Én szintén imádom a telt hölgyeket...

házaspárral hölgyel idősebb ffi ismerkednénk
Komoly szándékkal keresnék duci hölgyeket illetve hasonlo hölgytafu párokat akik szintén komolyan is gondoljak! tyimpa@hotmail.com msn
Sziasztok! Szegedi 24 éves, átlagos testalkatú, borotvált pasi vagyok, most hétvégére keresek egy kis kalandot . Duci lányok előnyben
Írjatok: kzoli23@gmail.com (msn címem ugyanez)

Szia
Budapesti macis srác vagyok 32/180/95 , keresek hölgyet ,vagy szívesen csatlakoznék párhoz közös szimpátia esetén.
E-mail címem: peter776201@gmail.com
Budapesti macis srác vagyok 32/180/95 , keresek hölgyet ,vagy szívesen csatlakoznék párhoz közös szimpátia esetén.

Sziasztok
36 éves nemfüggetlen Bp-i pasi vagyok 192cm magas 91kg 17-es mérettel
Keresek Bp-i duci hölgyet vagy ilyen hölgytagu párt
szahu@citromail.hu
36 éves nemfüggetlen Bp-i pasi vagyok 192cm magas 91kg 17-es mérettel
Keresek Bp-i duci hölgyet vagy ilyen hölgytagu párt
szahu@citromail.hu
Duci telt keblü hölgyekkel vagy ilyen hölygtagu párokkal ismerkednék! irjatok a tyimpa@hotmail.com-ra msn
Sziasztok, Én nem vagyok telt, egy sportos alkatú srác vagyok. Viszont nagyon-nagyon kedvelem a duci Hölgyeket. Ha valaki szeretne velem ismerkedni Írjon: gullaci@freemail.hu
Sziasztok!! Én egy nem független 30éves átlagos pasi vagyok aki a nem átlagos sexet kedveli!! ( extrém hely,fotózás,durva szavak,) ha tetszenek amiket irtam ismerkedjünk meg közelebbről.A baszhatlak@vipmail.hu-ra irhatok emailt.
FELHIVÁS:
Keresek egy belevaló pasit ,utitársnak pestre szabolcs megyéből,aki elkisérne a golden swinger buliba ,pénteken, (nekem autom nincs) anyagiak kizárva.Molett középkorú nő vok...nem kezdő.CSAK KOMOLY JELENTKEZŐT VÁROK A "BESZÉLJÜNK ROLA" TIPUS HAGYJON KI INKÁBB..
msn- eva1591@windowslive.com

msn- eva1591@windowslive.com
Sziasztok!
Hosszútávú, laza kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok, délelőtti és esti szabadidővel.
Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com
Hosszútávú, laza kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok, délelőtti és esti szabadidővel.
Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com
Sziasztok!
Én egy jó megjelenésü nem független srác vagyok ,aki szeretne lányhoz vagy párhoz csatlakozni a hölgy örömére. Kor, alkat mellékes ha szimpatikusak vagytok. Hosszabb távon szeretném ezt a kapcsolatot. Képeim vannak fent! Bp. ,Budaörs és környéke.
nyalka@vipmail.hu
Én egy jó megjelenésü nem független srác vagyok ,aki szeretne lányhoz vagy párhoz csatlakozni a hölgy örömére. Kor, alkat mellékes ha szimpatikusak vagytok. Hosszabb távon szeretném ezt a kapcsolatot. Képeim vannak fent! Bp. ,Budaörs és környéke.
nyalka@vipmail.hu
Szia

Sziasztok! Molett,dúskeblű hölgyet kényeztetne egy 31.176.78 szőke hajú,kék szemű helyesnek mondott srác. Csak Szolnok! Várom bemutatkozó leveled a következő email címre:balazszoli78@gmail.com
Szia

Kizárólag Csongrád megyei 27-40 év közötti ápolt, kedves, intelligens, határozott, gyengéd, de férfias házibarátot keresünk a párommal (én 26, ő 41)! Hosszú távú hármas kapcsolatra gondoltunk!! Legyen időd erre a kapcsolatra!!!
....hozzátennénk még azt is, hogy mielőtt írsz tisztázd magadban mennyire komolyak a szándékaid
pasit3nak@gmail.com
....hozzátennénk még azt is, hogy mielőtt írsz tisztázd magadban mennyire komolyak a szándékaid

pasit3nak@gmail.com
Sziasztok!
26éves keszthelyi pár vagyunk, kellemes együttlétre keresünk párokat Dec.12 ére lakásunkba, utazni nem tudunk ezért csak olyanok leveleit várjuk akik meglátogatnának minket, kellemes környezetben erotikusan túlfutott estét szeretnénk, képpel rendelkezők leveleit várjuk, és a gyorsabb menetel érdekében kérjük küldjetek telefonszámot. puszi: Niki Ernő mail: nikym@freemail.hu
26éves keszthelyi pár vagyunk, kellemes együttlétre keresünk párokat Dec.12 ére lakásunkba, utazni nem tudunk ezért csak olyanok leveleit várjuk akik meglátogatnának minket, kellemes környezetben erotikusan túlfutott estét szeretnénk, képpel rendelkezők leveleit várjuk, és a gyorsabb menetel érdekében kérjük küldjetek telefonszámot. puszi: Niki Ernő mail: nikym@freemail.hu

Sziasztok!
Teljesen kezdő 30 éves terhes, molett lány(178/95) és 32 éves átlagos testalkatú párja(170/70) keres elsősorban egyedülálló lányt, vagy biszex párokat, esetleg bi fiút Budapesten. E-mail: par_bp@freemail.hu
Teljesen kezdő 30 éves terhes, molett lány(178/95) és 32 éves átlagos testalkatú párja(170/70) keres elsősorban egyedülálló lányt, vagy biszex párokat, esetleg bi fiút Budapesten. E-mail: par_bp@freemail.hu
Duci telt keblü hölgyekkel illetve hasonlo hölgytagu nyitott párokkal ismerkednék!tyimpa@hotmail.com msn
30as házaspár vagyunk hölgyel párral ismerkednénk