erős testalkatú igazi NŐ-t keresek, vagy ilyen tagú párt, nem egyalkalmas, normális baráti és ... kapcsolatra.
növel párral 43 fölötti ffi ismerkednénk
Sopron és Bük környékén keresek lányt , asszonyt ,párt hosszútávú erotikus kapcsolatra, 43 éves jó méretű pasi vagyok feri259@citromail.hu
35 éves, kisgyermekes pár, hosszútávú szexkapcsolatra keres, intelligens, diszkrét, ápolt, utazni tudó, hétvégén késő esti szabadidővel rendelkező párt vagy férfit 30-40év között. A férfiaknál a hetero beállítottság elvárás. Szükségünk van némi ismerkedésre, ezért olyanok írjanak akik vállalni tudnak 1-2 előzetes találkozót.Várjuk a jelentkezéseket, lehetőleg fényképpel (arc nélkül is jó). vasparos01@gmail.com
Kár hogy nem vagytok mindketten biszexuálisak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 05. kedd 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 05. kedd 07:04
Törölt felhasználó (812613)

tulsujos páral ismerkednénk
Budapesti 38-éves Heteró férfi vagyok. Lakás van. Keresnék Csak HÖLGYET, akkár hosszú távban is gondolkozhatunk. Ha érdekel belsö üzit irj.
Sziasztok mi egy pár vagyunk (29-27 éves)keresnék korban hozzánk illő ( max.35-ig) ápolt igényes diszkrét párt akik cserélnének partnert .(kezdők vagyunk ) Baja és Környékéről. Kamusok ne!
qvajo@freemail.hu
qvajo@freemail.hu
sziasztok párokat keresünk barany vagy pécs szexkapcsolatra tamas19@citromail.hu ide irjatok
Igazi, nem gebe lányt, asszonyt keresek
Priviben...
Egy feltétel: pont olyan sokat mosolyogj mint én szoktam
))

Egy feltétel: pont olyan sokat mosolyogj mint én szoktam

Sziasztok Párt keresünk párcserére mi 27 nő 29 férfi. Érd és kép csere qvajo@freemail.hu Baja környékéről.
nagyon macis pasi párhoz csatlakozna
Szép jó napot minden Goldengate lakóknak! Szeretnék csatlakozni Debrecenben Lányokhoz, Hölgyekhez, vagy Párokhoz, csak a Hölgy-Hölgyek örömére természetesen! A szex minden formáját szeretem és imádok pinát nyalni hosszasan! Szeretem még a szexházibulikat és a gang bang partikat! Ha valaki tud ilyen bulikról az nyugodtan szólhat nekem is, mert szívesen csatlakozom! Írjatok belső üzenetet vagy e-mail címem: tico79@citromail.hu Szép napot mindenkinek sziasztok!
Soproni vagy környékén keresek lányt asszonyt diszkrét együttlétekre, 43 éves jó méretű pasi vagyok feri259@citromail.hu
Budapesti 38-éves Hetero férfi vagyok. Lakásom van. Keresnék csak HÖLGYET, akkár hosszú távban is gondolkozhatunk. Ha érdekel belsö üzit irj.
35 éves, kisgyermekes pár, hosszútávú szexkapcsolatra keres, intelligens, diszkrét, ápolt, utazni tudó, hétvégén késő esti szabadidővel rendelkező párt vagy férfit 30-40év között. A férfiaknál a hetero beállítottság elvárás. Szükségünk van némi ismerkedésre, ezért olyanok írjanak akik vállalni tudnak 1-2 előzetes találkozót.Várjuk a jelentkezéseket, lehetőleg fényképpel (arc nélkül is jó). vasparos01@gmail.com
Sziasztok Lányok ! Sub , 25 éves sráv vagyok aki bármit megtesz amit kértek, tabuk nélkül!!! Ha van kedvetek játszani vegyetek fel Skype-ra: Childboy871
Sziasztok! Mi egy érdi duci /29-155-95/ hölgytagú pár vagyunk. A közelből keresünk megbízható,nem dohányzó partnert 20-45 év között.
tulsujos páral ismerkednénk
Sziasztok! Pest megyében keresek duci hölgyet vagy párt.168/85/37 éves srác vagyok..
Fotózni szerető Hölgyet, párt keresek. Budapesti, középkorú ápolt, borotvált férfi szívesen venné, ha ma egy NŐ, több nő, pár, vagy több pár... szana-széjjel cincálná szexuálisan... közben lehet fotózni, videózni... Helyem van...
Imádom a telt formákat!

Imádom a telt formákat!