Elhanyagolt duci hölgyeket kényeztetnék illetve hasonlo hölgytagu párokkal ismerkednék! tyimpa@hotmail.com msn
33-36 duci mackós pár vagyunk hasonló alkatu párt hölgyet keresünk
szia drága elérhetőséget kaphatok hogy megismerkedjünk,vagy irj ide léci dondomingo@citromail.hu
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 11. 19. csütörtök 00:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 19. csütörtök 00:21
Törölt felhasználó (460793)

meglehetősen duci , Miskolc környéki fiatal lány vagyok és férfitársaságot keresek kielégíthetetlen vágyaim kielégítésére

Sziasztok!
Én egy jó megjelenésü nem független srác vagyok ,aki szeretne lányhoz vagy párhoz csatlakozni a hölgy örömére. Kor, alkat mellékes ha szimpatikusak vagytok. Hosszabb távon szeretném ezt a kapcsolatot. Képeim vannak fent! Bp. ,Budaörs és környéke.
nyalka@vipmail.hu

Üdv
Én egy jó megjelenésü nem független srác vagyok ,aki szeretne lányhoz vagy párhoz csatlakozni a hölgy örömére. Kor, alkat mellékes ha szimpatikusak vagytok. Hosszabb távon szeretném ezt a kapcsolatot. Képeim vannak fent! Bp. ,Budaörs és környéke.
nyalka@vipmail.hu

Üdv
Sziasztok! 26éves pár vagyunk Zalából, Lányt,párt keresünk akár ma estére, csak 7végére.jelentkezz priviben, és küldj gyors elérhetőséget. wave
Szia ismerkedjünk meg a imail címem, hugoka@citromail.hu. Imádom a duci nőket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 11. 19. csütörtök 00:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 19. csütörtök 00:21
Törölt felhasználó (460793)

meglehetősen duci , Miskolc környéki fiatal lány vagyok és férfitársaságot keresek kielégíthetetlen vágyaim kielégítésére

Sziasztok!
nyalka@vipmail.hu

A nyelvem amit szeretk használni
Üdv
nyalka@vipmail.hu

A nyelvem amit szeretk használni
Üdv

Sziasztok!
Párt keresünk.34/38 éves pár vagyunkMi a balcsi déli felén lakunk.Fényképes levélre válaszolunk.Nem kamus párt keresünk.A hölgy molett egy kicsit nálunk.
mumi@freemail.hu
Párt keresünk.34/38 éves pár vagyunkMi a balcsi déli felén lakunk.Fényképes levélre válaszolunk.Nem kamus párt keresünk.A hölgy molett egy kicsit nálunk.
mumi@freemail.hu
duci molett lányok szivesen ismerkednék vagy pár
Most szombatra keresek partnert,én molett nagymellű nő vagyok,kőzépkorú.Te légy jóképü has ,korú,sőtét hajú.Búvóhely szükséges,távolság nekem nem megoldható.keres msn-n-eva1591@windowslive.com
Sziasztok! Mi 40-es pár vagyunk, (képünk van fent) hétvégén Zalakarosra megyünk fürdeni. Hasonló párnak van kedve csatlakozni?

Duci pár hétvégén?

Sziasztok 18 éves 120 Kg feletti férfi keresi olyan lányok, hölgyek társasságát akiknek nagyon nincsen tabu a szexben nos vannak itt ilyenek
Duskeblü duci hölgyekkel illetve hasonlo hölgytagu párokkal ismerkednék! hely kellene utazni tudok! tyimpa@hotmail.com msn
duci partnerem keresem
Ezzel eszel is bocsi?
))
(Ez egy válasz Nyalka üzenetére (2009. 11. 15. vasárnap 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 15. vasárnap 09:40

Sziasztok!
Én egy jó megjelenésü nem független srác vagyok ,aki szeretne lányhoz vagy párhoz csatlakozni. Kor mellékes ha szimpatikusak vagytok. Hosszabb távon szeretném ezt a kapcsolatot. Képeim vannak fent! Bp. ,Budaörs és környéke.
nyalka@vipmail.hu

A Nyelvem
Én egy jó megjelenésü nem független srác vagyok ,aki szeretne lányhoz vagy párhoz csatlakozni. Kor mellékes ha szimpatikusak vagytok. Hosszabb távon szeretném ezt a kapcsolatot. Képeim vannak fent! Bp. ,Budaörs és környéke.
nyalka@vipmail.hu

A Nyelvem
Sziasztok!
nyalka@vipmail.hu

A Nyelvem
nyalka@vipmail.hu

A Nyelvem
Sziasztok!
Duci,molett lányokat kényeztetnék....
Írj!
mititkunk@citromail.hu
Duci,molett lányokat kényeztetnék....
Írj!
mititkunk@citromail.hu
sziasztok duci mackós házaspár vagyunk párt hölgyet keresünk kor nem számít