Sziasztok! 30 as pár ismerkedne párokkal, akár idősebbekkel is.
Sziasztok! Hölgyet keresek Érd, Bp és ezek környékén, lehetőleg rendszeres kalandozásra. Dec. 5 kedden napközben és dec. 7 csütörtök este/éjjel is szabad vagyok, kellemesen eltölthetnénk az időt.
Sziasztok!
Ismerkednék nagy lógós mellű hölggyel vagy ilyen hölgy tagú párral. Kor mellékes lehet természetes intím
Ismerkednék nagy lógós mellű hölggyel vagy ilyen hölgy tagú párral. Kor mellékes lehet természetes intím
Telt hölgyet vagy párt keresek minden jóra.

Feleségem picsáját nyalatnám...
HETERO fiatal 20-as srác ismerkedne hölgyekkel kortól függetlenül, álagos test, átlagos 17-es méret, átlagon felüli kényeztetési és szexuális vágy. Utazni tudok ésszerű keretek között. Írj privátban!
Kitartó,kemény ,nagy farokkal keresek duci telt hölgyet,ilyen hölgytagú párt. Helyem van Bp. ,de szivesen utazok is.
Hölgyekkel ismerkednék Tiszakécske és környékén érezzük jól magunkat.(nem csak alkalmanként)
Sziasztok!
Ma este szívesen látnék vendégül telt hölgytagú párt. Igény esetén szívesen utazom is Budapest és vonzáskörzetében.
Üdv
Vidka
Ma este szívesen látnék vendégül telt hölgytagú párt. Igény esetén szívesen utazom is Budapest és vonzáskörzetében.
Üdv
Vidka
nem csak teltalkatu hölgyel ismerkednék.irj ha aktuális
Sziasztok
Molett,telt hölgyel ismerkednék
Molett,telt hölgyel ismerkednék
Sziasztok! Holnap esti-éjjeli szabadidőm kellemes eltöltésére keresek hölgyet vagy párt Bp-n vagy Pest megyében. Ápolt, igényes, helyes pasi vagyok, 17-18/4 intimmel. Én sportos testalkatú vagyok, de a telt hölgyeket preferálom.
Sziasztok. Hölggyel párral ismerkednék.
Szopni imadot keresek pkusz 50 km nyalnek nőt párt ffit keresek
Az igen.
(Ez egy válasz kismano2210 üzenetére (2023. 12. 05. kedd 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Inkább tegye meg a bejegyző! Van itt színvonal...
(Ez egy válasz Zebordi üzenetére (2023. 12. 10. vasárnap 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Holnap napközbeni szabadidőm kellemes eltöltésére keresek hölgyet vagy párt. Ápolt, igényes, helyesnek tartott pasi vagyok. Én sportos testalkatú vagyok, de mádom a telt formákat. Érd, Bp és ezek környéke játszik, hely kell, de autó van, mobilis vagyok.
23 éves, sportos, izmos srác kényeztetne idősebb hölgyeket Budapesten.
Csepeli hölgyet kényeztetnék
Sziasztok
Telt duci hölgyet vagy párt keresek kor nem számit. pest megye előny.
Telt duci hölgyet vagy párt keresek kor nem számit. pest megye előny.