Sziasztok!Nyíregyházán keresnék pasit 40éves korig,a párommal kipróbálnánk a 3as szexet.Kizárólag a hölgy örömére.Hellyel rendelkezők jelentkezzenek!Hely mindenképp kellene!!!!!!. És akik szeretik a duci nőket.Duci pár vagyunk.A hölgy 175magas 136kg. Esetleg még Debrecen szoba jöhet.Hely mindenkép kellene.
Imádom a telt formákat! Budapesti középkorú ápolt, borotvált férfi szívesen venné, ha ma este egy NŐ, több nő, pár, vagy több pár... szana-széjjel cincálná szexuálisan... helyem van... fotózni lehet...

párral ismerkednék
Párral,nővel ismerkednék!Aki találkozna is és valós,értelmes személy!Vagy ilyen nem is létezik itt?Ha mégis,írjon már! hobbika@citromail.hu
Párral,nővel ismerkednék!Aki találkozna is és valós,értelmes személy!Vagy ilyen nem is létezik itt?Ha mégis,írjon már! hobbika@citromail.hu
35 éves, kisgyermekes pár, hosszútávú szexkapcsolatra keres, intelligens, diszkrét, ápolt, utazni tudó, hétvégén késő esti szabadidővel rendelkező párt vagy férfit 30-40év között. A férfiaknál a hetero beállítottság elvárás. Szükségünk van némi ismerkedésre, ezért olyanok írjanak akik vállalni tudnak 1-2 előzetes találkozót.Várjuk a jelentkezéseket, lehetőleg fényképpel (arc nélkül is jó). vasparos01@gmail.com
sziasztok párokat keresnénk Pécs vagy Pécs környékröl
Magas (200cm),átlagos testalkatú(85kg) 23éves srác keresi idősebb hölgy partnerét,baráti-testi kapcsolat céljából!
Idősebb hölgyeket keresek,csak 35+ felettiek érdekelnek! akár 70éves korig! Testsúly,külsőségek nem számítanak!
>>>>Privi küldése<<<<
Idősebb hölgyeket keresek,csak 35+ felettiek érdekelnek! akár 70éves korig! Testsúly,külsőségek nem számítanak!
>>>>Privi küldése<<<<
Hétköznapra keresek hölgyet
hetero
kapcsolatra, párt vagy baráti
társaságot ahol bi aktívként
szerepet
vállalnék
hetero
kapcsolatra, párt vagy baráti
társaságot ahol bi aktívként
szerepet
vállalnék
sziasztok duci macis házaspár vagyunk szivesen ismerkednénk párral
Hali!Párhoz,társasághoz csatlakoznék!Megbízható,normális pasi vagyok!hobbika@citromail.hu
40-es hp vagyunk a holgy oromere keresunk udvarias jol apolt fiut.Olyanok irjanak akiket izgat a telt alkat nagy mellek popsi,162,90 a holgy 42 eves,borotvalt nagy csikloju.Bemutatkozo uzeneteket varunk.
Sziasztok!Szombat délutánra!Nyíregyházán keresnék pasit 40éves korig,a párommal kipróbálnánk a 3as szexet.Kizárólag a hölgy örömére.Hellyel rendelkezők jelentkezzenek!Hely mindenképp kellene!!!!!!. És akik szeretik a duci nőket.Duci pár vagyunk.A hölgy 175magas 136kg.
sziasztok növel párral ismerkednénk
Szoktak erre járni TELTEBB csajok? Budapest?
Szép jó napot minden Goldengate lakóknak! Szeretnék csatlakozni Debrecenben Lányokhoz, Hölgyekhez, vagy Párokhoz, csak a Hölgy-Hölgyek örömére természetesen! A szex minden formáját szeretem és imádok pinát nyalni hosszasan, amíg a Hölgy el nem élvez vagy azt nem mondja hogy elég lesz! Szeretem még a szexházibulikat és a gang bang partikat! Ha valaki tud ilyen bulikról az nyugodtan szólhat nekem is, mert szívesen csatlakozom! Írjatok belső üzenetet vagy e-mail címem: tico79@citromail.hu Szép napot mindenkinek sziasztok!

Ma este Debrecenben 23 éves srác nőt/lányt keres!
35 év alatti igényes telt, duci lányokkal ismerkednék Budapesten kizárólag szexkapcsolat céljából. Én: 175 cm, 100 kg.
Imádnálak Ducim!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 19. szombat 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 19. szombat 16:26
Törölt felhasználó (860920)

.. még mindig

.. még mindig