keres párt vagy házaspárt egymás előtti szexhez, ahol mindenki a saját párjával szeretkezik és közben élvezhetjük a másik pár által okozott vizuális élményt. Jó kapcsolat kialakulása esetén tovább is léphetünk!
Sziasztok debrecenbe 43.éves mackos 130.kg pasi akár most vagy reggeli orakban ,!? sokmindenre nyitott.!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 26. szerda 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 26. szerda 19:20
Törölt felhasználó (910320)

párt keresünk játékokra hasonló alkattal mint mi vagyunk
Sziasztok, írtam a privire.
(Ez egy válasz angliai par üzenetére (2014. 11. 28. péntek 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Telt idomokert rajongo fiut keresunk,szeresd a nagy melleket,popsit,vastag combot,,nagy csiklot.Tenyleg a telt idomok izgassanak!
Ma estére hölgypartnerem keresem!
én imádnám

Egy telt nőt,èlveznèk!
Sziasztok Tibor vagyok, 36 éves, budapesti, nyitott pasi. 195/90. Szívesen megismerkednék veletek! Mit tudhatok meg rólatok? Írtam privát üzenetet is!

41/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Mindenre nyitott vagyok.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@freemail.hu
Részletekért keress bátran..
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Mindenre nyitott vagyok.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@freemail.hu
Részletekért keress bátran..
Tel.szám.: 06-20-614-1035

sziasztok

Mégegyszer, utoljára......
Sziasztok!
Keresünk párt, nőt, ffi-t. Nem csak kávézni szeretnénk. Helyünk sajnos nincs. Most csak Pesten belül tudunk utazni. Ha írsz, vedd figyelembe, hogy nem vagyunk vékonyak! enchanter@postafiok.hu képet csak válaszban küldünk!
Sziasztok!
Keresünk párt, nőt, ffi-t. Nem csak kávézni szeretnénk. Helyünk sajnos nincs. Most csak Pesten belül tudunk utazni. Ha írsz, vedd figyelembe, hogy nem vagyunk vékonyak! enchanter@postafiok.hu képet csak válaszban küldünk!
párt keresünk játékokra hasonló alkattal mint mi vagyunk
Sziasztok! 34/37 éves nem együtt élő pár vagyunk. Szombat estére keresnénk telt,duci,bisex Nőt vagy ilyen párt Vas és Zala környékéről akinek van helye is! Írjatok!!!
Bèkèscsabán,hölgy vagy pár?Szivesen lennèk házi barát!
Hölgyem ! Budapesti független,
Megbízható diszkrét 50-es férfi vár
Kellemes, romantikus kapcsolatra vágyó
shármosnak mondott őszhajú ,barna szemű,
kényeztető önzetlen odafigyeléssel.
Fotóval írj:
69elefant@gmail.com
Megbízható diszkrét 50-es férfi vár
Kellemes, romantikus kapcsolatra vágyó
shármosnak mondott őszhajú ,barna szemű,
kényeztető önzetlen odafigyeléssel.
Fotóval írj:
69elefant@gmail.com
Hölgyekkel ismerkednék!
Extrém dolgok, tágítás, anális játék.
Vagy csak beszélgessünk
Extrém dolgok, tágítás, anális játék.
Vagy csak beszélgessünk
Debrecenben lehetne csatlakozni Párokhoz, Lányokhoz, Hölgyekhez, csoportos szexbulikhoz? Írjatok, minden megoldás érdekel!