csütörtökön megyek Tapolca-Diszelre reggel, Budapestről indulok, szivesen vinnék magammal egy hölgyet is.
reggel 10kor indulok és 3kor jövök vissza
belsö levélben lehet fotóval jelenkezni
már volt olyan csaj aki kiderült hogy pasi a randinál ezért kérem a fotót
reggel 10kor indulok és 3kor jövök vissza
belsö levélben lehet fotóval jelenkezni

már volt olyan csaj aki kiderült hogy pasi a randinál ezért kérem a fotót

Duci nöknek lennék a szeretöje illetve hasonlo hölgytagupárnak a hazi baratja!HELY kellene utazni tudok!tyimpa@hotmail.com msn
Sziasztok! párral ismerkednénk!
Sziasztok
36 éves nemfüggetlenként ismerkednék duci hölgyel vagy párhoz csatlakoznék
36 éves nemfüggetlenként ismerkednék duci hölgyel vagy párhoz csatlakoznék
30-38 duci mackós pár vagyunk párral ismerkednénk
Sziasztok! Miskolci 30-as férfi keres hölgyet vagy párt eseménydús szexuális élmények szerzése céljából. Nem vagyok független, de a feleségem támogatja ezen irányú törekvésemet. Kor és alkat nem számít, ami fontos, hogy diszkrét és ápolt legyél/legyetek. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor kérlek írj a nyaridam@freemail.hu címemre. Minden levélre válaszolok! Ádám
Senki nem akar ma este sexelni,Tolna,Baranya,Bács megyébe? Ha igen írj
Molett páral ismerkednénk hétvégén. rizibizi110@freemail.hu
Duci nöket kényeztetnék esetleg hasonlo párokat!tyimpa@hotmail.com msn
Molett páral ismerkednénk. CIM: rizibizi110@freemail,hu
Szia!
Hosszútávú, laza kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i, nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok. Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com
Üdv
Hosszútávú, laza kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i, nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok. Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com
Üdv
Sziasztok! Mi 29/31 borotvált , duci pár vagyunk.Hetero párokat keresünk párcserés sex-hez. Tolna,Baranya,Bács megyéből. Fényképet küldesz mi is küldünk. cím.:rizibizi110@freemail.hu
duci mackós párral ismerkednék
nincs senki?
Duci nöket kényeztetnék hosszabb távon esetleg hasonlo hölgytagu pároknak lennék a hazi baratjuk! tyimpa@hotmail.com msn
bp-i telt 30-as pár vunk a lány nagyfenekü nagymellü vastag combu a ffi nagydb erösen szöröstestü.part keresünk bp-röl esetleg közvetlen közeléböl esetleg ffit szolo ffinél nagy méret és vagy sok geci feltétel ill higiénia hely szükséges csak esti idöpont jo kukkolot is keresünk jelentkezés emailben képpel mertezigyjo@freemail.hu
duci telt lányokal párokkal ismerkednék
hölgyel párral ismerkednénk
Bp-i 35/190/95 FFi, 20/6-os farokkal kényeztetne Duci Hölgyeket, ill. Duci Hölgy Tagú párokat, Tabuk nélkül! Csak élvezetből!
A lelked nem érdekel a tested annál inkább,molett kőzépkorú nő szabolcsból szexpartnert keres,mikora?Lehet péntek éjjel szombat éjjel,lakásom a célra nincs kocsiba kényelmetlen Csak komolyan gondolkodók keresenek,és akik igazán birják.(majd én megmutatom tipus kiméljen)
msn-eva1591@windowslive.com
msn-eva1591@windowslive.com