sziasztok 31-37 házaspár vagyunk hölgyel párral ismerkednénk
sziasztok!duci hölgynek lennék hosszabb távra a szeretöje illetve duci párnak a hazi baratja!Valaki? tyimpa@hotmail.com msn
hi!
igényes teltkarcsú lányt,hölgyet keresek hatalmas ágycsatákhoz!34 éves igényes,borotvált bodys srác vagyok!
igényes teltkarcsú lányt,hölgyet keresek hatalmas ágycsatákhoz!34 éves igényes,borotvált bodys srác vagyok!

házaspár vagyunk 30 37 párral hölgyel szeretnénk ismerkedni
SZIASZTOK!!!!!!! holnapra kénne nekem egy pasi szabolcsban,kizárolag minőségi szexre koraesti órákra Én középkorú,fehérbőrű , molett, nagymellű nő vok,te légy jóképü ,intelligens,szintén hasonló bőrszinű,kocsival rendelkező,jó teher birású ágyról légyszives gondoskodj elérhetőség:msn:eva1591@windowslive.com) CSAK KOMOLY JELENTKEZŐK KERESSENEK,KÉPET SENKINEK SEHOVÁ NEM KÜLDÖK:(
telt,nagycicis hölgyet nyelvvel kényeztetnék.35 éves jóképü,diszkrét férfi vagyok. Bp.
házaspár vagyunk hölgyel párral ismerkednénk
Duci hölgyek merre vagytok illetve duci hölgytagu párok? tyimpa@hotmail.com msn
Sziasztok! 37.183.99 pasi vagyok 17,5x7 intim mérettel veszprém megyét jérom rendeszeresen, van olyan hölgy akit érdekelnék?
30as pár vagyunk Zalából, és Párt keresünk 6.ára, kellemes környezetű lakásunkban, Kérjük csak komoly szándékú valós pár jelentkezzen, fényképpel, elérhetőséggel. Nem vagyunk modell alkatúak, képeket adatlapunkon találtok.
Nyxomatékosan megkérünk mindenkit, csak komoly szándékú,és utazni tudó párként irjanak,és fotót mellékeljenek, valamint elérhetőséget. köszönjük: Niky&Ernő
dj.seny@freemail.hu
Nyxomatékosan megkérünk mindenkit, csak komoly szándékú,és utazni tudó párként irjanak,és fotót mellékeljenek, valamint elérhetőséget. köszönjük: Niky&Ernő
dj.seny@freemail.hu

telt,nagycicis csinos hölgyet nyelvvel kényeztetnék..35 éves jóképű,diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok!Heves-megyei francia kedvelő hölgyet keresnék!
Pécs környékéről keresek szex imádó nőket! 18-TÓL AKÁR 60-IG! 20 éves 185 centi magas 80 kg srác vagyok.
17/6 os mérettel!!!
Írjatok bátran, válaszolni fogok!!!!
e-mail: exfree@freemail.hu
17/6 os mérettel!!!
Írjatok bátran, válaszolni fogok!!!!
e-mail: exfree@freemail.hu
Szia!
Hosszútávú, laza kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok. Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com
Üdv
Attila
Hosszútávú, laza kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok. Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com
Üdv
Attila
hasonló alkatú hölgyel ismerkednénk
mackós pasi vagyok hölgyel párral ismerkednék
Sziasztok!
Miskolci 32/29-es telt pár keres 2009. február 05-re párt vagy férfit egy kellemes élmény átéléséhez. Komoly érdeklődőket várunk a monirobi10@freemail.hu címünkre, ezért kérünk telefonszámot vagy arcot ábrázoló fényképet.
Sok e-mailt váltottunk mostanában, de a hirdetésünk célja nem a levelezgetés lenne, hanem a szeretkezés.
Elvárásaink az ápoltság és a diszkréció, amit természetesen mi is biztosítunk.
Várjuk jelentkezésedet, reméljük veled szerezhetünk tapasztalatot a 3-as vagy 4-as szex terén!
Miskolci 32/29-es telt pár keres 2009. február 05-re párt vagy férfit egy kellemes élmény átéléséhez. Komoly érdeklődőket várunk a monirobi10@freemail.hu címünkre, ezért kérünk telefonszámot vagy arcot ábrázoló fényképet.
Sok e-mailt váltottunk mostanában, de a hirdetésünk célja nem a levelezgetés lenne, hanem a szeretkezés.
Elvárásaink az ápoltság és a diszkréció, amit természetesen mi is biztosítunk.
Várjuk jelentkezésedet, reméljük veled szerezhetünk tapasztalatot a 3-as vagy 4-as szex terén!
Nyiregyháza környéki 178 cm magas 95 kg 37 éves ápolt jól szituált férfi keres hölgyet szabad idő kellemes eltöltéséhez,vagy párokhoz csatlakozna.Búvóhely van,utazni tudok.
Hello ! holnapra , vagy szombat estére, keresek"nyalógépet" cserébe kényeztetem szájjal ) Szöveg a régi,szabolcs megye kóklerek kamusok kiméljenek meg légyszives,csak komolyat...én molett vok 30 as.Te légy közel 30 hoz vagy azon túli, fehér börü mint én,nekem nagy farom mellem van neked inkább ne ) kocsi jó ha van.
elérhetőség msn:eva1591@windowslive.com
elérhetőség msn:eva1591@windowslive.com
sziasztok,
párokkal ismerkednénk
msn címünk: zagyvai@freemail.hu
párokkal ismerkednénk

msn címünk: zagyvai@freemail.hu