Duci hölgyekkel illetve hasonlo hölgytagu párokkal ismerkednék!Ha léteznek egyaltalan? Hely kellene utazni tudok! helpservices@citromail.hu msn/email
Sziasztok! Szombat estére keresünk párt. Hely kellene. Képeink a gg-n.
Nyiregyháza környéki 178 cm magas 95 kg 37 éves ápolt jól szituált férfi keres hölgyet szabad idő kellemes eltöltéséhez,vagy párokhoz csatlakozna.Búvóhely van,utazni tudok.
telt duci lánnyal párral ismerkednék
Macis srác csatlakozna Pestről párokhoz vagy egyedül álló hölgyhöz.
183/95/33 peter776201@gmail.com
183/95/33 peter776201@gmail.com

telt karcsú lányok,asszonyok,egy kis kamsex? kisssek@msn.com
Sziasztok Somogy megyei 28éves férfi idősebb Hölgy barátja lenne nem baj ha nem vagy független én 185cm 96kg barna rövid haj zöld szem ha érdekel írj helyem van és utazni is tudok ha kell email:hodolo.t@freemail.hu De szívesen beszállok egy Pár örömére is a Hölgy kényeztetésére
telt alakú hölgyel ismerkednék
Vannak-e itt olyan duci telt keblü hölgytagu párok akik benne volnanak egy 3as adta lehetöségekben?S komolyan is gondoljak? Hely kellene itazni tudok!Helpservices@citromail.hu msn/email
Pest megyei telt párnak "asszisztálnék", a hölgy örömére. A Dunától keletre!
bp-i telt nöi tagu pár keres párt vagy nöt párcseret nem forszirozzuk ,de meglátjuk hogy alakul de a nöi bi a lényeg akar csak a hölgy kényeztetése a mi nöi tagunk részéröl hely van de menni is tudunk üzit várunk és pontositunk ma vagy holnap is jo lenne.
szivesen ismerkednék telt lányokal asszonyokal
sziasztok enyhén szólva is nagy súlya rendelkező fiú vagyok aki keresi az a lányt aki szívesen meg ismerkedne velem és elvenné a sajna még meg lévő szüzességemet nos van itt ilyen Hm.. jelentkezni itt lehet vagy az email címen zzspr@freemail.hu
Sziasztok! Molett pár férfit vagy párt keres közös hancurhoz. Fémyképes levelekre válaszolunk. CIM: rizibizi110@freemail.hu.
B-A-Z Megyéből keresek szexkedvelő feleségként egy olyan ápolt, diszkrét és potens 20-45 év közötti férfit, aki beszállna hozzám és a férjemhez harmadiknak az én kényeztetésem céljából. Ilyen téren kezdő házaspár vagyunk! Ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor levelet írhatsz a kinga810117@freemail.hu e-mail címemre is.
SZIASZTOK LÁNYOK, HÖLGYEK !
Ápolt, intelligens, szexkedvelő srác vagyok, borotvált, kemény szerszámmal és fürge, játékos nyelvvel Egy laza, kötetlen szex- és baráti kapcsolatra keresek egy buja, szex- és farokimádó lányt, hölgyet.
Esetleg párokhoz csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére !
Fotók az amatőr fiúk rovatban tomy-73 néven láthatók.
Nézd meg, írj nekem és a többit majd együtt ....
E-mail: tomerosz-73@hotmail.com
Ápolt, intelligens, szexkedvelő srác vagyok, borotvált, kemény szerszámmal és fürge, játékos nyelvvel Egy laza, kötetlen szex- és baráti kapcsolatra keresek egy buja, szex- és farokimádó lányt, hölgyet.
Esetleg párokhoz csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére !
Fotók az amatőr fiúk rovatban tomy-73 néven láthatók.
Nézd meg, írj nekem és a többit majd együtt ....
E-mail: tomerosz-73@hotmail.com
Szia édes!tallizhatnánk?
(Ez egy válasz MELLESHUSIKA üzenetére (2010. 09. 22. szerda 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 22. szerda 20:51

Sziasztok!
Szeretnéd hogy egy gigantikus mellű,biszexuális duci lány elvarázsoljon? Intelligens,szexmániás,jól szituált partnert keresek,hosszú távra... E-mail:melleshusika@gmail.com
Szeretnéd hogy egy gigantikus mellű,biszexuális duci lány elvarázsoljon? Intelligens,szexmániás,jól szituált partnert keresek,hosszú távra... E-mail:melleshusika@gmail.com
szivesen ismerkednék párokal hölgyel.....
Sziasztok!
Telt hölgytagú párt keresünk négyesre. Kezdők vagyunk. Több infó a társkeresőben.
Telt hölgytagú párt keresünk négyesre. Kezdők vagyunk. Több infó a társkeresőben.
duci házaspár vagyunk lánnyal párral ismerkednénk