hölgyel párral ismerkednénk
Sziasztok!
Budapesti pár ( hölgy 52, férfi 44 éves) átlagos testalkattal, keres budapesti, enyhe biszexuális férfit vagy ilyen férfitagú párt (párcserével vagy anélkül)!
Szeretnénk, ha:
---------------------
-35 és 45 év között lennél
-lenne hétköznap délelőtt szabadidőd
-rendelkeznél budapesti búvóhellyel
-átlagos vagy telt testalkatú lennél
-szeretnéd az idősebb hölgyeket
-intim méreted átlagos lenne vagy picit nagyobb
-szeretnél franciásan kényeztetni
Várjuk fényképes (teljes alakos, arcképest is) leveleiteket kizárólag a sony309@gmail.com email címre!
Üdv
M és A
Budapesti pár ( hölgy 52, férfi 44 éves) átlagos testalkattal, keres budapesti, enyhe biszexuális férfit vagy ilyen férfitagú párt (párcserével vagy anélkül)!
Szeretnénk, ha:
---------------------
-35 és 45 év között lennél
-lenne hétköznap délelőtt szabadidőd
-rendelkeznél budapesti búvóhellyel
-átlagos vagy telt testalkatú lennél
-szeretnéd az idősebb hölgyeket
-intim méreted átlagos lenne vagy picit nagyobb
-szeretnél franciásan kényeztetni
Várjuk fényképes (teljes alakos, arcképest is) leveleiteket kizárólag a sony309@gmail.com email címre!
Üdv
M és A
21 éves Nyíregyházi fiú vagyok és keresem alkalmi/tartós kapcsolatra női partnerem 18-50 éves korig Nyíregyházán.
Ápoltság,diszkréció alap. bővebb infóért hagyj üzenetet.
Ápoltság,diszkréció alap. bővebb infóért hagyj üzenetet.
Budapesti pár ( hölgy 52, férfi 44 éves) átlagos testalkattal, keres budapesti, enyhe biszexuális férfit harmadiknak!
Feltételeink:
-légy 35 és 45 év között
-hétköznap délelőtt legyen szabadidőd
-rendelkezz budapesti búvóhellyel
-légy átlagos vagy telt testalkatú
-szeresd az idősebb hölgyeket
-intim méret legyen átlagos vagy picit nagyobb
-szeress franciásan kényeztetni
Várjuk fényképes (teljes alakos, arcképest is) leveleiteket kizárólag a sony309@gmail.com email címre
Feltételeink:
-légy 35 és 45 év között
-hétköznap délelőtt legyen szabadidőd
-rendelkezz budapesti búvóhellyel
-légy átlagos vagy telt testalkatú
-szeresd az idősebb hölgyeket
-intim méret legyen átlagos vagy picit nagyobb
-szeress franciásan kényeztetni
Várjuk fényképes (teljes alakos, arcképest is) leveleiteket kizárólag a sony309@gmail.com email címre
Sziasztok!Egri v. eger környéki elhanyagolt,telt,duci hölgyeket kényeztetnék nagyon.
Ide írjatok:nosu@freemail.hu
Ide írjatok:nosu@freemail.hu
Sziasztok
21 éves hetero nyíregyházi fiú vagyok, alkalmi/hosszútávú kapcsolatra keresek hölgyet 18-50 éves korig, testalkat nem számít. kép az adatlapomon.
21 éves hetero nyíregyházi fiú vagyok, alkalmi/hosszútávú kapcsolatra keresek hölgyet 18-50 éves korig, testalkat nem számít. kép az adatlapomon.
Telt keblü duci hölgytagu párral ismerkednék ahol a hölgyet kényeztethetnénk egyszerre! Hely kellene utazni tudok!! jegestejecske@citromail.hu
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Nyalás imádó hölgyet párt keresek akár ma éjszakára Veszprém és környékéröl,Balatonfüreden akár napközbeni találkára is.E-mail:vboy8181@freemail.hu
hölgyel párral ismerkednénk
Szívesen megismerkednék molett hölggyel vagy párral.Pest megye előny,Vecsés-Cegléd.
sziasztok!
szivesen ismerkednék párral, hölgyel
szivesen ismerkednék párral, hölgyel
hölgyel párral ismerkednék testalkat nemszámít
Pest megyei vagy budapesti hölgyet (30-50 év) keresek szombat délutánra 2 férfi és egy hölgy mellé negyediknek!
A hölgy 34 éves, vékony testalkatú, a férfiak 37 és 44 évesek és 90 kg-osak!
Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com
A hölgy 34 éves, vékony testalkatú, a férfiak 37 és 44 évesek és 90 kg-osak!
Ápoltság és diszkréció!
Budapesten vagy Környékén 35-től Igényes Intelligens BISZEX PÁRRAL ismerkednék komolyabban!
Barátkozás és Szimpátia - Kémia esetén bármi.
Szaunázás - Nudizás - Erotika Közös programok lehetősége.
Barátkozás és Szimpátia - Kémia esetén bármi.
Szaunázás - Nudizás - Erotika Közös programok lehetősége.
Keresgélek nem vékony, de formásan telt, magas (én 197) lányt tartós kapcsolatra
)

telt duci kövér hölgyel párral ismerkednék
Hölgyel ismerkednék. Irj üzit.
Budapesti vagy Pest megyei hölgyet vagy párt (30-50 év között) keresek kötetlen kapcsolatra!
Bp.-i (XVI. ker.), 44 éves, 178 cm magas, 95 kg súlyú, nem független férfi vagyok.
Többször volt részem kötetlen, laza vagy többesszexben (hármas-négyes), tudom, hogy hol a helyem egy ilyen kapcsolatban!
Délelőtti és esti szabadidővel rendelkezek, akár hétvégén is, utazni tudok!
Bp.-i (XVI. ker.), 44 éves, 178 cm magas, 95 kg súlyú, nem független férfi vagyok.
Többször volt részem kötetlen, laza vagy többesszexben (hármas-négyes), tudom, hogy hol a helyem egy ilyen kapcsolatban!
Délelőtti és esti szabadidővel rendelkezek, akár hétvégén is, utazni tudok!
30-as, molett hölgytagú, intelligens, diszkrét pár, Vas és Zala megyéből keres, 30-40 közötti ffit, vagy párt. Légy ápolt, diszkrét, intelligens, őszinte. Csak késő esti szabadidővel rendelkező, utazni tudó partner(eke)t keresünk, hosszú távra. Nekünk fontos a szimpátia is, ezért szükséges 1-2 alkalom az ismerkedéshez. Csak május végétől érünk rá, addig is várjuk a jelentkezéseket, de csak fényképes (arc nélkül is jó) levélben, ha komolyan gondolod.Csak hetero férfiak írjanak!!!vasparos01@gmail.com
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Nyalás imádó hölgyet párt keresek akár ma éjszakára Veszprém és környékéröl,Balatonfüreden akár napközbeni találkára is.E-mail:vboy8181@freemail.hu