hölgyel párral ismerkednék
30 éves, duci, budapesti, ápolt, független nő keresi kizárólag laza kapcsolatra alkalmi vagy rendszeres szeretőjét. Ha lenne kedved ismerkedni, akkor írj a borso.bp@postafiok.hu- ra. Köszi!
hölgyet, párt , bi-párt keresek Györ v kké minden jora amit szeretnénk Én 35/176/82 18/5 ffi vagyok kor nem de ápoltság fontos mimimai@citromail.hu
Szia
Budapesti macis srác vagyok 32/180/95 , keresek hölgyet ,vagy szívesen csatlakoznék párhoz közös szimpátia esetén.
E-mail címem: peter776201@gmail.com
Budapesti macis srác vagyok 32/180/95 , keresek hölgyet ,vagy szívesen csatlakoznék párhoz közös szimpátia esetén.
E-mail címem: peter776201@gmail.com

duci mackós pár vagyunk hölgyel párral ismerkednénk
Vannak-e itt olyan duci hölgyek akiknek lehetnék a szeretöje illetve hasonlo hölgytagu párok akiknek a hazi baratja? tyimpa@citromail.hu imélben irjatok!
Sziasztok! 30-as borsodi értelmiségi férfi alkalmi kapcsolat céljából keres elsősorban párokat Miskolcról vagy környékéről kortól, alkattól függetlenül. Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, akkor válaszoljatok a teli32@freemail.hu címemre. Előre is köszönöm.
párt hölgyet keresek szexuális vágyam kielégitésére ill barátkozni szeretnék
hölgyel házaspárral ismerkednénk
35 ös macis kedves bp i srác keres laza kapcsira elhanyagolt nem baj ha (idősebb) is hölgyet! vagy párhoz beszállnék harmadiknak esetleg többesbe!! kic70@freemail.hu vagy itt!!
Sziasztok!
Molett,duci hölgyet keresek laza kapcsolatra 40évesig,én 32/188/80,Bp.-i,vékony független pasi,hely van...
email: ismerkedd@gmail.com,ha lehet fotóval.
Molett,duci hölgyet keresek laza kapcsolatra 40évesig,én 32/188/80,Bp.-i,vékony független pasi,hely van...
email: ismerkedd@gmail.com,ha lehet fotóval.
sziasztok bi -párt vagy bi hölgyet keresek kivel bi párokhoz csatlakozhatnánk Györ v kke én 35/176/82 szöke kék szemü
Sziasztok!
Hosszútávú, laza kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok, délelőtti és esti szabadidővel.
Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com
Hosszútávú, laza kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok, délelőtti és esti szabadidővel.
Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com
sziasztok telt mackós páral ismerkednénk vagy hölgyel ami nincs
Mackós pasi duci hölgyet keres laza kapcsolatra Bp-ről.
globaltec@freemail.hu
globaltec@freemail.hu
30 as kisportol ápolt bi fiu párt keres saját szép privát pesti lakásomra élvezetekre 19/5 mindenhol borotvált szolibarna érdkl 202992871
35éves pasi vagyok hölgyet párt keresek kor testalkat nem számit
Keményfarku drác duci telt keblü hölgyekkel illetve hasonlo hölgytagu párokkal ismerkedne!Ha olvassátok soraimat s érdekel irjatok a tyimpa@hotmail.com msn
Sziasztok!
Mi egy nem dohányzó, kisgyermekes házaspár vagyunk; molett és bi hajlamú női taggal. Nálunk a férfi bi teljesen kizárt! Hasonló adottságokkal bíró párok, fényképes és pár sorban bemutatkozó levelét várjuk a znatus@freemail.hu-ra.
további szép napot mindenkinek, puxy
ui: minden levélre válaszolunk!
Mi egy nem dohányzó, kisgyermekes házaspár vagyunk; molett és bi hajlamú női taggal. Nálunk a férfi bi teljesen kizárt! Hasonló adottságokkal bíró párok, fényképes és pár sorban bemutatkozó levelét várjuk a znatus@freemail.hu-ra.
további szép napot mindenkinek, puxy

ui: minden levélre válaszolunk!
43 éves Miskolc környéki nem független mackós férfi vagyok.
Molett, duci hölgyet esetleg párt keresek a hölgy örömére.
Molett, duci hölgyet esetleg párt keresek a hölgy örömére.