Sziasztok! Debrecenben 26-án és 27-én helyet tudok biztosítani délután vagy este Pároknak és hölgyeknek akiknek nincs helyük és szeretnének hancúrozni egy jót! Privát üzenetet írjatok és meg beszéljük a részleteket! Nem bánjátok meg!!!

41/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035

Imádnék és az orgazmusig kényeztetnék, egy csodálatos duci babát!!! Hmmm...
Sziasztok. Anál szexet szerető nőt-párt keresek Szhely-Bük-Sopron és környékén, ha egy kis játékban is benne vagy az csak jobb lehet.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Ma este, kedves molett hölgynek, kényeztető masszázs, nálam, de utazni is tudok!!! Puszi
sziasztok párként - párral vagy bi hölggyel ismerkednénk Győr és max 100 km
szexpartnert keresek Vác környékén 57-éves férfi írjatok
cím:yany3@freemail.hu
cím:yany3@freemail.hu
Sziasztok. Laci vagyok Somogy megyéből. Nyárra Balatonberénybe keresek hölgyeket közös nudizáshoz. Én 41 éves vagyok. Egyedúl járok nudizni,és ezért keresek társat. emailem. mega73m@gmail.com írjatok. köszönöm
Sziasztok!
Komárom-Esztergom megyében keresek hellyel rendelkező, diszkrét, intelligens, ápolt fiút/férfit/párt.
Kezdő vagyok szóval a türelem is fontos lenne, leginkább orális dolgok érdekelnének.
Várom üzeneted smile
Komárom-Esztergom megyében keresek hellyel rendelkező, diszkrét, intelligens, ápolt fiút/férfit/párt.
Kezdő vagyok szóval a türelem is fontos lenne, leginkább orális dolgok érdekelnének.
Várom üzeneted smile
26 éves srác vagyok , szívesen ismerkednék lányokkal párokkal , asszonyokkal ,minden jóra nyitott vagyok , hetero ,nagyon izgatnak a 30on felüli hölgyek vannak jó tapasztalataim , veszprém megyén belül , de max zala győr és fejér megyeik vas is beleférne , nagyon igényes közvetlen srác vagyok departed1988@indamail.hu ide várom az üziket
Sziasztok. Anál szexet szerető nőt keresek Szhely-Bük-Sopron és környékén, ha egy kis játékban is benne vagy az csak jobb lehet.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Sziasztok! Keresünk párt, akikkel kellemes időtöltéssel egybe kötve mindenki örömére élvezhetnénk az együtt töltött órákat,persze ha nem zavar a korunk mert mi 52 és 58 évesek vagyunk és természetesen a alkatunk!Ha érdekel válaszoljatok köszönjük. Email cim. nemeth788@gmail.com Ui: Mi Fejér megyéből vagyunk adam-eva55
Sziasztok! Ismerkedni szeretnénk házaspárokkal akik hasonlóan keresik az érettebb párt! Email cimünk: nemeth788@gmail.com
26 éves srác vagyok , szívesen ismerkednék lányokkal párokkal , asszonyokkal ,minden jóra nyitott vagyok , hetero ,nagyon izgatnak a 30on felüli hölgyek vannak jó tapasztalataim , veszprém megyén belül , de max zala győr és fejér megyeik vas is beleférne , nagyon igényes közvetlen srác vagyok departed1988@indamail.hu ide várom az üziket
41/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Átlagnál nagyobb intim mérettel.

Korunbéli párral ismerkednénk szimpátia esetén párcserés örömködésre
Sziasztok..hölgyet keresnék aki szereti a nagydarab pasikat...187-115-41éves pasi vagyok..Fejér m és kke..nagyfonok75@freemail.hu
Sziasztok!Ma estére keresek hölgyet Mezőkövesd környékéről!Helyem van!
sziasztok
Budapesti vagy Pest megyei parhoz csatlakoznek a hetvegen
34 eves vagyok,190cm,98kg,farkam 18cm,borotvalt
van tapasztalatom,nem kamus vagyok
vannak itt kepeim,nezzetek meg
irjatok batran
mail:oxigen80@gmail.com
Budapesti vagy Pest megyei parhoz csatlakoznek a hetvegen
34 eves vagyok,190cm,98kg,farkam 18cm,borotvalt
van tapasztalatom,nem kamus vagyok
vannak itt kepeim,nezzetek meg
irjatok batran
mail:oxigen80@gmail.com
Sziasztok!Keresünk hétvégi talikra Nyíregyházi hellyel rendelkező fogadni tudo pasit,vagy párt.Szeretnénk kipróbálni többesben a sexet.Nekünk a hely nem megoldott.Eddig még nem volt részünk többesben.Mi egy dagi pár vagyunk.És még mindig reménykedünk,hogy egyszer össze jön.