Halli! Budapesti férfi Krampuszként meglátogatna, Csak hölgyeket.
Hali!estére valaki,?
Geci! Nálad a pont haver!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 04. kedd 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 04. kedd 09:28

Törölt felhasználó (426950)

Nem gyenge, hogy egy 2007-es hozzászólásra írsz választ!!!!

Nem gyenge, hogy egy 2007-es hozzászólásra írsz választ!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 03. hétfő 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 03. hétfő 18:30

Törölt felhasználó (749740)

Szia mit keresel? és honnan?
Szia mit keresel? és honnan?
(Ez egy válasz teltcica36 üzenetére (2007. 10. 12. péntek 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Párokat, lányokat keresek szexre hetero alapon. Úgy is jó ha én csak masztizom miközben nézlek titeket.
Sziasztok. Sopron és környékén keresek lányt-hölgyet tartós diszkrét kapcsira. Olyan jelentkezzen akivel tovább kereshetnénk párként is. feri259@citromail.hu
Halli! Járnak itt hölgyek is?????? Akik ismerkedni is szeretnének?
Sziasztok.31 éves férfi vagyok.Erotikát,nyalást kedvelő hölgyet párt keresek Veszprém és környékéről.Telt alkatúak jelentkezését is várom.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Szép jó napot mindenkinek! Szeretnék csatlakozni Debrecenben szilveszteri szexházibuliban, Lányokhoz, Hölgyekhez, vagy Párokhoz, csak a Hölgy-Hölgyek örömére természetesen! A szex minden formáját szeretem! Szeretem még a gang bang partikat! Ha valaki tud ilyen bulikról az nyugodtan szólhat nekem is, mert szívesen csatlakozom! Írjatok belső üzenetet vagy e-mail címem: tico79@citromail.hu Szép napot mindenkinek sziasztok!

Hölgyeim, tartalmas szeretkezéshez keresem partnerem, önzetlen kitartó budapesti elváltan egyedül élőközépkoru férfi.
e-mail: 69elefant@gmail.com írj fényképes levelet,
e-mail: 69elefant@gmail.com írj fényképes levelet,
35 éves, kisgyermekes pár, hosszútávú szexkapcsolatra keres, intelligens, diszkrét, ápolt, utazni tudó, hétvégén késő esti szabadidővel rendelkező párt vagy férfit 30-40év között. A férfiaknál a hetero beállítottság elvárás. Szükségünk van némi ismerkedésre, ezért olyanok írjanak akik vállalni tudnak 1-2 előzetes találkozót.Várjuk a jelentkezéseket, lehetőleg fényképpel (arc nélkül is jó). vasparos01@gmail.com
Hölgyeim, tartalmas szeretkezéshez keresem partnerem, önzetlen kitartó Hapsy
69elefant@gmail.com írj fényképes levelet,
69elefant@gmail.com írj fényképes levelet,
sziasztok!màra keresünk hölgyet,pàrt,férfit bp vagy pest megyében. helyünk nincs.27/23 éves
duci pàr vagyunk
duci pàr vagyunk
Sziasztok. Sopron és környékén keresek lányt-hölgyet tartós diszkrét kapcsira. Olyan jelentkezzen akivel tovább kereshetnénk párként is. feri259@citromail.hu
GYöri párként párt keresünk a 40-es korosztályból belsö üzit kérünk
Helyünk sajnos nincs de reális távolságon belül tudunk utazni
esetleg bi fiu is szóba jöhet
Helyünk sajnos nincs de reális távolságon belül tudunk utazni
esetleg bi fiu is szóba jöhet
Szép jó napot mindenkinek! Szeretnék csatlakozni Debrecenben szilveszteri szexházibuliban, Lányokhoz, Hölgyekhez, vagy Párokhoz, csak a Hölgy-Hölgyek örömére természetesen! A szex minden formáját szeretem! Szeretem még a gang bang partikat! Ha valaki tud ilyen bulikról az nyugodtan szólhat nekem is, mert szívesen csatlakozom! Írjatok belső üzenetet vagy e-mail címem: tico79@citromail.hu Szép napot mindenkinek sziasztok!

lánnyal párral ismerkednénk
Jászberénybe keresek lányt,hölgyet,asszonyt,kor nem számít....minden ami jó írjatok bátran,mert tele vagyok nagyon