Sziasztok! Telt vagy extra molett hölgyet illetve párt keresek.Pest megye előny!
Hali Cumizni és nyalatni szerető lányok hölgyek jelentkezését várom Dunaújváros és környéke!!
Hali Cumizni és nyalatni szerető lányok hölgyek jelentkezését várom Dunaújváros és környéke!!
párral ismerkednénk esetleg lánnyal
2013-ban lessz itt olyan hölgy aki partnert keres?
BUÉK......
,,,,,,,,Szex-partnert keresnék.!Minden -jóra ,izgalmakra!
/Mindenkinek válaszolok!/távolság nem akadály!

Sziasztok! Nincs helyed? Gyere hozzám! Szívesen fogadnék ma, vagy holnap bármely időpontban Hölgyet, Hölgyeket, párt, párokat egy jó kis erotikus játékra. Budapest, saját ház, magas, 50-es, kulturált, borotvált férfi. Fotózás, videózás is lehet.
Budapesti 40-es hetero férfi vagyok, lakás van. Szilveszterezünk eggyüt. Csak Hölgy érdekel.Beugro 1 üveg pezsgö. Érdekel? Belsö üzit irj.
Ha egyedül vagy ma este, töltsük együtt! 50-es, ápolt, borotvált, kulturált férfi Hölgyet, barátnőket szívesen látna budapesti otthonában kellemes esti mindenfélére

sziasztok!párt/lányt keresek kecskeméten közös örömökre.32éves normális,igényes srác vagyok.105kg.odaadó vagyok szeretem a hosszú nyelves kényeztetést kapni is de adni még inkább

Sziasztok!Mi egy Pest megyei pár vagyunk33/36duci hölgytaggal.keresünk egy bi férfit 18-35 év között hármas szexre!hely szükséges!képet e-mailben kérünk és küldünk!
Sziasztok ma estére keresünk egy belevaló pasit. Fogadni tudunk!

A szilvesztert kettesben töltöm a barátnőmmel. Újév első napján délelőtt szivesen találkoznánk egy bi lánnyal, bi hölgytagu párral. Pesten keresünk! Helyünk sajnos nincs.
kukucs69@yahoo.com az email címünk.
Teltek (kövérek :-P ) vagyunk.
Élvezetekben gazdag, boldog újévet mindenkinek.
kukucs69@yahoo.com az email címünk.
Teltek (kövérek :-P ) vagyunk.
Élvezetekben gazdag, boldog újévet mindenkinek.

sziasztok 40éves macis ffi növel párral ismerkedne
Budapesti 40-es HETERO FÉRFI vagyok, HÖLGYET keresek, Hely megoldhato.
Sziasztok. Sopron és környékén keresek lányt-hölgyet párt tartós diszkrét kapcsira. Olyan hölgy jelentkezzen akivel tovább kereshetnénk párként is. feri259@citromail.hu
Veszprám környékén keresek lányt/hölgyet alkat/kor nem számít. ha van kedved pár kellemes órához akkor írj/akár komyolyabb kapcsolat is szóba jöhet/ . Korrekt, diszkrét, ápolt vagyok
Dec 27 vagy 28-ra hölgyet vagy párt keresünk, üzeneteket várjuk
Szilveszterre keresünk korunk beli párt fogadni tudunk adatlapot olvassatok Györ melett lakunk