DUCI,NAGY SEGGŰ NŐKKEL ISMERKEDNÉK NAGYKANIZSÁN.IMÁDOM A NAGY POPSIT!!!
27 éves kicsit pocakos de nem kövér srác vagyok. Feleségem elhanyagol,( én viszont folyamatosan kívánnám az élvezkedést) a kézimunka már unalmas, így orális szexre keresek 18 év feletti hölgyeket.(közös oral szexre természetesen ne csak nekem legyen jó. ) Kor,testalkat nem akadály, csak a higiénia. Mivel allergiás vagyok óvszerekre, gondolom hölgyek részéről szex kizárva. Kedves nem menőző, srác vagyok. Képet szívesen küldök( és nem "csak" a szerszámról)
lalie19860424@gmail.com
Sziasztok!
lalie19860424@gmail.com
Sziasztok!

Párt keresünk ,alkalmi szexre ma estére, és utána majd meglátjuk.Bács-Kiskun+100km ilzso@freemail.hu
Bük- Sopron környékén keresek érett nőt 44 vagyok. feri196906@citromail.hu
hasonló alkatu párral ismerkednénk mint mi
Sziasztok! Párokkal lányokkal ismerkednék ! Pároknál a hölgy örömére! Pest Fejér Veszprém megye!
Egri 19 éves srác vagyok,nagy mérettel,keresek fiatalabb,idősebb hölgyeket alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolathoz!Heves,Nógrád,BAZ megyében,illetve Bp-en a 8. kerületben

Sziasztok! Szolnok megyei,diszkrét fiúval vagy párral ismerkednék. Én teljesen kezdő,átlagos alkatú pasi vagyok. Belső üzenetet várok! Köszönöm!
Duci not kényeztetnek vagy hasonlo holgytagu párt! hely kellene és skype elérhetoseg! fehercsont@citromail.hu
Szia ducicica 28,hol laksz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 01. vasárnap 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 01. vasárnap 20:45
Törölt felhasználó (856600)

sziasztok duci kedvelő pasit keresek
Sziasztok.duci,nagyseggű szeximadó csajokkal ismerkednék Nagykanizsa vonzáskörzetében.
Lehet hogy engem keresel ?
Írok neked !
:P
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 01. vasárnap 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 01. vasárnap 20:45

Törölt felhasználó (856600)

sziasztok duci kedvelő pasit keresek
Sziasztok! Duci,telt hölggyel ismerkednék Debrecenben. Írj emailt : thomas9876@citromail.hu
esetleg ismerkedhetnénk??
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 02. hétfő 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 02. hétfő 10:34
Törölt felhasználó (880346)

nöt párt keresünk hasonló alkattal mint mi
Sziasztok! keszthelyi 30 as pár keres párt, vagy bevállalós komoly csajt szexuális kalandokra. nem vagyunk modellek! Pasit nem köszi!
Sziasztok!
40 feletti hölgyet szopatnék, nyalnék a dob utcai szexmoziban.
A párod, férjed is ott lehet, ha akarja, őt meg én szopom le.
Szóló bi pasi is érdekel, nem vékony, 40 felett.
40 feletti hölgyet szopatnék, nyalnék a dob utcai szexmoziban.
A párod, férjed is ott lehet, ha akarja, őt meg én szopom le.
Szóló bi pasi is érdekel, nem vékony, 40 felett.
Sziasztok! Duci,telt hölggyel ismerkednék Debrecenben. Írj emailt : thomas9876@citromail.hu
a husos punci a leg jobb
Sziasztok! DUCI, EXTRADUCI hölggyel ismerkednék Budapesten. 192/98/35 ffi. ducibaxo@gmail.com