Még mindig keresünk!
Kizárólag Csongrád megyei 30-40 közötti intelligens, igényes, korrekt, izgalmas pasival megosztanánk az ágyunkat. Mi 27 és 41 éves együtt élő valós pár vagyunk.Rendszeres kapcsolatot szeretnénk. Tudd mit akarsz és legyen időd erre a kapcsolatra. Kedveld a telt nőket!
email:pasit3nak@gmail.com
Kizárólag Csongrád megyei 30-40 közötti intelligens, igényes, korrekt, izgalmas pasival megosztanánk az ágyunkat. Mi 27 és 41 éves együtt élő valós pár vagyunk.Rendszeres kapcsolatot szeretnénk. Tudd mit akarsz és legyen időd erre a kapcsolatra. Kedveld a telt nőket!
Sziasztok! Párokkal ismerkednénk. rizibizi110@freemail.hu
Duci hölgytagu párt keres egy kemény farku független fiatalember!Helyetek legyen utazni tudok! tyimpa@hotmail.com msn
Sziasztok! Házaspár vagyunk mindkettőjük örömére, keresünk bi beállitotságú hölgyet, lányt max 35 éves korig Esztergom környékéről.( ismerkednénk párokkal is a férfi bi kizárva) Szóló pasit nem keresünk.
A leveleket ide várjuk: egomipar24@gmail.com
A leveleket ide várjuk: egomipar24@gmail.com
Sziasztok! 26 éves srác szívesen csatlakozna telt alkatú párokhoz a hölgy örömére vagy lenne telt hölgyek szexpartnere ! Nagyon kedvelem az érett és telt hölgyeket! A képeimet itt megtaláljátok!
ma éjszakára keresek lányt vagy párt.
Mackós pasi vagyok Pestről.
Írj belső üzenetet.
Mackós pasi vagyok Pestről.
Írj belső üzenetet.
Sziasztok! Zalai lányt keresünk ma estére, csak szex semmi más.. ha van kedved egy nagyot dugni, gyere hozzánk, hely van. niki.erno@freemail.hu M.S.N
Sziasztok
Borsodi jó intimű férfit keresünk 35 év feletti légy mi 47es hp már nem manöken alkattal mi mennénk fotó jólenne a bemutatkozó levélhez mackar @citromail.hu
Borsodi jó intimű férfit keresünk 35 év feletti légy mi 47es hp már nem manöken alkattal mi mennénk fotó jólenne a bemutatkozó levélhez mackar @citromail.hu
Csinosan telt,nagycicis hölgyet szivesen kényeztetnék.36 éves,jóképű,diszkrét férfi vagyok.Bp.
Sziasztok! Hasonló alkatu párokkal ismerkednénk.
duci mackós párral ismerkednénk
sziasztok molett párt vagy nöt keresek szexre valaki ????,39 éves pasi vagyok!szép vastag farokkal cim fekezoli@citromail.hu
Sziasztok! Érdekelne minket a hirdetésetek. Melyik megyében laktok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 06. 07. hétfő 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 06. 07. hétfő 07:54
Törölt felhasználó (757125)

sziasztok duci mackós pár vagyunk hasonló alkatu párral ismerkednénk32-39évesek vagyunk
sziasztok duci mackós pár vagyunk hasonló alkatu párral ismerkednénk32-39évesek vagyunk
Sziasztok!
Partnerem keresem hölgy személyében, 18-35 éves korig Budapest és vonzáskörzetében! 185 cm magas és 83 kg vagyok, no és 17/5.
Belső leveles üzeneteket várok!
Sziasztok
Partnerem keresem hölgy személyében, 18-35 éves korig Budapest és vonzáskörzetében! 185 cm magas és 83 kg vagyok, no és 17/5.

Sziasztok
Fiatal, kedves, de férfias, szőke, kék szemű hetero fiú vagyok. Ismerkednék közelebbről lányokkal, nőkkel Budapesten és környékén..
Teljes diszkréció adott és elvárt
Írjatok (képeim vannak fent)

Sziasztok!Párokkal ismerkednénk. Képeink vannak a GG-n.
Duci hölgytagu párral ismerkednék!tyimpa@hotmail.com msn