Nagydarab (100 kg és feletti) pasival ismerkednénk
Sziasztok, duci csajt, nőt, hölgyet keresek Várpalota és környékén. Imádom a telt domborulatokat, szeretnék minél előbb hancurozni veled..
Irj bátran
Irj bátran

Ma este Délegyházán leszünk. Ha komolyan szeretnél ismerkedni → enchanter@postafiok.hu
Telt, duci hölgy jelentkezését várom. 43 éves, sportos fickó vagyok. Fiatal 18-30 éves, de 50-60 éves hölgyek is jelentkezhetnek, csak szép nagy formás popsi legyen.
Sziasztok! Debrecenben nincsenek Lányok, Hölgyek vagy Párok akiket szívesen kényeztetnék, persze a Hölgy örömére? Többes, Gang Bang, Bukake, Szexházibulik, Swingerbulik, kukkolás akár, végignéznék egy jó szexet is Pároktól! Nagyon érdekelnek ezek a dolgok, csinálhatok képeket és videót is szexközben ha akarjátok! Írjatok és megbeszéljük a részleteket! Minden levélre válaszolok, szép napot!

párt nöt keresünk
Sziasztok München és környékéröl valaki lányok párok!
Sziasztok!Nyíregyházi hellyel rendelkező fogadni tudo pasit, keresünk.Aki szereti a dagi nöket,Van ilyen pasi???.Szeretnénk kipróbálni a 3as, szexet kizárólag a hölgy örömére.Mi egy duci pár vagyunk.A hölgy 175magas 136kg.Pasi 172magas 140kg. Probálkozunk de nem sok sikerrel.De reménykedünk. Esetleg Hajduszoboszloi is irhat.
telt fiut vagy párt keresünk
Bocsánat a helytelen írásért,pontosabban az elírásért,helyem van! Így jó!
Én nem vagyok budapesti de lenne helyen ott! Lehetek benned?? Sokszor sokáig!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 05. szombat 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 05. szombat 12:30
Törölt felhasználó (875922)

Még mindig keresek

Sziasztok!
22 éves, macis, még sajnos szűz srác vagyok. Egy aranyos, pesti nőt keresek, aki elvenné a szüzességem.
Norbi
22 éves, macis, még sajnos szűz srác vagyok. Egy aranyos, pesti nőt keresek, aki elvenné a szüzességem.
Norbi
Tel szam privibe és Hivlak
(Ez egy válasz keresnék üzenetére (2014. 07. 05. szombat 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
ma estére partnereket pár személyében vagy fiut keresünk
Jóképű férfi ma estére hölgy partnert keres.Helyem van!
Mai napon ráérek,helyem van!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 22. szombat 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 22. szombat 15:08

Budapesti, hellyel rendelkező férfival ismerkednék még mindig.. persze feltétel, hogy szeresd a kövér nőket

Bővebben írd meg..
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 05. szombat 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 05. szombat 12:30

Még mindig keresek

Sziasztok! Debrecenben nincsenek Lányok, Hölgyek vagy Párok akiket szívesen kényeztetnék, persze a Hölgy örömére csak? Többes, Gang Bang, Bukake, Szexházibulik, Swingerbulik, kukkolás akár, végignéznék egy jó szexet is Pároktól! Nagyon érdekelnek ezek a dolgok, csinálhatok képeket és videót is szexközben ha akarjátok! Írjatok és megbeszéljük a részleteket! Minden levélre válaszolok, szép napot!

cuncuska szivesen lenek a 3 madik,! irj,
Még mindig keresek