Sziasztok Sopron és környékén keresek hölgy partnert, van egy vágyam, a két véglet 18-20 körüli vagy 50 fölötti hölgy van ilyen? feri196906@citromail.hu
budapesti partnert keresek, ilyen távolságból nagyon nehéz összeszervezni a dolgokat. De köszi az érdeklődést. Üdv.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 28. hétfő 04:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 28. hétfő 04:24
Törölt felhasználó (920310)

Írj elérhetőséet, meg küldj képet

Két bi férfi keres lányokat, hölgyeket hármas játékokhoz. Szolnok
Írj elérhetőséet, meg küldj képet
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 28. hétfő 03:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 28. hétfő 03:11

Törölt felhasználó (923430)

Extra molett feleségemnek keresek bp-i titkos szeretőt. Tudom, hogy kissé szokatlan, de többször bevált már, hogy az én általam közvetített partner titokban elcsábította a nejem, mintha minden a hátam mögött történne. Főleg egészségügyi oka van annak, hogy ilyen módszerhez folyamodom, de bevallom, nagyon izgat a tudat, hogy más valaki elégíti ki a feleségem úgy, hogy közben a szálakat én mozgatom... Ezzel mindenki csak jól jár...
Extra molett feleségemnek keresek bp-i titkos szeretőt. Tudom, hogy kissé szokatlan, de többször bevált már, hogy az én általam közvetített partner titokban elcsábította a nejem, mintha minden a hátam mögött történne. Főleg egészségügyi oka van annak, hogy ilyen módszerhez folyamodom, de bevallom, nagyon izgat a tudat, hogy más valaki elégíti ki a feleségem úgy, hogy közben a szálakat én mozgatom... Ezzel mindenki csak jól jár...
Sziasztok
Nekem nagyon tetszik az adatlapotok, szívesen megismernélek benneteket. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 27. vasárnap 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 27. vasárnap 08:04
Nekem nagyon tetszik az adatlapotok, szívesen megismernélek benneteket. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 27. vasárnap 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (831596)

Sziasztok !
43-42 éves borsodi duci házaspár vagyunk hozzánk hasonló párral ismerkednénk vagy pasit aki elfogadja a 3 as szexet hetero alapon
Nem alkalmi szexet kertesünk, tartós szimpátián alapuló baráti kapcsolatot
43-42 éves borsodi duci házaspár vagyunk hozzánk hasonló párral ismerkednénk vagy pasit aki elfogadja a 3 as szexet hetero alapon
Sziasztok !
43-42 éves egymást nagyon szerető h.pár, nagycicis bi nőcit, esetleg hasonló női taggal rendelkező párt keres szex kapcsolatra! Leveleket tibe38@freemail.hu címre várjuk
Sziasztok
Diszkrét lányt/hölgyet keresek akit meglátogathatnék vagy meglátogatna. Én egy magas srác vagyok 18-as szerszámmal aki szereti a hosszabb meneteket.Nyitott ember vagyok így sok minden érdekel(ne).
Diszkrét lányt/hölgyet keresek akit meglátogathatnék vagy meglátogatna. Én egy magas srác vagyok 18-as szerszámmal aki szereti a hosszabb meneteket.Nyitott ember vagyok így sok minden érdekel(ne).

Dunaújváros v. környékén párokhoz csatlakoznék! Mind két fél kihasználhat..nyalni-szopni imádok, spermát nyelem finom
NAGYPOPSIS Lányt , Nöt keresek Györben!
Sziasztok! Hajdú bihari 40-es diszkrét,ápolt,és intelligens pasi vagyok, kellemes mérettel, párhoz csatlakoznék házibarátként, akár hosszú távra.Bizonyos távolságra utazni is tudok. Írjatok, kérdezzetek nyugodtan.
Sziasztok!Kaposvár környéki 30 éves diszkrét,ápolt,és intelligens srác vagyok, házaspárokhoz, párokhoz (fiú, lány) csatlakoznék Házibarátként hosszú távra.Bizonyos távolságra utazni is tudok.
Sziasztok
Sziasztok! 41-42 éves duci pár vagyunk kereünk Borsod és környező megyéiből Max 150 km ,helyel redelkező bi férfit 50 év alattit .Diszkréció adott és elvárt. Ne légy szőrös intim részen sem.Ismerkedés Skypen , mailon fotód legyen és elképzelésed. Elegünk van a kamusokból.Panzió motel barát lakása nem érdekel
bi ffit párt keresünk hasonló alkattal mint mi vagyunk
Sziasztok!Kaposvár környéki 30 éves diszkrét,ápolt,és intelligens srác vagyok, házaspárokhoz, párokhoz (fiú, lány) csatlakoznék Házibarátként hosszú távra.Bizonyos távolságra utazni is tudok.
Csak egy lányt aki kiverné nekem :(
Ennyit szeretnék de sosem találok, valamiért izgat de hát eddig esélytelen :(
Ha mégis lenne valaki Bp-ről írjon.
Az élvezet kedvéért, és hogy te lennel az első akivel csak így spontán ez lenne.
27 eves normális srác vagyok!
Ennyit szeretnék de sosem találok, valamiért izgat de hát eddig esélytelen :(
Ha mégis lenne valaki Bp-ről írjon.
Az élvezet kedvéért, és hogy te lennel az első akivel csak így spontán ez lenne.
27 eves normális srác vagyok!
Sziasztok mi egy 24/34 pár vagyunk Pest megye Aszód mellől ma estére keresünk minimum 18cm rendelkezö pasit vagy pasikat max 2 pasi helyünk van vagy ma este el látogatnánk egy szex moziba várjuk jelentkezöket kataeskrisztian@gmail.com tel 06705916185 hivjatok ha akartok valamit nem vagyunk kamusak
Hölgyet keresek kellemes időtöltéshez a hétvégére!Helyem van!