Titkos kapcsira keresek duci hölgyet lehetőleg vas megyéből!!
Duci nönek lennék a szeretöje illetve hasonlo hölgytagu párnak a hazi baratja!tyimpa@hotmail.com msn
Szegedenkeresek nagypopsis barátnőt. Nem baj, ha szereti az orális kényeztetést...
Mikor?
Ja és hol?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 31. szerda 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 31. szerda 22:50
Ja és hol?

Törölt felhasználó (455255)

Benyalna valaki(,tokaji nő vagyok)
Szia!
Hosszútávú, laza kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i, nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok. Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com
Üdv
Üdv
házaspár vagyunk hölgyel párral ismerkedünk
bp-i telt 30-as pár vunk a lány nagyfenekü nagymellü vastag combu a ffi nagydb erösen szöröstestü.part keresünk bp-röl esetleg közvetlen közeléböl esetleg ffit szolo ffinél nagy méret és vagy sok geci feltétel ill higiénia hely szükséges csak esti idöpont jo jelentkezés emailben képpel mertezigyjo@freemail.hu
duci mackós párral ismerkednénk mi is azok vagyunk
székesfehérvári,hölgyet keresek, tartos kapcsolatra.. laki55@citromail.hu
Szombatra keresek kielégűletlen szexéhes FÉRFIT,molett tokaji nő vagyok.Kamusok kiméljenek,helyem nincs.
sziasztok 30-36 éves házaspár vagyunk hölgyel párral ismerkednénk utazni tudunk
Sziasztok! Kizárólag Csongrád megyei 27-40 év közötti ápolt, kedves, intelligens, határozott, gyengéd, de férfias házibarátot keresünk a párommal (én 26 (nő), ő 41(ffi)Hosszú távú hármas kapcsolatra gondoltunk!! Legyen időd erre a kapcsolatra!!!
....hozzátennénk még azt is, hogy mielőtt írsz tisztázd magadban mennyire komolyak a szándékaid.Mi tudjuk mit szeretnénk smile
mail:pasit3nak@gmail.com
....hozzátennénk még azt is, hogy mielőtt írsz tisztázd magadban mennyire komolyak a szándékaid.Mi tudjuk mit szeretnénk smile
Duci telt keblü nöknek lennék a szeretöje esetleg hasonlo hölgytagu pár?tyimpa@hotmail.com msn
Kaposvári telt,molett hölgyet keresek.Független hellyel rendelkező srác vagyok.
Dél balatoni 34/38 éves pár keres hölgyet.
Pusz
Pusz
Sziasztok! Kizárólag Csongrád megyei 27-40 év közötti ápolt, kedves, intelligens, határozott, gyengéd, de férfias házibarátot keresünk a párommal (én 26 (nő), ő 41(ffi)Hosszú távú hármas kapcsolatra gondoltunk!! Legyen időd erre a kapcsolatra!!!
....hozzátennénk még azt is, hogy mielőtt írsz tisztázd magadban mennyire komolyak a szándékaid.Mi tudjuk mit szeretnénk
....hozzátennénk még azt is, hogy mielőtt írsz tisztázd magadban mennyire komolyak a szándékaid.Mi tudjuk mit szeretnénk

Szia!
Üdv
Üdv
Benyalna valaki(,tokaji nő vagyok)
....hozzátennénk még azt is, hogy mielőtt írsz tisztázd magadban mennyire komolyak a szándékaid.
....hozzátennénk még azt is, hogy mielőtt írsz tisztázd magadban mennyire komolyak a szándékaid.
Lányt vagy Párt! Telt alkatú keresek !
Diszkréció, higiénia fontos! Adott és elvárt!
Megbizható, ápolt fiú vagyok.
Hosszabb távon szeretném ezt a kapcsolatot.
Képeim vannak fent!
Bp. ,Budaörs Érd és környéke.
nyalka@vipmail.hu
Diszkréció, higiénia fontos! Adott és elvárt!
Megbizható, ápolt fiú vagyok.
Hosszabb távon szeretném ezt a kapcsolatot.
Képeim vannak fent!
Bp. ,Budaörs Érd és környéke.
nyalka@vipmail.hu