Hölgyel ismerkednék. Irj üzit.
Budapesti vagy Pest megyei hölgyet vagy párt (30-50 év között) keresek kötetlen kapcsolatra!
Bp.-i (XVI. ker.), 44 éves, 178 cm magas, 95 kg súlyú, nem független férfi vagyok.
Többször volt részem kötetlen, laza vagy többesszexben (hármas-négyes), tudom, hogy hol a helyem egy ilyen kapcsolatban!
Délelőtti és esti szabadidővel rendelkezek, akár hétvégén is, utazni tudok!
email: sony309@gmail.com
Bp.-i (XVI. ker.), 44 éves, 178 cm magas, 95 kg súlyú, nem független férfi vagyok.
Többször volt részem kötetlen, laza vagy többesszexben (hármas-négyes), tudom, hogy hol a helyem egy ilyen kapcsolatban!
Délelőtti és esti szabadidővel rendelkezek, akár hétvégén is, utazni tudok!
email: sony309@gmail.com
30-as, molett hölgytagú, intelligens, diszkrét pár, Vas és Zala megyéből keres, 30-40 közötti ffit, vagy párt. Légy ápolt, diszkrét, intelligens, őszinte. Csak késő esti szabadidővel rendelkező, utazni tudó partner(eke)t keresünk, hosszú távra. Nekünk fontos a szimpátia is, ezért szükséges 1-2 alkalom az ismerkedéshez. Csak május végétől érünk rá, addig is várjuk a jelentkezéseket, de csak fényképes (arc nélkül is jó) levélben, ha komolyan gondolod.Csak hetero férfiak írjanak!!!vasparos01@gmail.com
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Nyalás imádó hölgyet párt keresek akár ma éjszakára Veszprém és környékéröl,Balatonfüreden akár napközbeni találkára is.E-mail:vboy8181@freemail.hu
39/186/86, Budapesti, férfias férfi vagyok...
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Hivj bátran... Tel.szám.: 06-20-614-1035
Több fotót és videót is láthatsz rólam
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Hivj bátran... Tel.szám.: 06-20-614-1035
Több fotót és videót is láthatsz rólam

30-as, molett, intelligens, diszkrét pár Vas és Zala megyéből keres, 30-40 közötti ffit, vagy párt. Légy ápolt, diszkrét, intelligens, őszinte. Csak késő esti szabadidővel rendelkező, utazni tudó partner(eke)t keresünk, hosszú távra. Nekünk fontos a szimpátia is, ezért szükséges 1-2 alkalom az ismerkedéshez. Csak május végétől érünk rá, addig is várjuk a jelentkezéseket, de csak fényképes (arc nélkül is jó) levélben, ha komolyan gondolod.vasparos01@gmail.com
Vannak-e itt olyan telt duci hölgytagu nyitott párok akiket izgatja ha megdugjak a feleségét! Hely kellene utazni tudok! jegestejecske@citromail.hu
sziasztok hölgyel párral ismerkednék testalkat nem számit
30-as, molett hölgytagú, intelligens, diszkrét pár Vas megye déli részéről keres, 25-40 közötti ffit, vagy párt. Légy ápolt, diszkrét, intelligens, őszinte. Csak késő esti szabadidővel rendelkező, utazni tudó partner(eke)t keresünk, hosszú távra. Nekünk fontos a szimpátia is, ezért szükséges 1-2 alkalom az ismerkedéshez. Csak május végétől érünk rá, addig is várjuk a jelentkezéseket, de csak fényképes (arc nélkül is jó) levélben, ha komolyan gondolod.vasparos01@gmail.com
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Nyalás imádó hölgyet párt keresek akár ma éjszakára Veszprém és környékéröl,Balatonfüreden akár napközbeni találkára is.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Sziasztok.30 éves férfi vagyok.Nyalás imádó hölgyet párt keresek ma éjszakára Veszprém és környékéröl,Balatonfüreden akár napközbeni találkára is.E-mail:vboy8181@freemail.hu
Vannak-e itt olyan telt duci hölgytagu nyitott párok akiket izgatja ha megdugjak a feleségét! Hely kellene utazni tudok! jegestejecske@citromail.hu
Sziasztok, 19 éves Nyíregyházi fiú vagyok, keresem azt a női partnerem aki segítene a tapasztalat szerzésben és hellyel rendelkezik!
Sziasztok! Holnap délelőttre keresnék, teltebb, elhanyagolt hölgyet, Budapest és környékén, vagy pár is érdekel, persze csak a feleség örömére!
nagyon ki lehetsz kislány ha mindenhova írsz!
(Ez egy válasz natan12 üzenetére (2012. 03. 29. csütörtök 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 29. csütörtök 14:15

27 éves nagyon csinos izgató testű lány megismerkedne fiatal,magas,tapasztalatlan nagy,de főleg extra vastag intimméretű fiúval,külön izgat ha ehhez még szőrös mellkas is társul..helyem van Pestmegében.Telszámos választ kérek,levelezgetők kíméljenek!
27 éves nagyon csinos izgató testű lány megismerkedne fiatal,magas,tapasztalatlan nagy,de főleg extra vastag intimméretű fiúval,külön izgat ha ehhez még szőrös mellkas is társul..helyem van Pestmegében.Telszámos választ kérek,levelezgetők kíméljenek!
sziasztok duci mackós házaspár vagyunk növel párral ismerkednénk
hölgyel páral ismerkednék utazni fogadni is tudok
Sziasztok!
27 éves, tapasztalt srác vagyok. Olyan 20-45 év közti lányokat, hölgyeket keresek akik szeretik a hosszú, érzéki szeretkezéseket. Ápoltság fontos, testalkat kevésbé. Csak a kölcsönös örömszerzés a lényeg... Búvóhelyem van ha szükséges.
Szép napot mindenkinek!
27 éves, tapasztalt srác vagyok. Olyan 20-45 év közti lányokat, hölgyeket keresek akik szeretik a hosszú, érzéki szeretkezéseket. Ápoltság fontos, testalkat kevésbé. Csak a kölcsönös örömszerzés a lényeg... Búvóhelyem van ha szükséges.
Szép napot mindenkinek!
sziasztok párral ismerkednénk