Ducika holgy tagu parral ismerkednék! Ahol a holgy szereti ha ketten kényeztetik! Hely kellene utazni tudok!jegestejecske@citromail.hu
Sziasztok.
Ma estére keresünk ápolt, igényes párt, akik eljönnének hozzánk egy 4es gabalyodásra
Írjatok üzenetet, ott meg beszélünk minden részletet.
Ma estére keresünk ápolt, igényes párt, akik eljönnének hozzánk egy 4es gabalyodásra

Kortól és testalkattól függetlenül keresek párokat Debrecenből (vagy a környékéről), akik szeretik (vagy szeretnék kipróbálni) a szexet plusz 1 pasival.

Duci lányok, pasik nekem is írhatnak...legyél budapesti!

Sziasztok!Nyíregyházán keresnék pasit 40éves korig,a párommal kipróbálnánk a 3as szexet.Kizárólag a hölgy örömére.Hellyel rendelkezők jelentkezzenek!Hely mindenképp kellene!!!!!!. És akik szeretik a duci nőket.Duci pár vagyunk.A hölgy 175magas 136kg. Bemutatkozo üzit várunk.pistike74@indamail.hu
Sziasztok elsősorban Fejér megyében telt lánnyal,asszonnyal vagy telt hölgytaggal rendelkező párhoz csatlakoznék kortól függetlenül,de a környező megyékből is várok jenkezőket (18-60).Belsö üzenetet várok.
Küldtünk belső üzit
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 01. csütörtök 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 01. csütörtök 19:51
Törölt felhasználó (860920)

Fiatal, kövér lány még mindig ismerkedne budapesti duci nőkkel és férfiakkal..

Fiatal, kövér lány még mindig ismerkedne budapesti duci nőkkel és férfiakkal..

Sziasztok!Nyíregyházán keresnék pasit 40éves korig,a párommal kipróbálnánk a 3as szexet.Kizárólag a hölgy örömére.Hellyel rendelkezők jelentkezzenek!Hely mindenképp kellene!!!!!!. És akik szeretik a duci nőket.Duci pár vagyunk.A hölgy 175magas 136kg. Bemutatkozo üzit várunk.pistike74@indamail.hu
Duci hölgytagú párhoz lehet csatlakozni nov 9-10-én Mórahalmon.
Sziasztok,,!
Ismerkednék....párokkal!

párral ismerkednénk
Budapesti 40-es hetero férfi vagyok. Hölgyet keresek. Van it ilyen??????????????? Belsö üzit irj.
Sziasztok! Mi egy soproni pár vagyunk,duci hölgy taggal. Keresünk szintén duci hölgyet, párt, pasit a környékről.
November 2-ra vagy 3-ra keresünk hölgyet, főleg a párom örömére. ha érdekel a részeteket belső levélben megbeszéljük.

Törölt felhasználó (815110)

Volna kedvetek Kecskemétre jönni???
Volna kedvetek Kecskemétre jönni???
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 28. vasárnap 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 28. vasárnap 08:36
Törölt felhasználó (812613)

szivesen ismerkednénk egy kedves párral
Sziasztok! Én azt veszem észre hogy nincs itt jelentkező sem Hölgy sem Pár akikhez be lehetne szállni Debrecenben! Nagyok az elvárások és inkább Párokat vagy Hölgyeket keresnek! A szóló Pasik el vannak nyomva teljesen, nincs is értelme itt hirdetni mert úgy sincs jelentkező sajnos! Pedig rendes, ápolt, és egészséges Pasi vagyok!

szivesen ismerkednénk egy kedves párral
telt hölgyet keresek jászberényból minden jóra,írjatok bátran,nem harapok csak,ha kéritek