37 éves,bp-i ,jóképűnek, mondott ,szakáll,bajuszmentes férfi vagyok.Párokhoz csatlakoznék,elsősorban a hölgy örömére,de nem elképzelhetetlen egy lightos kis bi sem...Csinosan teltség,nagy cici,popsi ,kimondottan előnyös.Diszkréció,ápoltság adott,és elvárt. Kép a társkeresőben.
Komolyan találkozni akaró, nem kamus, 20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, Tartós/Alkalmi kapcsolat céljából keresem 18-50 év közötti kényeztetésre vágyó hölgyet vagy hölgyeket
Nyíregyházi hellyel rendelkező pár teltebb hölgy tagja keres, ápolt nagy intim méretű(min: 20/5) férfit március 3.-a szombat estére. Belső levelet várunk olyantól aki nem kamus és van arcképe és telefonszáma és el is tud jönni!
Komolyan találkozni akaró, nem kamus, 20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, Tartós/Alkalmi kapcsolat céljából keresem 18-50 év közötti kényeztetésre vágyó hölgyet vagy hölgyeket
Helloka! Budapesti hölgyet keresek. Irj üzit.
Komolyan találkozni akaró, nem kamus, 20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, Tartós/Alkalmi kapcsolat céljából keresem 18-50 év közötti kényeztetésre vágyó hölgyet vagy hölgyeket.
Komolyan találkozni akaró, nem kamus, 20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, Tartós/Alkalmi kapcsolat céljából keresem 18-50 év közötti kényeztetésre vágyó hölgyet vagy hölgyeket.
Két budapesti, 43 éves ffi. (180 cm, 100 kg) keres 25-45 év közötti budapesti/Pest megyei hölgyet holnap estére! Étel, ital, beszélgetés, semmi sem kötelező alapon! Ápoltság és diszkréció!!!
email: sony309@gmail.com
email: sony309@gmail.com
én szivesen mennék..
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 22. szerda 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 22. szerda 06:51

Törölt felhasználó (812613)

hölgyel párral ismerkednénk helyünk van
hölgyel párral ismerkednénk helyünk van
Sziasztok! Párt keresünk hétvégére kellemes idő eltöltéséhez.Tolna,Baranya és Bács megyéből. N31/F33.Hely kell. Válaszotok a rizibizi110@freemail.hu-ra várjuk.
sziasztok párral hölgyel ismerkednénk
NEM AKAROM ELHINNI,HOGY NINCS EGY TELT ALKATÚ VAGY ERŐSEN MOLETT PÁR AHOL A NŐ A ERŐSEN MOLETT,,,..MONA ÖRÖMMEL NYAL ÉS NYALATJA MAGÁT A TÖBBI MEGBESZÉLÉS KÉRDÉSE.......AKARUNK EGY PÁRT,,,NAGYON VÁGYUNK RÁ..NEM GONDOLJUK,HOGY EZ BŰN VAGY ROSSZ..
Komolyan találkozni akaró, nem kamus, 20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, Tartós/Alkalmi kapcsolat céljából keresem 18-50 év közötti hölgyet/hölgyeket, helyem nincs, párokhoz most nem csatlakozom
Cél a zöldszemű, fekete hajú, szép arcú, molett nő kényeztetése. Mi egy valós pár vagyunk. Keressük a játszótársunkat hosszútávra. Legyél férfi és 30-40 közötti, ápolt , igényes, szőrtelen. Előnyös, ha jó súlyban vagy és a Dél Alföldön laksz. Ide várjuk a leveled: szexnemketten@gmail.com
Ismerkednék illetve Barátkoznék: Igényes Intelligens Budapesti vagy Környéki Biszex Házaspárral 35 éves kortól!
Kölcsönös szimpátia esetén bármi lehetséges ami mindenkinek jó.........
Tartós de Laza Igényes Kötetlen Baráti Kapcsolatot Keresek.
CSAK KOMOLYAK JELENTKEZÉSÉT VÁROM
Kölcsönös szimpátia esetén bármi lehetséges ami mindenkinek jó.........

Tartós de Laza Igényes Kötetlen Baráti Kapcsolatot Keresek.
CSAK KOMOLYAK JELENTKEZÉSÉT VÁROM
Sziasztok!
43 éves, pasiként keresem párok és hölgyek ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra. Kor alkat mellékes,csak a szimpátia fontos. Imádom a molettebb hölgyeket is.
Hely van.
43 éves, pasiként keresem párok és hölgyek ismeretségét
kellemes szexkapcsolatra. Kor alkat mellékes,csak a szimpátia fontos. Imádom a molettebb hölgyeket is.
Hely van.
Pestről nem keres senki partnert,egy jóképű nyalni imádó,sportos fiú személyében?
Komolyan találkozni akaró, nem kamus, 20 éves, ápolt, intelligens, diszkrét,figyelmes, kissé félénk Nyíregyházi fiú vagyok, 173cm magas, 62 kg, vékony testalkatú, átlagos intim mérettel rendelkezem, Tartós/Alkalmi kapcsolat céljából keresem 18-50 év közötti hölgyet/hölgyeket, helyem nincs, párokhoz most nem csatlakozom