párral ismerkednénk esetleg lánnyal
Hali Cumizni és nyalatni szerető lányok hölgyek jelentkezését várom Dunaújváros és környéke!!
2013-ban lessz itt olyan hölgy aki partnert keres?
BUÉK......
,,,,,,,,Szex-partnert keresnék.!Minden -jóra ,izgalmakra!
/Mindenkinek válaszolok!/távolság nem akadály!

Sziasztok! Nincs helyed? Gyere hozzám! Szívesen fogadnék ma, vagy holnap bármely időpontban Hölgyet, Hölgyeket, párt, párokat egy jó kis erotikus játékra. Budapest, saját ház, magas, 50-es, kulturált, borotvált férfi. Fotózás, videózás is lehet.
Budapesti 40-es hetero férfi vagyok, lakás van. Szilveszterezünk eggyüt. Csak Hölgy érdekel.Beugro 1 üveg pezsgö. Érdekel? Belsö üzit irj.
Ha egyedül vagy ma este, töltsük együtt! 50-es, ápolt, borotvált, kulturált férfi Hölgyet, barátnőket szívesen látna budapesti otthonában kellemes esti mindenfélére

sziasztok!párt/lányt keresek kecskeméten közös örömökre.32éves normális,igényes srác vagyok.105kg.odaadó vagyok szeretem a hosszú nyelves kényeztetést kapni is de adni még inkább

Sziasztok!Mi egy Pest megyei pár vagyunk33/36duci hölgytaggal.keresünk egy bi férfit 18-35 év között hármas szexre!hely szükséges!képet e-mailben kérünk és küldünk!
Sziasztok ma estére keresünk egy belevaló pasit. Fogadni tudunk!

A szilvesztert kettesben töltöm a barátnőmmel. Újév első napján délelőtt szivesen találkoznánk egy bi lánnyal, bi hölgytagu párral. Pesten keresünk! Helyünk sajnos nincs.
kukucs69@yahoo.com az email címünk.
Teltek (kövérek :-P ) vagyunk.
Élvezetekben gazdag, boldog újévet mindenkinek.
kukucs69@yahoo.com az email címünk.
Teltek (kövérek :-P ) vagyunk.
Élvezetekben gazdag, boldog újévet mindenkinek.

sziasztok 40éves macis ffi növel párral ismerkedne
Budapesti 40-es HETERO FÉRFI vagyok, HÖLGYET keresek, Hely megoldhato.
Sziasztok. Sopron és környékén keresek lányt-hölgyet párt tartós diszkrét kapcsira. Olyan hölgy jelentkezzen akivel tovább kereshetnénk párként is. feri259@citromail.hu
Veszprám környékén keresek lányt/hölgyet alkat/kor nem számít. ha van kedved pár kellemes órához akkor írj/akár komyolyabb kapcsolat is szóba jöhet/ . Korrekt, diszkrét, ápolt vagyok
Dec 27 vagy 28-ra hölgyet vagy párt keresünk, üzeneteket várjuk
Szilveszterre keresünk korunk beli párt fogadni tudunk adatlapot olvassatok Györ melett lakunk
Debreceni 47éves, 183cm,90kg borotvált, Bi-re nyitott férfi párt,házaspárt keres. Külső nem, ápoltság fontos!
SZIASZTOK
PÁRT KERESÜNK PÁRCSERÉRE
PÁRT KERESÜNK PÁRCSERÉRE
Dec 27 vagy 28-ra hölgyet vagy párt keresünk, üzeneteket várjuk