30as pár vagyunk Zalából, és Párt keresünk 20.ára, kellemes környezetű lakásunkban, Kérjük csak komoly szándékú valós pár jelentkezzen, fényképpel, elérhetőséggel. Nem vagyunk modell alkatúak, képeket adatlapunkon találtok.
Nyxomatékosan megkérünk mindenkit, csak komoly szándékú,és utazni tudó párként irjanak,és fotót mellékeljenek, valamint elérhetőséget. köszönjük: Niky&Ernő
dj.seny@freemail.hu msn- pasik tiltás.
Nyxomatékosan megkérünk mindenkit, csak komoly szándékú,és utazni tudó párként irjanak,és fotót mellékeljenek, valamint elérhetőséget. köszönjük: Niky&Ernő
dj.seny@freemail.hu msn- pasik tiltás.
Hello!
Szép napot Hölgyek, Párok.
Zoli vagyok 23 éves 190cm, 81kg, b.b. Bp. 13 ker.
Én bi vagyok, de jobban szeretek a nők örömére lenni.
Nekem nem borotvált, de szedem, és 19/6-os a méretem, a képen megnézhettek, ha megfelelek, msn-en ismerkedhetnénk, ha felvesztek, akkor megköszönöm, de
én is felvehetlek.
Ide ritkán járok, és ezért lenne jobb az msn.
Szép napot Hölgyek, Párok.
Zoli vagyok 23 éves 190cm, 81kg, b.b. Bp. 13 ker.
Én bi vagyok, de jobban szeretek a nők örömére lenni.
Nekem nem borotvált, de szedem, és 19/6-os a méretem, a képen megnézhettek, ha megfelelek, msn-en ismerkedhetnénk, ha felvesztek, akkor megköszönöm, de

Ide ritkán járok, és ezért lenne jobb az msn.
Telt keblü dundi hölgyet kényeztetnék hosszabb távon esetleg ilyen hölgytagu pár? tyimpa@hotmail.com msn
SZIASZTOK!!!!!!!hétvégére kellene nekem egy pasi szabolcsban,kizárolag minőségi szexre koraesti órákra Én középkorú,fehérbőrű , molett, nagymellű nő vok,te légy jóképü ,intelligens,szintén hasonló bőrszinű,kocsival rendelkező,jó teher birású ágyról légyszives gondoskodj elérhetőség:msn:eva1591@windowslive.com) CSAK KOMOLY JELENTKEZŐK KERESSENEK,KÉPET SENKINEK SEHOVÁ NEM KÜLDÖK:(
SZIASZTOK!!!!!!!hétvégére kellene nekem egy pasi szabolcsban,kizárolag minőségi szexre koraesti órákra Én középkorú,fehérbőrű , molett, nagymellű nő vok,te légy jóképü ,intelligens,szintén hasonló bőrszinű,kocsival rendelkező,jó teher birású ágyról légyszives gondoskodj elérhetőség:msn:eva1591@windowslive.com) CSAK KOMOLY JELENTKEZŐK KERESSENEK,KÉPET SENKINEK SEHOVÁ NEM KÜLDÖK:(
Sziasztok . Hölgy vagy pár szeretöje lennék akár hosszabb távon is Györ és környékén . a társkeresöbenn van az adatlapom . Várom válaszotok mielöbb
szasztok telt pár vagyunk és azt is keresűnk,lehetőleg veszprém,fejér,győr megyéből,barátság,sex közös pihenés,szórakozás céljából
duci telt hölgyel ismermednénk
sziasztok 31-37 házaspár vagyunk hölgyel párral ismerkednénk
sziasztok!duci hölgynek lennék hosszabb távra a szeretöje illetve duci párnak a hazi baratja!Valaki? tyimpa@hotmail.com msn
hi!
igényes teltkarcsú lányt,hölgyet keresek hatalmas ágycsatákhoz!34 éves igényes,borotvált bodys srác vagyok!
igényes teltkarcsú lányt,hölgyet keresek hatalmas ágycsatákhoz!34 éves igényes,borotvált bodys srác vagyok!

házaspár vagyunk 30 37 párral hölgyel szeretnénk ismerkedni
SZIASZTOK!!!!!!! holnapra kénne nekem egy pasi szabolcsban,kizárolag minőségi szexre koraesti órákra Én középkorú,fehérbőrű , molett, nagymellű nő vok,te légy jóképü ,intelligens,szintén hasonló bőrszinű,kocsival rendelkező,jó teher birású ágyról légyszives gondoskodj elérhetőség:msn:eva1591@windowslive.com) CSAK KOMOLY JELENTKEZŐK KERESSENEK,KÉPET SENKINEK SEHOVÁ NEM KÜLDÖK:(
telt,nagycicis hölgyet nyelvvel kényeztetnék.35 éves jóképü,diszkrét férfi vagyok. Bp.
házaspár vagyunk hölgyel párral ismerkednénk
Duci hölgyek merre vagytok illetve duci hölgytagu párok? tyimpa@hotmail.com msn
Sziasztok! 37.183.99 pasi vagyok 17,5x7 intim mérettel veszprém megyét jérom rendeszeresen, van olyan hölgy akit érdekelnék?
30as pár vagyunk Zalából, és Párt keresünk 6.ára, kellemes környezetű lakásunkban, Kérjük csak komoly szándékú valós pár jelentkezzen, fényképpel, elérhetőséggel. Nem vagyunk modell alkatúak, képeket adatlapunkon találtok.
dj.seny@freemail.hu
dj.seny@freemail.hu

telt,nagycicis csinos hölgyet nyelvvel kényeztetnék..35 éves jóképű,diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok!Heves-megyei francia kedvelő hölgyet keresnék!