Duci not kényeztetnek vagy hasonlo holgytagu párt! hely kellene és skype elérhetoseg! fehercsont@citromail.hu
Szia ducicica 28,hol laksz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 01. vasárnap 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 01. vasárnap 20:45
Törölt felhasználó (856600)

sziasztok duci kedvelő pasit keresek
Sziasztok.duci,nagyseggű szeximadó csajokkal ismerkednék Nagykanizsa vonzáskörzetében.
Lehet hogy engem keresel ?
Írok neked !
:P
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 01. vasárnap 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Duci,telt hölggyel ismerkednék Debrecenben. Írj emailt : thomas9876@citromail.hu
esetleg ismerkedhetnénk??
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 02. hétfő 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 02. hétfő 10:34
Törölt felhasználó (880346)

nöt párt keresünk hasonló alkattal mint mi
Sziasztok! keszthelyi 30 as pár keres párt, vagy bevállalós komoly csajt szexuális kalandokra. nem vagyunk modellek! Pasit nem köszi!
Sziasztok!
40 feletti hölgyet szopatnék, nyalnék a dob utcai szexmoziban.
A párod, férjed is ott lehet, ha akarja, őt meg én szopom le.
Szóló bi pasi is érdekel, nem vékony, 40 felett.
40 feletti hölgyet szopatnék, nyalnék a dob utcai szexmoziban.
A párod, férjed is ott lehet, ha akarja, őt meg én szopom le.
Szóló bi pasi is érdekel, nem vékony, 40 felett.
Sziasztok! Duci,telt hölggyel ismerkednék Debrecenben. Írj emailt : thomas9876@citromail.hu
a husos punci a leg jobb
Sziasztok! DUCI, EXTRADUCI hölggyel ismerkednék Budapesten. 192/98/35 ffi. ducibaxo@gmail.com
Sziasztok ! Telt lánnyal vagy párral ismerkednék! Pároknál a hölgy örömére!
Egy baráti társaság keres fiatalabb csinos hölgyet közös iszogatáshoz, játékokhoz...
Sziasztok! Szívesen beszállnék bevállalós Lányok, Hölgyek, Párok-hoz Debrecenben, kikapcsolódás céljából!
Hosszútávú alkalmi szexkapcsolat híve vagyok! Szexházibuli is érdekel, aki szeretne megismerni az nyugodtan írjon belső üzenetet vagy az e-mail címem: tico79@citromail.hu 45-éves rendes Pasi vagyok
http://www.goldengate.hu/tarskereso/profil/860166
Hosszútávú alkalmi szexkapcsolat híve vagyok! Szexházibuli is érdekel, aki szeretne megismerni az nyugodtan írjon belső üzenetet vagy az e-mail címem: tico79@citromail.hu 45-éves rendes Pasi vagyok

Hello...Hölgyel ismerkednék Fejér-Somogy-Tolna megyéböl...187-100-38éves pasi vagyok...nagyfonok75@freemail.hu
Sziasztok! 42-33 éves,egymást szerető pár vagyunk. Szolnok megye ill. környékén szimpatikus párt keresünk párcserére,akikkel kölcsönösen színesíthetjük szexuális életünket. andikaimike@gmail.com
Sziasztok! Szívesen beszállnék bevállalós Lányok, Hölgyek, Párok-hoz Debrecenben, kikapcsolódás céljából!
http://www.goldengate.hu/tarskereso/profil/860166

nöt párt keresünk hasonló alkattal mint mi
Privátban írtam.