29/44 telt "jófej"
szegedi pár keres hasionló párt négyes gabalyodáshoz. A hölgy bi érdeklődésű. Uraim a szóló pasi az nem pár
)

ma este pár vagy bi fiu??balaton veszprém környékén?
jah váciak vagyunk
mi is a telt husos embereket kedveljük
Duci kedvelö Paso?
Sziasztok! telt lányt vagy párt keresek!

ma este Maglódon hellyel rendelkező magas vékony nagyfarkú srác keres hölgyet esetleg lányt aki jönne vagy mennék én) egy kis éjszakai szórakozásra
Sziasztok! Szombaton és vasárnap szívesen csatlakozom bevállalós Hölgyekhez, Párokhoz, közös huncutkodásokra, minden jóra és nagy élvezetekre! Ha ki akarsz vagy akartok kapcsolódni akkor nyugodtan jelenkezetek oké? Fel tuningolt állapotban készen állok és várok rád vagy rátok sok minden jóra DEBRECENBEN! Én barna hajú, barna szemű, 45-éves bevállalós egészséges hetero Pasi vagyok! Írjatok belső üzenetet és nem bánja meg aki jelentkezik! Sziasztok
http://www.goldengate.hu/tarskereso/profil/860166

Debrecenben élő 64/63 éves pár biszex férfit, vagy mindkét részről biszex párt keres, csak Debrecenből.
ma este Maglódon hellyel rendelkező magas vékony nagyfarkú srác keres hölgyet esetleg lányt aki jönne vagy mennék én) egy kis éjszakai szórakozásra

Sziasztok Párok!
Szívesen csatlakoznék párhoz a hölgy örömére.37 éves 188 magas vagyok,Budapest és környéke.
Szívesen csatlakoznék párhoz a hölgy örömére.37 éves 188 magas vagyok,Budapest és környéke.
Ma esti huncutkodáshoz, párcseréhez párt keresünk akiket vendégül látnánk! Duci hölgytagú igényes pár vagyunk!
Valóban telt vagy nagyon TELT,duci,extraDUCI nöt illetve ilyen nötagu párt keresek! Körte alkat előnyben!
Polyandry pasit keresek aki szereti a130as mellbõseget ès Nagy popsit
Sziasztok!
Párt keresnék Budapest és környékén!
Hely megoldhato!
Akár ma este is
Párt keresnék Budapest és környékén!
Hely megoldhato!
Akár ma este is
Párt keresünk ma estére párcseréhez. Duci hölgytagú ápolt pár vagyunk Vác mellől. Legyetek környékbeliek, nem levelezgetni akarunk.
Sziasztok!
40 feletti hölgyet szopatnék, nyalnék a dob utcai szexmoziban.
A párod, férjed is ott lehet, ha akarja, őt meg én szopom le.
Szóló bi pasi is érdekel, nem vékony, 40 felett
Ápolt igényes duci hölytagú pár mostanra keres hülgyet párt közös játszadozásra! Helyünk van smile vác környéke
Magas vékony(196/80) fiatal(24) srác keres a környékről(maglód,pécel,ecser,gyömrő és 17. ker) lányokat minden jóra! hely nem mindig van de megoldható! kor nem számít!
Sziasztok!