Érdekelne!
(Ez egy válasz husospunci üzenetére (2012. 09. 10. hétfő 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 10. hétfő 13:44

Pest megyei duci hölgytagu 28/27 éves pár férfit keres 3-ashoz vagy duci párt csak hosszutávú kapcsolatra.
Pest megyei duci hölgytagu 28/27 éves pár férfit keres 3-ashoz vagy duci párt csak hosszutávú kapcsolatra.
Sziasztok! Párt keresek kukkoláshoz, többes játékokhoz Bp-en! Igényes, potens, nagy szerszámú, többest és kukkolást imádó férfi vagyok. Ha úgy gondoljátok, hogy egymást keressük, írjatok nekem! Fontos, hogy én valóban szeretek szexelni, a chat is jó, de azért ez mégsem az igazi.
Norbi

Halli! Budapesti hetero férfi vagyok 40-es. Telt alkatu hölgyet keresek. Belsö üzit irj.
Sziasztok.31 éves férfi vagyok.Erotikát kedvelő telt,nagymellű hölgyet párt keresek ma estére Veszprém és környékéről.Idősebb korosztállyal is ismerkednék.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Sziasztok!Nyíregyházán keresnék pasit 40éves korig,a páromal kiprobálnánk a 3as szexet.Kizárolag a hölgy örömére.Helyell rendelkezök jelntkezenek!Hely mindenkép kellene. És akik szeretik a duci nöket.Duci pár vagyunk.
Sziasztok,
Párcseréhez keresünk párt 25-45 éves kor között, mi egy telt alkatú pár vagyunk, ezen a hétvégén ráérünk.
Budapestiek és Pest megyeiek éredekelnek minket elsősorban.
Párcseréhez keresünk párt 25-45 éves kor között, mi egy telt alkatú pár vagyunk, ezen a hétvégén ráérünk.
Budapestiek és Pest megyeiek éredekelnek minket elsősorban.
Jászberényből keresek 30 éves kortól hölgyet,minden jóra,közös rosszalkodásra vagy egy egész estés szórakozásra,nem feltétlen szexre gondolok...írjatok nyugodtan,24 éves berényi srác vagyok,átlagos farok mérettel,sokak szerint vastag és makkom is nagy,érezzük jól magunkat,írjatok
szivesen csatlakoznék duci makós párhoz lánnyal ismerkednék
Sziasztok!
én szívesen csatlakoznék hozzátok, a hely megoldható...
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 02. vasárnap 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 02. vasárnap 07:20
én szívesen csatlakoznék hozzátok, a hely megoldható...

Törölt felhasználó (855390)

Sziasztok!Nyíregyházán keresnék pasit 40éves korig,a páromal kiprobálnánk a 3as szexet.Kizárolag a hölgy örömére.Helyell rendelkezök jelntkezenek!Hely mindenkép kellene. És akik szeretik a duci nöket.Duci pár vagyunk.
Halli! 40-es hetero féfi hölgyet keres Budapesröl. belsö üzit léci.
Kezdő, házaspárral szívesen ismerkednék 40-50év körül. Nem feltétlenül egyből szexet keresek, hosszabb távú baráti kapcsolat, kukkolás, eleinte csak lightos részvétel. Alkat nem, szimpátia lényeges szempont számomra .
31 F.vok., keleti országrész. Belső üzit várok.
31 F.vok., keleti országrész. Belső üzit várok.
Sziasztok!
Kevés szabadidővel rendelkező most nyitó 30 as pár vagyunk. Kulturált szexpartnereket keresünk. solo lány esetében anyagi ok, pároknál nöi bi érdekel minket/párcsere, solo férfiak csak 22cm felett érdekelhetnek. utazni tudjatok!

Keszthely
Kevés szabadidővel rendelkező most nyitó 30 as pár vagyunk. Kulturált szexpartnereket keresünk. solo lány esetében anyagi ok, pároknál nöi bi érdekel minket/párcsere, solo férfiak csak 22cm felett érdekelhetnek. utazni tudjatok!

Keszthely
Jászberényből keresek 30 éves kortól hölgyet,minden jóra,közös rosszalkodásra vagy egy egész estés szórakozásra,nem feltétlen szexre gondolok...írjatok nyugodtan,24 éves berényi srác vagyok,átlagos farok mérettel,sokak szerint vastag és makkom is nagy,érezzük jól magunkat,írjatok
szept.8-16 között Cserkeszőlőn leszünk. Pár vagy lány esetleg a környéken, aki mer is találkozni?
40 éves mackós ffi vagyok növel párral ismerkednék minél dundibb vagy annál jobb
35 éves, kisgyermekes telt pár Vas megyéből,hosszútávú szexkapcsolatra keres, intelligens, diszkrét, ápolt, utazni tudó, szombaton késő esti szabadidővel rendelkező párt esetleg ffit 30-40év között. Férfiaknál az abszolult hetero beállítottság elvárás. Szükségünk van némi ismerkedésre, ezért olyanok írjanak akik vállalni tudnak 1-2 előzetes találkozót. Várjuk a jelentkezéseket, lehetőleg fényképpel (nem intim).vasparos01@gmail.com
Sziasztok!
Párokat keresünk a hétvége kellemes eltöltésére! Csak olyan keressen aki komolyan gondolja! helyünk van
Párokat keresünk a hétvége kellemes eltöltésére! Csak olyan keressen aki komolyan gondolja! helyünk van
Sziasztok!
Szegeden és környékén ismerkednék dundi lányokkal!
Én egy 22 éves mackós jó fej srác vagyok! Ha valaki magára ismer és lenne kedve ismerkedni, akkor írjon!
Szegeden és környékén ismerkednék dundi lányokkal!