Ma estére keresünk párt! Duci hölgytagú ápolt pár vagyunk! fogadni tudunk wink Váci pár vagyunk. MA ESTE AZ NEM JÖVŐHÉT!!!!!!privizz
Keresek valakit Tiszalök környékéröl,aki ráér kicsit nyalni..stb..és nem gond hogy "dagi" vagyok,és 50 hez közzeli. (Helyem nincs) kocsival rendelkezik,és 33 éven legalább felül van korban. crazya
19 éves sportos alkatú srác keres duci hölgyet. A korod nem számít, hiszen egy 40-es hölgyet is ugyanolyan lelkesedéssel kényeztetnék, mint egy tinit. Fontos a diszkréció és az ápoltság.

45-60-ig keresek molett,kövér hölgyet Győrtől Hegyeshalomig.Én180/90/48éves férfi vagyok.
45 feletti molett,kövér hölgypartnert keresek Győr és Hegyeshalom között!

Ma estére keresünk párt! Duci hölgytagú ápolt pár vagyunk! fogadni tudunk wink
pest megyében párt keresek alkat és kor mellékes puszi
Ma estére keresünk párt! Duci hölgytagú ápolt pár vagyunk! fogadni tudunk wink
bi nöt párt keresünk estleg bi ffit 40felett
Sziasztok! Telt lányokkal párokkal ismerkednék! Fejér megye,Veszprém , Pest, Dunaújváros!
Budapesti lányt nőt támogatnék. Választ csak privátban kérlek.

Duci not kényeztetnek vagy hasonlo holgytagu párt! hely kellene és skype elérhetoseg! fehercsont@citromail.hu
Igaz én nem vagyok telt alkatú, de szeretnék kényeztetni egy ebbe a kategóriába magát soroló hölgyet, és ha mindez még Heves megyéből is sikerülne, az álmaim netovábbja lenne.
Ha valakit esetleg érdekelnék, van adatlapom is..........
Ha valakit esetleg érdekelnék, van adatlapom is..........

NAGYSEGGŰ, MOLETT, DUCI NŐKET KERESEK NAGYKANIZSÁN SZEXRE.IMÁDOM A NAGY POPÓT.JELENTKEZZETEK LÁNYOK!!
Sziasztok! Debrecenben szeretnénk egy ismerősömmel szexházibulit szervezni háznál!
Hely kellene és sürgős lenne, pedig már vannak Lányok, Hölgyek, Párok, Pasik is!
Ha valaki tud helyet biztosítani vagy valamelyik ismerősénél aki benne lenne ilyen buliban
akkor szóljon nekem privát üzenetben és meg beszéljük a részleteket! ( CSAK DEBRECENBEN )

Hely kellene és sürgős lenne, pedig már vannak Lányok, Hölgyek, Párok, Pasik is!
Ha valaki tud helyet biztosítani vagy valamelyik ismerősénél aki benne lenne ilyen buliban
akkor szóljon nekem privát üzenetben és meg beszéljük a részleteket! ( CSAK DEBRECENBEN )

Sziasztok! Tatabányai 32 éves pasi vagyok és hölgyeket vagy párokat keresnék diszkrét kapcsolatra! Írjatok...
párt nöt keresünk ha van itt
Duci not kényeztetnek vagy hasonlo holgytagu párt! hely kellene és skype elérhetoseg! fehercsont@citromail.hu
Kortól függetlenül keresem húsosabb partnerem. Nézzetek körül az adatlapomon további infókért

Sziasztok! hölgyet vagy párt keresek szeretem a husis falatokat