Sziasztok! 42-33 éves,egymást szerető pár vagyunk. Szolnok megye ill. környékén szimpatikus párt keresünk párcserére,akikkel kölcsönösen színesíthetjük szexuális életünket. andikaimike@gmail.com
Sziasztok! Budapesti, jóképű, 30-as sportos, igényes férfiként jól esne, ha ma délután a Széll Kálmán téri nyilvános wc-ben stresszoldás gyanánt valaki orálisan kielégítene (férfi vagy nő). Konkrét időpont-egyeztetésre várom leveled!

Sziasztok Lányok! Akinek lenne kedve ismerkedni, kamozni egy olyan 26 éves sráccal akitől bármit lehet, ő megteszi, akkor engem kerestek! Az hogy bármit lehet kérni, nem csak hangzatosság, tényleg így van!! Tabuk nélkül Bármit!!
Vegyetek fel bátran skype-ra: childboy87
Vegyetek fel bátran skype-ra: childboy87
Sziasztok! Telt lányt vagy párt keresek!
Sziasztok! Debrecenben napközben kukkolnék bevállalós Lányt, Hölgyet, Párt!
Ha akarjátok akkor be is szállok, fotót is csinálhatok a kedvetekre!
Írjatok belső üzenetet és meg beszéljük a részleteket sziasztok!
Ha akarjátok akkor be is szállok, fotót is csinálhatok a kedvetekre!
Írjatok belső üzenetet és meg beszéljük a részleteket sziasztok!

nöt párt keresünk hasonló alkattal mint mi
siasztok duci kedvelö pasit keresem somogyban
Sziasztok. Sopron és környékén keresek hölgyet-párt akár többes élvezetekre is,akár mindenki örömére. feri196906@citromail.hu
Olyan csajt keresek aki oralisan vagy csak kezzel kielegitenen, kor alkat nem szamit. Tamogatnam a dolgot. reszletekert irj ha erdekel. csak BP- lehetoleg ma
Sziasztok,duci hölgyet kényeztetnék,nyalnék és utána vastag farkammal a gyönyör csúcsára juttatnám,nagykőrös és környéke,kor nem számit,imádom a nagy ciciket,ha érdekel írj privire
Duci,molett,telt hölgyet keresek debrecenben.45 éves pasi.
doszain@gmail.com
doszain@gmail.com
Sziasztok! Itt a hosszú hétvége és szívesen beszállnék bevállalós Lányok, Hölgyek, Párok-hoz Debrecenben, kikapcsolódás céljából! Hosszútávú alkalmi szexkapcsolat híve vagyok! Szexházibuli is érdekel, aki szeretne megismerni az nyugodtan írjon belső üzenetet vagy az e-mail címem: tico79@citromail.hu 45-éves rendes Pasi vagyok
http://www.goldengate.hu/tarskereso/profil/860166

Sziasztok! Telt alkatú hölgyet kényeztetnék a hétvégén ! Párokhoz is szívesen csatlakozom a hölgy örömére!
26 éves fiú vagyok. Péntek estére keresek hetero párt vagy hölgyet kortól alkattól függetlenül. Búvóhelyem van! Csongrád megye.
szolnok-hajduszoboszló-békéscsaba háromszögben keresek hölgyet, párt akit knyalhatnák...
Párként - párt keresnénk 30-50 év között Mi Győr 30-39 évesek de szívesen utaznánk max 130-km 08. - 17. este . . .
la.maria@citromail.hu
la.maria@citromail.hu
Sziasztok!
40 feletti hölgyet szopatnék, nyalnék a dob utcai szexmoziban.
A párod, férjed is ott lehet, ha akarja, őt meg én szopom le.
Szóló bi pasi is érdekel, nem vékony, 40 felett
40 feletti hölgyet szopatnék, nyalnék a dob utcai szexmoziban.
A párod, férjed is ott lehet, ha akarja, őt meg én szopom le.
Szóló bi pasi is érdekel, nem vékony, 40 felett
duci párhoz csatlakoznék vagy duci lánnyal ismerkednék
19-25 Között csatlakoznánk párokhoz párcserés felálleásban a Bi sem akadály Györ és 100 km
Nyitott párt keresnék akik kedveleik a masszirozast is! hely kellene utazni tudok! fehercsont@citromail.hu