Kecskemét kk keresek párt hölgyet mind3 örömére.Egy elsőre nyitó de mindenre kíváncsi pasi vagyok!!csakyattila@freemail.hu
SZIASZTOK!!!!!!!hétvégére kellene nekem egy pasi szabolcsban,kizárolag minőségi szexre egész éjjelre akár,Én középkorú,fehérbőrű , molett, nagymellű nő vok,te légy jóképü ,intelligens,szintén hasonló bőrszinű,kocsival rendelkező,jó teher birású ágyról légyszives gondoskodj elérhetőség:msn:eva1591@windowslive.com) CSAK KOMOLY JELENTKEZŐK KERESSENEK,KÉPET SENKINEK SEHOVÁ NEM KÜLDÖK:(
Írtam neked
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 23. kedd 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 23. kedd 21:20
Törölt felhasználó (460793)

Fiatal, meglehetősen duci, intelligens, és mindemellett komoly libidóval rendelkező lány, komolytalan kapcsolatra?
Valaki?

hehe, félreérthető voltam
én volnék a leány

Fiatal, meglehetősen duci, intelligens, és mindemellett komoly libidóval rendelkező lány, komolytalan kapcsolatra?
Valaki?

duci lánnyal párral ismerkednénk
Sziasztok! Kizárólag Csongrád megyei 27-40 év közötti ápolt, kedves, intelligens, határozott, gyengéd, de férfias házibarátot keresünk a párommal (én 26 (nő), ő 41(ffi))! Hosszú távú hármas kapcsolatra gondoltunk!! Legyen időd erre a kapcsolatra!!!
....hozzátennénk még azt is, hogy mielőtt írsz tisztázd magadban mennyire komolyak a szándékaid.
mail:pasit3nak@gmail.com
....hozzátennénk még azt is, hogy mielőtt írsz tisztázd magadban mennyire komolyak a szándékaid.
mail:pasit3nak@gmail.com
Duci teltkeblü nönek lennék a szeretöje esetleg hasonlo hbölgytagu pár? tyimpa@hotmail.com msn
De kár hogy ennyire messze vagy,pont erre gondoltam holnapra énis.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 20. szombat 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 20. szombat 18:04
Törölt felhasználó (180545)

este 9után Agárd körül 32 nem független srác kalandot keres elhanyagolt lányok asszonyok elöny helyem van irj ide vagy kaland-bt@hotmail.com msnre ha nem vagy messze elmegyek érted
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Holnap kora estére keresek jóképű,sőtét hajú,talán szemű ,harmincast,vagy közelit...Én semmit nem adok hozzá csak önmagam,de az elég,sőt még sok is lesz talán Tokajtol nem messze élek..de....szabolcsi vagyok...molett..nő vagyok.Komolytalan érdeklődők bunkók inkább kiméljenek meg.Csak gumival természetesen.
msn:eva1591windowslive.com
msn:eva1591windowslive.com
este 9után Agárd körül 32 nem független srác kalandot keres elhanyagolt lányok asszonyok elöny helyem van irj ide vagy kaland-bt@hotmail.com msnre ha nem vagy messze elmegyek érted
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok!
Molett,duci lánnyal ismerkednék,én bp.-i 32éves férfi vagyok...
email:attteq@gmail.com
Molett,duci lánnyal ismerkednék,én bp.-i 32éves férfi vagyok...
email:attteq@gmail.com
hölgyel párral ismerkednénk
Hello!
Molett,duci lánnyal ismerkednék,én bp.-i 32éves férfi vagyok
email:walahha@gmail.com
Molett,duci lánnyal ismerkednék,én bp.-i 32éves férfi vagyok
email:walahha@gmail.com
Hétvégére pasit keresek szabolcsból...
Duci hölgyek merre vagytok?Esetleg hasonlo hölgytagu pár? tyimpa@hotmail.com msn
Sziasztok! 26 éves nem független srác szívesen csatlakozna teletebb párokhoz harmadiknak a hölgy örömére vagy szívesen lennék duci hölgyek alkalmi partnere akár hosszabb távon is! Hraminc6942193!
Sem hölgy , sem pár Györ vagy környékén aki vágyna egy férfira nahát..... Ha mégis akkor társkersöbenn van adatlapom
Egy magas, mackós, pocakos pasi telt, duci, molett hölgye(ke)t kényeztetne.
globaltec@freemail.hu
globaltec@freemail.hu
Sziasztok! Házibarátja lennék egy telt hölgy tagú párnak, akiket érdekel a hármas sex adta lehetőségek. Hetero beállítottságú pasi vagyok, 182/33/86 paraméterekkel. Intim szféra borotvált, 17/6 méretű, vastag makkal. Utazni tudok! MSN/mail: galippo@citromail.hu