32-39 házaspár vagyunk párral hölgyel nagyonmacis ffi ismerkednénk
29 éves férfi vagyok.Erotikát,simogatást kedvelő kedves hölgyet,párt keresek ma estére Veszprém és környékéről.Lehetsz idősebb és telt is.e-mail: vboy8181@freemail.hu
29 éves férfi vagyok.Erotikát,simogatást kedvelő kedves hölgyet,párt keresek ma estére Veszprém és környékéről.Lehetsz idősebb és telt is.e-mail: vboy8181@freemail.hu
Sziasztok,
Telt alkatú, 31-33 éves nemdohányzó pár keres normális partnert (pár, fiú, lány) tartós kapcsolatra Bp -ről vagy Pest megyéből.
Üdv: G&E
Telt alkatú, 31-33 éves nemdohányzó pár keres normális partnert (pár, fiú, lány) tartós kapcsolatra Bp -ről vagy Pest megyéből.
Üdv: G&E
Szia!
Mint azt írtuk már 30-40 között keresünk de azért köszi a jelentkezést. (Ez egy válasz pidebi üzenetére (2011. 06. 02. csütörtök 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Mint azt írtuk már 30-40 között keresünk de azért köszi a jelentkezést. (Ez egy válasz pidebi üzenetére (2011. 06. 02. csütörtök 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
telt duci növel párral ismerkednék ha van ilyen keresen
Gáláns urat keresünk aki a szombat estét (éjszakát) velünk töltené!!
Sziasztok!! Én egy jóval 100on felüli valóban masszőr fiu vagyok és keresek olyan hölgyet vagy párt akit ez nem zavar!!!! A Yoni vagyis keleti masszázs ismerője is vagyok!!!
sziasztok megtaláltátok..irjatok ide üzit..pusza szimpi a csaj
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 01. szerda 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 01. szerda 23:05
Törölt felhasználó (46871)

Sziasztok!
Mi egy valós házaspárpár vagyunk és bőven túl vagyunk a 3as szex (2 pasi 1 nő) kipróbálásán. Oly annyira, hogy volt rendszeres kapcsolatunk és nagyon élveztük a helyzetet. Most újra nekilódulunk a keresésnek és nincsenek túlzott reményeink a múltbeli tapasztalatainkon okulva.
Szegedtől max 50-60 km-es körzetben keresünk akár nős akár független pasit. Lényeg az , hogy szabaddá tudd magad tenni amikor megbeszéljük az akciót. Szeresd a telt nőket. A "megművelendő" hölgy 28 éves fekete hajú zöld szemű. Feltűnően szép arcú, molett, borotvált puncival. Lehetőleg 30-40 közötti pasit szeretnénk házibarátnak akivel a közös szexen kívül akár közös nudizásról (stb) is lehet szó. Ideális lenne ha a testsúlya inkább a 3 számjegy felé közelítene. Szándékosan és semmilyen körülmények között nem rakunk fel ide képeket. Mi egy alapvetően kedves és barátságos pár vagyunk. Előre le szeretnénk szögezni, hogy párok ismeretségét nem keressük smile Mailcímünk: pasit3nak@gmail.com Urak! Várjuk a portfóliókat smile Üdv: Angi&Vlad
Mi egy valós házaspárpár vagyunk és bőven túl vagyunk a 3as szex (2 pasi 1 nő) kipróbálásán. Oly annyira, hogy volt rendszeres kapcsolatunk és nagyon élveztük a helyzetet. Most újra nekilódulunk a keresésnek és nincsenek túlzott reményeink a múltbeli tapasztalatainkon okulva.
Szegedtől max 50-60 km-es körzetben keresünk akár nős akár független pasit. Lényeg az , hogy szabaddá tudd magad tenni amikor megbeszéljük az akciót. Szeresd a telt nőket. A "megművelendő" hölgy 28 éves fekete hajú zöld szemű. Feltűnően szép arcú, molett, borotvált puncival. Lehetőleg 30-40 közötti pasit szeretnénk házibarátnak akivel a közös szexen kívül akár közös nudizásról (stb) is lehet szó. Ideális lenne ha a testsúlya inkább a 3 számjegy felé közelítene. Szándékosan és semmilyen körülmények között nem rakunk fel ide képeket. Mi egy alapvetően kedves és barátságos pár vagyunk. Előre le szeretnénk szögezni, hogy párok ismeretségét nem keressük smile Mailcímünk: pasit3nak@gmail.com Urak! Várjuk a portfóliókat smile Üdv: Angi&Vlad
29 éves férfi vagyok.Erotikát,simogatást kedvelő kedves hölgyet,párt keresek szombat,vasárnap estére Veszprém és környékéről.Lehetsz idősebb és telt is.e-mail: vboy8181@freemail.hu
Sziasztok!
Duci nagy cicikkel rendelkezö hölgytagu párral ismerkednék!Hely kellene utazni tudok! jegestejecske@citromail.hu
Sziasztok!
Magas, ápolt, borotvált, átlagos alkatú, középkorú budapesti férfi keres fotózni is szerető hölgyet estére. Lakásom van... szexpartner nincs...
Hát hol vagytok buja 40-es, 50-es Hölgyek?

erosyum@gmail.com
Magas, ápolt, borotvált, átlagos alkatú, középkorú budapesti férfi keres fotózni is szerető hölgyet estére. Lakásom van... szexpartner nincs...

erosyum@gmail.com
HÖLGYEK ! 4KEZES MASSZÁZS?
Párt hölgyet keresek sexkapcsolatra Budapest és környéke
Sziasztok. Én 25 éves, 183 cm magas és 97 kg-os pasi vagyok. Ismerkednék csajokkal akik nem a csontvázra hasonlítanak, gondolom érti mindenki mire gondolok.
Tudom a pasi dolga lenne megtenni az ismerkedés első lépését, de hát ez itt egy ismerkedős oldal. Szóval aki érez magában elég bátorságot, nyugodtan írjon ímélt a drdeath55@gmail.com címre, válaszolok mindenkinek. U.I.: CSAK CSAJOK!!!

szia!
pontosan mire keresnél? vagy mik az elvárásaid?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 30. hétfő 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 30. hétfő 11:57
pontosan mire keresnél? vagy mik az elvárásaid?

Törölt felhasználó (803067)

Sziasztok! Budapesti csinos, formásan telt (165/90) szőke hajú, kék szemű lány vagyok formás popsival. Szívesen ismerkednék ápolt, igényes, borotvált Lányokkal, Fiúkkal. girl_25@citromail.hu képet küldj

FIATAL LÁNYT PÁRT FIUT KERESEK ÉRZÉKI SZEXRE,KEDD SZERDA PEST ÉS KÖRNYÉKÉN.
Sziasztok! Budapesti csinos, formásan telt (165/90) szőke hajú, kék szemű lány vagyok formás popsival. Szívesen ismerkednék ápolt, igényes, borotvált Lányokkal, Fiúkkal. girl_25@citromail.hu képet küldj

Olyan férfivel ismerkednék esetleg párral akik kedvelik a duci molett hölgyeket! Fotot küldj a hopipoke@citromail.hu-ra