Vasárnapi levezetö 4-es gabalyodásra keresünk debrecen közeli párt... hely van! Ápoltság, igényesség fontos! Mi 34-39 pár vagyunk! Szolo pasik no!!!! Bi kizárt, csak párcsere!!! csutoka@hotmail.com
Telt husis hölgynek lennék szeretöje hosszab távra hely kellene utazni tudok! tyimpa@hotmail.com msn
Hello !holnap kora estére keresek"nyalógépet" cserébe kényeztetem szájjal ) Szöveg a régi,szabolcs megye kóklerek kamusok kiméljenek meg légyszives,csak komolyat...én molett vok 30 as.Te légy közel 30 hoz vagy azon túli, fehér börü mint én,nekem nagy farom mellem van neked inkább ne ) kocsi jó ha van.
elérhetőség msn:eva1591@windowslive.com
elérhetőség msn:eva1591@windowslive.com
31-38 házaspár vagyunk duci mackós hölgyel párral ismerkednénk
szia INRON én 26 vagyok egerböl sokat járok bp re ha gondolod írj minden kedves hölgyet várok kényeztetésre vagy párokhoz beszálnék balintka01@vipmail.hu
max 23 éves korig keresünk borotvált közepes vagy kicsi intim mérettel rendelkező fiút a lány örömére, budapesten és és környékén. ápoltság fontos , mi 20/L és 22/F évesek vagyunk. teljes alakos képet és bemutatkozó levelet kérünk a symbinokia@citromail.hu címre. a farkadról is mellékeljél

duci mackós házaspár vagyunk hölgyel párral ismerkednénk
Még mindig keresünk!
Kizárólag Csongrád megyei 27-40 év közötti ápolt, kedves, intelligens, határozott, gyengéd, de férfias házibarátot keresünk a párommal (én 26 (nő), ő 41(ffi))! Hosszú távú hármas kapcsolatra gondoltunk!! Legyen időd erre a kapcsolatra!!!
....hozzátennénk még azt is, hogy mielőtt írsz tisztázd magadban mennyire komolyak a szándékaid.
mail:pasit3nak@gmail.com
Kizárólag Csongrád megyei 27-40 év közötti ápolt, kedves, intelligens, határozott, gyengéd, de férfias házibarátot keresünk a párommal (én 26 (nő), ő 41(ffi))! Hosszú távú hármas kapcsolatra gondoltunk!! Legyen időd erre a kapcsolatra!!!
....hozzátennénk még azt is, hogy mielőtt írsz tisztázd magadban mennyire komolyak a szándékaid.
Duci högyeket kényeztetnék illetve hasonlo hölgytagu párokkal ismerkednék! tyimpa@hotmail.com msn
hölgyel párral ismerkednék kor alkat nem számit
HOSSZÚTÁVÚRA KERESEK SZERETŐT SZABOLCSBAN,MEGBIZHATÓ 30 AST---
MSN. EVA1591@WINDOWSLIVE.COM
MSN. EVA1591@WINDOWSLIVE.COM
HELLO UJRA!pasit keresek holnapra közel 30 hoz,vagy 30 utánit, szabolcs megyében sűrgős ,ha megbizható egész éjjelre.Lakás vagy szoba szükséges,esetleg autó.Én molett fehérbörű nagymellü,nagy farú,fehérbörü nő vok.
elérhetőség:eva1591@windowslive.com
elérhetőség:eva1591@windowslive.com
Szia Édes Husi! Szívesen megismernélek! Méretem 20/6-os.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 19. kedd 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 19. kedd 14:54
Törölt felhasználó (732267)
VIP

Sziasztok! Én 180 centi, 98 kilo, 36 éves vagyok. Budapestről vagy környékéről keresek olyan magas pasit , aki az átlagosnál nagyobb mérettel rendelkezik. Vannak itt képeim.
73babcsy@gmail.com
73babcsy@gmail.com
Somogy megyei 32 éves férfi Pár vagy nem független Hölgy barátja lenne altgr@citromail.hu
Még mindíg keresünk!
Kizárólag Csongrád megyei 27-40 év közötti ápolt, kedves, intelligens, határozott, gyengéd, de férfias házibarátot keresünk a párommal (én 26 (nő), ő 41(ffi))! Hosszú távú hármas kapcsolatra gondoltunk!! Legyen időd erre a kapcsolatra!!!Nekünk már volt alkalmunk többször kipróbálni és nagyon élveztük!
Kizárólag Csongrád megyei 27-40 év közötti ápolt, kedves, intelligens, határozott, gyengéd, de férfias házibarátot keresünk a párommal (én 26 (nő), ő 41(ffi))! Hosszú távú hármas kapcsolatra gondoltunk!! Legyen időd erre a kapcsolatra!!!Nekünk már volt alkalmunk többször kipróbálni és nagyon élveztük!
3.-nak keresünk lányt 19 és 27 év között Budapest és Pest megyéből. ÁPOLTSÁG fontos. belső levelet küldjetek.
sziasztok csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére vagy elhanyagolt lányok asszonyok keressenek heves megyéből
Szolnoki hölgyet kényesztetnék átlagos pasi átlagos mérettel
Sziasztok! Én 180 centi, 98 kilo, 36 éves vagyok. Budapestről vagy környékéről keresek olyan magas pasit , aki az átlagosnál nagyobb mérettel rendelkezik. Vannak itt képeim.
73babcsy@gmail.com
73babcsy@gmail.com
Duci telt keblü hölgynet kényeztetnék illetve hasonlo hölgytagu párt!HELY kellene utazni tudok!tyimpa@hotmail.com msn