Sziasztok!
Bp.-i/Pest m.-i hölgyet keresek laza, tartós kapcsolatra!!!
Pest m.-i, nem független férfi (43 é/178 cm/ 97 kg) vagyok!
Várom jelentkezésed a sony309@gmail.com címen!
Üdv Attila
Bp.-i/Pest m.-i hölgyet keresek laza, tartós kapcsolatra!!!
Pest m.-i, nem független férfi (43 é/178 cm/ 97 kg) vagyok!
Várom jelentkezésed a sony309@gmail.com címen!
Üdv Attila
A párommal hétvégére bi csajt ( lehet telt is
) várunk hármashoz! Ha érdekel irj: radi922@gmail.hu

Nyiregyházi, 178 cm magas 95 kg 39 éves ápolt jól szituált férfi keres hölgyet szabad idő kellemes eltöltéséhez,vagy párokhoz csatlakozna.Búvóhely van,utazni tudok.
29 éves férfi vagyok.Erotikát,simogatást kedvelő kedves hölgyet keresek most
hétvégére esti találkozásra Veszprém és környékéről.Lehetsz idősebb és telt is.e-mail: vboy8181@freemail.hu
hétvégére esti találkozásra Veszprém és környékéről.Lehetsz idősebb és telt is.e-mail: vboy8181@freemail.hu
Győri pár keres lányt, vagy párt . Mi 38-40 es pár vagyunk. Nem csak egyszeri alkalomra, ismerkedjünk először...
Bács megyében vagy közelébe párt keresek magamnak a fiú is cumizhat! A párommal bi csajt várunk hármashoz! Ha érdekel irj: radi922@gmail.hu
Párt, partnert keresek minden jora Budapest és környéke
utolsó perceink töröltetük a reglapunkat hölgyel ismerkednénk vagy párral
Egy telt hölgyet hosszasan kényeztetnék a nyelvemmel, minden ellenszolgáltatás nélkül. (Csak nyalogatok, többször egymás után, és már megyek is haza)
sziasztok utlsó hirdetésünk utánna kilépünk nagyunduci pár vagyunk nagyonduci lánnyal párral ismerkednénk
37/186/84, Budapesti, férfias, tapasztalt férfi vagyok...
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Keress Bátran ...
Email..: szabadszex@freemail.hu
Láthatsz ----->>> KATT IDE !!!
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom.
Keress Bátran ...
Email..: szabadszex@freemail.hu
Láthatsz ----->>> KATT IDE !!!

Olyan duci hölgytagu párt keresnék akiket izgatna a ketten egy lyukban felállás! Hely kellene! jegestejecske@citromail.hu
Hello. párt keresünk Fejér megyéböl...mi egy 30-36 éves kezdö pár vagyunk.....akik talizni is mernek.....nagyfonok75@freemail.hu
Bi hölgyet vagy ilyen hölgytagú párt keresünk! hölgyünk 39.170.70 / fiu 49.172 100on jóval felüli pár vagyunk,alkat másodlagos,mivel a fiu tagunk igen csak nagy mackó!!
29 éves férfi vagyok.Erotikát,simogatást kedvelő kedves hölgyet keresek most
34/37 éves pár vagyunk vas megyéből telt alkatú hölgy taggal , bi lányt illetve párt keresünk! Fontos az ápoltság és a diszkréció! Nem baj ha kezdő vagy még mi is azok vagyunk, de már nagyon szeretnénk kipróbálni a szexnek ezt a formáját is!
Sziasztok mi egy 40 es molett pár vagyunk bi párokat,bi fiut keresünk,veszprém ill szomszédos megyékből,legyél min30 éves email monti6974@citromail.hu
tömören: erre a 7re,bp 17 ker környékéről keresek lányt fiút párt,enyhe bi szóbajöhet,35/182/105 szépdarab kopasz
19/6 borotvált
ervinoo@citromail.hu
jelige basszunk!!
19/6 borotvált
ervinoo@citromail.hu
jelige basszunk!!

Bács megyében vagy közelébe párt keresek magamnak a fiú is cumizhat! A párommal bi csajt várunk hármashoz! Ha érdekel irj: radi922@gmail.hu
telt hölgyel ismerkednénk hölgy és a ffi örömére