Molett hölgytagú párhoz csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére!
globaltec@freemail.hu
globaltec@freemail.hu
Párokkal ismerkednénk.
duci mackós párral ismerkednénk
SZIasztok !
Szívesen ismerkednék,egy kedves házaspárral.Akár csak 3. nézőként is izgalmas lehetne/ kezdésnek /,természetesen a hölgy örömére. Ha gondoljátok irjatok Nekem. Formásan teltség előny.
Izgalmas gondolat ....29 174 70 F.v.ok az ország keleti feléből. baalas@freemail.hu
Szívesen ismerkednék,egy kedves házaspárral.Akár csak 3. nézőként is izgalmas lehetne/ kezdésnek /,természetesen a hölgy örömére. Ha gondoljátok irjatok Nekem. Formásan teltség előny.
Izgalmas gondolat ....29 174 70 F.v.ok az ország keleti feléből. baalas@freemail.hu
Ha Székesfehérváron élsz és elmúltán 40.
Ha nem élsz kapcsolatban és szabadidődet szívesen töltenéd egy ötvenhez közeli pár (férfi és nő) társaságában.
Ha tudsz szeretni és nemcsak szeretkezni.
Ha kedveled a telt női formákat és heteroszexuális férfi vagy.
Ha hosszútávra tervezel, és nem ijedsz meg az érzelmeidtől, esetleg búvóhelyed is van a meghitt órákhoz.
Akkor írj!
luca@c2.hu
Ha nem élsz kapcsolatban és szabadidődet szívesen töltenéd egy ötvenhez közeli pár (férfi és nő) társaságában.
Ha tudsz szeretni és nemcsak szeretkezni.
Ha kedveled a telt női formákat és heteroszexuális férfi vagy.
Ha hosszútávra tervezel, és nem ijedsz meg az érzelmeidtől, esetleg búvóhelyed is van a meghitt órákhoz.
Akkor írj!
luca@c2.hu
Unatkozó, magányos hölgy társaságát/ismeretségét keresem kötetlen sexkapcsolat céljából.
MSN/mail: galippo@citromail.hu
MSN/mail: galippo@citromail.hu
telt duci molett hölgyel ismerkednék
36 éves,jóképű,diszkrét férfi vagyok.Telt,nagycicis hölgyet kényeztetnék,vagy párokhoz csatlakoznék. Bp,és környéke.
Sziasztok Párt keresek ma estére és hosszu távra!Irjatok!
28 éves pasi vagyok,és Nőt keresnék!Kor nem számít,csak legyél ápolt!
Ami fontos:nem csak levelezgetni szeretnék!!!!
Várom a jelentkezőt belső üzenettel,vagy a fantzom25k@citromail.hu .e-mail címre!!!!
Ami fontos:nem csak levelezgetni szeretnék!!!!
Várom a jelentkezőt belső üzenettel,vagy a fantzom25k@citromail.hu .e-mail címre!!!!
Sziasztok! Valóban masszőr fiu,aki nagy mackó keres hölgyeket,vagy olyan párt ahol a hölgy szereti a masszázst!! békés,hajdu megye!
Kényeztetnék egy kedves, telt hölgyet 50-ig. MSN/mail: galippo@citromail.hu
Macis srác csatlakozna Pestről párokhoz vagy egyedül álló hölgyhöz.
183/95/33 peter776201@gmail.com
183/95/33 peter776201@gmail.com

sziasztok duci ,kövér,nagyonkövér nagymellű lányokkal ismerkednék Szegeden 18 éves kortól.(diszkréció nagyon fontos) titkos kapcsolatra. 32/189/84 belsö üzenetet várok,vagy keress a chaten
Sziasztok! Tolna megyei párt vagy harmadik beszállónak férfit keresünk.CSAK fényképes levelekre válaszolunk,(hely kell). Cím.:rizibizi110@freemail.hu
Somogyi teltalkatu 46-49 pár keres párokat. Csak párokat! gost03@citromail.hu
Sziasztok,
Telt alkatú, 30-32 éves nemdohányzó pár keres normális partnert (pár, fiú, lány) tartós kapcsolatra Bp -ről vagy Pest megyéből.
Üdv: G&E
Telt alkatú, 30-32 éves nemdohányzó pár keres normális partnert (pár, fiú, lány) tartós kapcsolatra Bp -ről vagy Pest megyéből.
Üdv: G&E
Telt,nagycicis,csinos hölgyet kényeztetnék.36 éves,jóképü,diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok!! Tényleg nagy Maci vagyok, és valóban vizsgázott masszőr!! Olyan Hölgyet vagy párt keresek ahol a hölgy szeretne masszázst!!! Fiu bi kizárt!!!!!!!!! Békés,Hajdúbihar megye előny!!
Duci hölgyekkel illetve hasonlo hölgytagu párokkal ismerkednék!Ha léteznek egyaltalan? Hely kellene utazni tudok! helpservices@citromail.hu msn/email