Sziasztok!Duci hölgynek lennék a szeretöje hosszabb távon illetve hasonlo hölgytagu párnak a házi baratja! tyimpa@hotmail.com msn
súj és korhatár nélkül hölgyel ismerkednék
Hüm..hanyadika van ma? az idén még nem voltam senkivel segitesz? szabolcs megyei ,molett 30 as csaj...msn:eva1591@windowslive.com
ui:CSAK KOMOLYAN.....
ui:CSAK KOMOLYAN.....
Teljesen kezdő bi beállítottságú házaspár vagyunk, ahol a hölgy jelenleg 7 hónapos terhes!
Adataink:
lány 179/99 29 éves,
fiú 170/70 32 éves
Mivel jelenleg 7 hónapos terhes vagyok, így elsősorban FINOM (és nem eldurvult!) szexre, rengeteg orális kényeztetésre keresnénk tapasztalt, kb. 30-37 év körüli bi párt (lehetőleg mindkét fél részéről bi beállítottsággal) - ahol a lány molett/telt, vagy egyedülálló molett/telt bi lányt - hosszú távra, lehetőleg Budapesten! Képes bemutatkozást a par_bp@freemail.hu címre küldjetek, köszönjük!
Adataink:
lány 179/99 29 éves,
fiú 170/70 32 éves
Mivel jelenleg 7 hónapos terhes vagyok, így elsősorban FINOM (és nem eldurvult!) szexre, rengeteg orális kényeztetésre keresnénk tapasztalt, kb. 30-37 év körüli bi párt (lehetőleg mindkét fél részéről bi beállítottsággal) - ahol a lány molett/telt, vagy egyedülálló molett/telt bi lányt - hosszú távra, lehetőleg Budapesten! Képes bemutatkozást a par_bp@freemail.hu címre küldjetek, köszönjük!
Szia
Budapesti macis srác vagyok 32/180/95 , keresek hölgyet ,vagy szívesen csatlakoznék párhoz közös szimpátia esetén.
E-mail címem: peter776201@gmail.com
Budapesti macis srác vagyok 32/180/95 , keresek hölgyet ,vagy szívesen csatlakoznék párhoz közös szimpátia esetén.

Mindenkinek buék!Vannak-e itt olyan duci telt keblü hölgytagu pár akik bevennének 3.nak egy keményfarku fiatalembert? hely kellene!tyimpa@hotmail.com msn
Hello hétfőre keresek estére pár órára ráérő férfit.....én mint mindig molett vok,fehér börü ,nagy mellü,30.as.A börszined legyen megegyező az ennyémmel,és a korod is közel álló.Mobilitás a részedről fontos.elérhetőségem szokásos...msn-eva1591@windowslive.com.....KAMUSOK KIMÉLJENEK,ÉS
Ápolt igényes hölgyet vagy párt keresek!!! Debreceni 39-éves hellyel rendelkezö pasi vagyok! csutoka@hotmail.com
PÁrt bi lányt bi fiut keres 35 éves fiu 40 éves lány pár,szado,durva dolgok no a többi ok főleg bi
Hölgyet / lányt Telt alkatú keresek !
Diszkréció, higiénia fontos! Adott és elvárt!
Megbizható, ápolt fiú vagyok.
Hosszabb távon szeretném ezt a kapcsolatot.
Képeim vannak fent!
Bp. ,Budaörs Érd és környéke.
nyalka@vipmail.hu
Diszkréció, higiénia fontos! Adott és elvárt!
Megbizható, ápolt fiú vagyok.
Hosszabb távon szeretném ezt a kapcsolatot.
Képeim vannak fent!
Bp. ,Budaörs Érd és környéke.
nyalka@vipmail.hu
Sziasztok! Nagyon kedvelem a teltebb ,és érett hölgyeket szívesen lennék a szeretőd! Teltebb párokhoz is csatlakoznék a hölgy örömére! Én 26 éves nem független srác vagyok! 06306942193
Sziasztok!! Én egy nem független 30éves átlagos pasi vagyok aki a nem átlagos sexet kedveli!! ( extrém hely,fotózás,durva szavak,) ha tetszenek amiket irtam ismerkedjünk meg közelebbről.szeretem a duci hölgyeket (18/6) párok is érdeklenek.A baszhatlak@vipmail.hu-ra irhatok emailt
Sziasztok!
Hosszútávú, laza kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok. Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com
Hosszútávú, laza kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok. Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com
Kolozsvar-i 30-as kezdo,telt alkatu par ismerkedne parokkal wellnessre, nudira, szaunara, erotikus idotoltesre, kikapcsolodasra. cuplucj@yahoo.com
duci lányokat asszokal ismerkednék
Sziasztok!! Én egy nem független 30éves átlagos pasi vagyok aki a nem átlagos sexet kedveli!! ( extrém hely,fotózás,durva szavak,) ha tetszenek amiket irtam ismerkedjünk meg közelebbről.szeretem a duci hölgyeket (18/6) párok is érdeklenek.A baszhatlak@vipmail.hu-ra irhatok emailt
duci hölgynek lennék a szeretöje hosszabb távon vagy telt hölgytagu párokhoz csatlakoznék!tyimpa@hotmail.com msn
Sziasztok! 26 éves Nyíregyházi srác szívesen lenne teltebb hölgyek szeretője vagy szívesen csatlakoznék teletebb párokhoz harmadiknak! loskamak@citromail.hu 06306942193
Szia

30as házaspár vagyunk hölgyel párral ismerkednénk