Sziasztok 19-20 év körüli lányt, vagy 50 +os hölgyet keresek csak szex kapcsolatra. Sopron-Szombathely feri196906@citromail.hu
Sziasztok!Kaposvár környéki 30 éves diszkrét,ápolt,és intelligens srác vagyok, házaspárokhoz, párokhoz (fiú, lány) csatlakoznék Házibarátként hosszú távra ,illetve egyedülálló hölgyeket is szívesen kényeztetnék.
Bizonyos távolságra utazni is tudok.
Bizonyos távolságra utazni is tudok.
Üdv!
Veszprémi telt hölgyekkel, vagy telt hölgytaggal rendelkező párokkal ismerkednék szóló, 25 éves , kanos pasiként.
Veszprémi telt hölgyekkel, vagy telt hölgytaggal rendelkező párokkal ismerkednék szóló, 25 éves , kanos pasiként.
Szívesen ismerkednék egy szimpatikus hölggyel, Hajdú-Bihar és környékén!
Életkor és alkat nem számít, viszont szimpátia és intelligencia annál inkább!
Nem alkalmi, de diszkrét kapcsolatot keresek! Saját lakásomon talizni is tudnánk, ha úgy alakul!
Ha van kedved ismerkedni, küldj üzit privátban, köszi!
Életkor és alkat nem számít, viszont szimpátia és intelligencia annál inkább!

Nem alkalmi, de diszkrét kapcsolatot keresek! Saját lakásomon talizni is tudnánk, ha úgy alakul!

Ha van kedved ismerkedni, küldj üzit privátban, köszi!

Kipróbálnám egy telt hölggyel!Helyem van!
sziasztok!
Én szívesen csatlakoznék. (Ez egy válasz laczko-daniel üzenetére (2014. 08. 01. péntek 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 01. péntek 11:35
Én szívesen csatlakoznék. (Ez egy válasz laczko-daniel üzenetére (2014. 08. 01. péntek 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Duci lány 36 éves és barátja keresne, vagy biszex irányzatú párt, vagy külülön férfit (bi hajlammal, vagy nőt szintén bi hajlammal) kellemes együttlétre. a lány ducika 95 cici. szereti a jó szexet, nagy intimmel. Bp- legyetek,
Duci lány 36 éves és barátja keresne, vagy biszex irányzatú párt, vagy külülön férfit (bi hajlammal, vagy nőt szintén bi hajlammal) kellemes együttlétre. a lány ducika 95 cici. szereti a jó szexet, nagy intimmel. Bp- legyetek,
Sziasztok! Tolna megyei,duci pár,párokkal ismerkedne!

párral ismerkednénk
Szívesen ismerkednék, biszex párral, Hajdú-Bihar és környékén!
Saját lakásomon, talizni is tudnánk ha úgy alakul!
Üziket várok privátban! Valós kapcsolatot keresek, de diszkréten, ezért csak komolyak, légyszi!

Saját lakásomon, talizni is tudnánk ha úgy alakul!
Üziket várok privátban! Valós kapcsolatot keresek, de diszkréten, ezért csak komolyak, légyszi!
Pápán, 60 feletti hölgyet nyalnák, teltség előny ! /privi/
Sziasztok!
Telt/duci hölgyet keresek szexkapcsolatra. Esetleg ilyen hölgy tagú párhoz is csatlakoznék.
26 éves budapesti srác vagyok, privátban megbeszéljük a részleteket.
Telt/duci hölgyet keresek szexkapcsolatra. Esetleg ilyen hölgy tagú párhoz is csatlakoznék.
26 éves budapesti srác vagyok, privátban megbeszéljük a részleteket.
Sziasztok! Debrecenben nincsenek Lányok, Hölgyek vagy Párok akiket szívesen kényeztetnék, persze a Hölgy örömére? Többes, Gang Bang, Bukake, Szexházibulik, Swingerbulik, kukkolás akár, végignéznék egy jó szexet is Pároktól! Nagyon érdekelnek ezek a dolgok, csinálhatok képeket és videót is szexközben ha akarjátok! Írjatok és megbeszéljük a részleteket! Minden levélre válaszolok, szép napot!

Sziasztok! Ma Gyöngyös környékén hölgy vagy pár? Minden jóban benne vagyok.
Sziasztok. Nem hiszem el hogy nincs Sopron környékén egy hölgy sem vagy pár aki partnert keres!!!
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Szia !
Szivesen ismerkedünk
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 27. vasárnap 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 27. vasárnap 17:29
Szivesen ismerkedünk

Törölt felhasználó (922232)

Sziasztok
Nekem nagyon tetszik az adatlapotok, szívesen megismernélek benneteket.
Nekem nagyon tetszik az adatlapotok, szívesen megismernélek benneteket.
Sziasztok
Diszkrét lányt/hölgyet keresek akit meglátogathatnék vagy meglátogatna. Én egy magas srác vagyok 18-as szerszámmal aki szereti a hosszabb meneteket.Nyitott ember vagyok így sok minden érdekel(ne).
Diszkrét lányt/hölgyet keresek akit meglátogathatnék vagy meglátogatna. Én egy magas srác vagyok 18-as szerszámmal aki szereti a hosszabb meneteket.Nyitott ember vagyok így sok minden érdekel(ne).

Sziasztok!Kaposvár környéki 30 éves diszkrét,ápolt,és intelligens srác vagyok, házaspárokhoz, párokhoz (fiú, lány) csatlakoznék Házibarátként hosszú távra.Bizonyos távolságra utazni is tudok.
Sziasztok !
Igényes bevállalós Bp-i lányt keresek egy-két kellemes estére !
nitronium@citromail.hu
Igényes bevállalós Bp-i lányt keresek egy-két kellemes estére !

nitronium@citromail.hu
bi ffit ill párt lányt keresünk duci macis alkattal