Kizárólag Csongrád megyei 27-40 év közötti ápolt, kedves, intelligens, határozott, gyengéd, de férfias házibarátot keresünk a párommal (én 26 (nő), ő 41(ffi))! Hosszú távú hármas kapcsolatra gondoltunk!! Legyen időd erre a kapcsolatra!!!Nekünk már volt alkalmunk többször kipróbálni és nagyon élveztük!
....hozzátennénk még azt is, hogy mielőtt írsz tisztázd magadban mennyire komolyak a szándékaid.
mail:pasit3nak@gmail.com
....hozzátennénk még azt is, hogy mielőtt írsz tisztázd magadban mennyire komolyak a szándékaid.
Hello
Molett,duci hölgyet keresek alkalmi örömökhöz,32éves Bp.-i pasi
Email:attteq@gmail.com
Molett,duci hölgyet keresek alkalmi örömökhöz,32éves Bp.-i pasi
Email:attteq@gmail.com
Telt karcsú hölgyet keresek. 30as Békés megyei férfi. melfri657@freemail.hu
Akár ma este is.
Akár ma este is.
Duci 40-50 éves sex imádó nőkkel ismerkedném Dunaújvárosban.
Vékony testalkatu 54 éves fiu vagyok (fiatalos)
E MAIL CIM rigo55@indamail.hu
Vékony testalkatu 54 éves fiu vagyok (fiatalos)
E MAIL CIM rigo55@indamail.hu
Sziasztok! Keresünk egy normális, diszkrét, budapesti pasit a hölgy őrömére. 33-40 évesek vagyunk. A hölgy 178/84 Csak fényképes leveleket várunk!! adrimi@freemail.hu
sziasztok!duci telt keblü hölgyekkel ismerkednék illetve hasonlo hölgytagu párokkal!TYIMPA@hotmail.com msn
Kizárólag Csongrád megyei 27-40 év közötti ápolt, kedves, intelligens, határozott, gyengéd, de férfias házibarátot keresünk a párommal (én 26 (nő), ő 41(ffi))! Hosszú távú hármas kapcsolatra gondoltunk!! Legyen időd erre a kapcsolatra!!!Nekünk már volt alkalmunk többször kipróbálni és nagyon élveztük!
Oké fiúk mégegyszer a "gyengébbek "kedvéért ujra leirom! Szabolcsmegyébben élek nem messze a Tisza folyóhoz...Tehát partnert sem pestről keresek.Ezenkivül inkább 30 hoz közelit,vagy azon túlit.Inkább mi9nóségi mint mennyiségi szexre.Komolyan nem bánnám ha hosszú távra is bevállalna valaki, anyagiak nélkül kb heti 3 alkalomra.Magamról annyit molett vok. elérhetőségem a régi..
msn- eva1591@windowslive.com
msn- eva1591@windowslive.com
Sziasztok!
Két srác (20 és 30 éves) keres gátlástalan szexre kövér, nagyon hájas csajt, aki szereti a többes felállást.
email: xtraducinot@indamail.hu
Két srác (20 és 30 éves) keres gátlástalan szexre kövér, nagyon hájas csajt, aki szereti a többes felállást.
email: xtraducinot@indamail.hu
Sziasztok!
36éves Pest-Bács-kiskun, megyei pár vagyunk, kellemes együttlétre keresünk párokat lakásunkba, utazni nem tudunk ezért csak olyanok leveleit várjuk akik meglátogatnának minket, kellemes környezetben erotikusan túlfutott estét szeretnénk, képpel rendelkezők leveleit várjuk, és a gyorsabb menetel érdekében kérjük küldjetek telefonszámot, és képet magatokról mi is küldünk.A pénték este lenne jó! puszi:Éva Zoli asus17@freemail.hu
36éves Pest-Bács-kiskun, megyei pár vagyunk, kellemes együttlétre keresünk párokat lakásunkba, utazni nem tudunk ezért csak olyanok leveleit várjuk akik meglátogatnának minket, kellemes környezetben erotikusan túlfutott estét szeretnénk, képpel rendelkezők leveleit várjuk, és a gyorsabb menetel érdekében kérjük küldjetek telefonszámot, és képet magatokról mi is küldünk.A pénték este lenne jó! puszi:Éva Zoli asus17@freemail.hu
Molett, duci hölgy szexpartnerét keresi egy magas, mackós, bp-i pasi.
globaltec@freemail.hu
globaltec@freemail.hu
Hej hó !!!!kideritették a nememet végre További jelenkezőket várok Akár hajdúból is, pasit. szombat éjszakára..kérésem a szokásos..nézz utánna megtalálod több hirdetésemet fenn........szabolcsi vok..
msn eva1591@windowslive.com
msn eva1591@windowslive.com
Baranyai vagy környékbeli párokat keresek hármas felállásban, kizárólag a hölgy örömére. Fétis dolgok is lehetnek. Én 37, mackós, baranyai.
Budapesti macis srác vagyok 32/180/95 , keresek hölgyet ,vagy szívesen csatlakoznék párhoz közös szimpátia esetén.
E-mail címem: peter776201@gmail.com
E-mail címem: peter776201@gmail.com

írtam mailt mi pár vagyunk nem érdeklünk?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 10. vasárnap 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 10. vasárnap 09:03
Törölt felhasználó (456352)

házaspárral szivesen ismerkednék vagy duci lánnyal
házaspárral szivesen ismerkednék vagy duci lánnyal
Kizárólag Csongrád megyei 27-40 év közötti ápolt, kedves, intelligens, határozott, gyengéd, de férfias házibarátot keresünk a párommal (én 26 (nő), ő 41(ffi))! Hosszú távú hármas kapcsolatra gondoltunk!! Legyen időd erre a kapcsolatra!!!
Duci teltebb hölgynek lennék a diszkrét szeretöje illetve hasonlo hölgytagu párnak a diszkrét hazibaratja! tyimpa@hotmail.com msn
Sziasztok mi 35 és 40es pár vagyunk szivesen ismerkednénk párral,lánnyal ,fiuval várjuk a válaszokat!!! vagy csak dumál mindenki????