Jelen!
(Ez egy válasz keresnék üzenetére (2014. 06. 28. szombat 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 28. szombat 05:39

mi is szeretjük a telt idomokat,ha van ilyen pár vagy fiu az irjon
Sziasztok.
Én szivesen.... (Ez egy válasz keresnék üzenetére (2014. 06. 28. szombat 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Én szivesen.... (Ez egy válasz keresnék üzenetére (2014. 06. 28. szombat 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (916700)

Már hogyne lenne olyan férfi aki duci NÖért rajong!
(Ez egy válasz keresnék üzenetére (2014. 06. 28. szombat 05:39), amit ide kattintva olvashatsz)

párt keresünk minden jóra
Sziasztok!Kaposvár környéki 30 éves diszkrét,ápolt,és intelligens srác vagyok, házaspárokhoz, párokhoz (fiú, lány) csatlakoznék Házibarátként hosszú távra.Bizonyos távolságra utazni is tudok.
Hétvégi kikapcsolódáshoz keresek hölgyet!Helyem van!
Sziasztok!Kaposvár könyéki 30 éves diszkrét,ápolt,és intelligens srác vagyok, házaspárokhoz, párokhoz (fiú, lány) csatlakoznék Házibarátként hosszú távra.Bizonyos távolságra utazni is tudok.
Sziasztok! Ismerkednék hölgyekkel vagy párokkal. Igényes, kultúrált 31 éves srác vagyok, szeretem a tartalmas és hosszantartó együttléteket. Intim méretem nagyobb az átlagnál... Esetleges válaszokat itt privátban vagy a pocakos1983@gmail.com e-mail címre várok.
Sziasztok! SOS hölgyeim! Most valaki könnyítene rajtam? 5e kp. Természetesen előre
Bp. 192/98/32

Sziasztok, Győri sármos 30-as fiú keres lányt, Hpárt diszkrét kapcsolatra.
Tiszta, ápolt, jó megjelenésű, vidám, megbízható vagyok.
Imádom a hölgyeket kényeztetni, és jól is csinálom.
Ápoltság, és diszkréció fontos!!!
Győr +50km
Tiszta, ápolt, jó megjelenésű, vidám, megbízható vagyok.
Imádom a hölgyeket kényeztetni, és jól is csinálom.
Ápoltság, és diszkréció fontos!!!
Győr +50km
Duci vagy extraDUCI NÖt illetve ilyen nötagu párt keresek!! mivel sok a kamu ezért bemutatkozo EGESZALAKOS mms a 30/4171752 szamra!
Szegeden és környékén keresek telt alkatú lányt/hölgyet, vagy ilyen hölgytagú párt alkalmi, vagy hosszabb távú szex kapcsolatra. Részleteket privátban megbeszéljük
Telt duci ,extra duci nőt vagy ilyen hőlgytagu párt keresek tartos sex kacsra BP 3ker s kőrnyéke .
Sziasztok!
Holnap este szívesen meglátogatnék telt/duci hölgyet, vagy ilyen hölgy tagú párt. 26 éves budapesti srác vagyok, privátban megbeszéljük a többit
Holnap este szívesen meglátogatnék telt/duci hölgyet, vagy ilyen hölgy tagú párt. 26 éves budapesti srác vagyok, privátban megbeszéljük a többit

Sziasztok!
Ma ráérnék a környéken pároknak vagy egyedülálló nőknek! Korhatár nélkül!
Ma ráérnék a környéken pároknak vagy egyedülálló nőknek! Korhatár nélkül!
Sziasztok.Keresünk értelmes,ápolt,szimpatikus férfias férfit.Akinek,nem hosszu a haja,nem hosszu a körme,van foga,nem "ásokás"egy körme sem,lehet magasra tettük a mércét...aha ja...flancolunk..Amire keresnénk az a hölgytag popsijanak bejáratása,mert még nem rendszeresen használt és a hazai kissé vaskos..ezért keresünk vékony kis méretü partnert aki a fent leirtaknak megfelel,tovabb nem bi és nem félnapi utazással tudna jönni.Ezért peströl keresünk.A kor nem mérvadó,de nem keresünk tiniket,vagy veteránokat sem.Inkabb erösebb alkattal,mint kisfius alkattal jelentkezz.Képet kérünk aztan meglatjuk.Erdeklödö cybersexelö rudi razok kiméljenek.
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék kellemes 3-as együttlétekre hosszútávon Házibarátként,Illetve egyedülálló hölgyeket kényeztetnék.Adatlapomon Adataim.
Párhoz csatlakoznék kellemes 3-as együttlétekre hosszútávon Házibarátként,Illetve egyedülálló hölgyeket kényeztetnék.Adatlapomon Adataim.