házaspárral szivesen ismerkednék vagy duci lánnyal
Kizárólag Csongrád megyei 27-40 év közötti ápolt, kedves, intelligens, határozott, gyengéd, de férfias házibarátot keresünk a párommal (én 26 (nő), ő 41(ffi))! Hosszú távú hármas kapcsolatra gondoltunk!! Legyen időd erre a kapcsolatra!!!
....hozzátennénk még azt is, hogy mielőtt írsz tisztázd magadban mennyire komolyak a szándékaid.
mail:pasit3nak@gmail.com
....hozzátennénk még azt is, hogy mielőtt írsz tisztázd magadban mennyire komolyak a szándékaid.
mail:pasit3nak@gmail.com
Duci teltebb hölgynek lennék a diszkrét szeretöje illetve hasonlo hölgytagu párnak a diszkrét hazibaratja! tyimpa@hotmail.com msn
Sziasztok mi 35 és 40es pár vagyunk szivesen ismerkednénk párral,lánnyal ,fiuval várjuk a válaszokat!!! vagy csak dumál mindenki????
Sziasztok!
Mi egy 36/37 éves Pest-Bácskiskun megyei pár vagyunk. Keressük azt az igényes, ápolt, nem dohányzó, borotvált, hetero férfit, aki csatlakozna hozzánk 3-4es sexhez. Volt már hasonló élményben részünk, és mindannyian nagyon élveztük. ezt a fajta felállást. Amennyiben érdekel a dolog, várjuk fényképes e-mailed a következő címre: asus17@freemail.hu
Mi egy 36/37 éves Pest-Bácskiskun megyei pár vagyunk. Keressük azt az igényes, ápolt, nem dohányzó, borotvált, hetero férfit, aki csatlakozna hozzánk 3-4es sexhez. Volt már hasonló élményben részünk, és mindannyian nagyon élveztük. ezt a fajta felállást. Amennyiben érdekel a dolog, várjuk fényképes e-mailed a következő címre: asus17@freemail.hu
NOS kinek lenne kedve holnap este kideritenni a nememet? )) El árulom pasik előnyben mert NŐ vok.........Egész éjjel re keresek valós férfit,lakással kocsival együtt szabolcsban.S.O.S.30 hoz közeli pasit keresek aki szereti a molett nőket,jóképü,fehér börü, és birja a strapát nem csak dumálni tud.
elérhetőslg msn: eva1591@windowslive.com
elérhetőslg msn: eva1591@windowslive.com
31-38 éves hézaspár vagyunk hölgyel párral ismerkednénk
Keresünk egy olyan párt, akik videóznák és fotóznák szeretkezésünket GYŐRben, egy hotelban, január 15 vagy 16 estéjén, éjszakáján.
Nem kifejezetten partnercserében gondolkodunk, de természetesen az „eltévedt” simik, érintések, puszik ellen sem tiltakozunk.
Valamint érdekel minket az egymás előtti szeretkezés, és sokféle játszadozás is.
Nagyon szeretjük a fantáziadús, merész játékokat, a hosszantartó, érzéki együttléteket.
Mi Budapesti, 38/35 éves, átlagosan erős testalkatú, vidám, hetero házaspár vagyunk.
Szimpátia, diszkréció, intelligencia, jó humorérzék nagyon fontos! A többit levélben. Fotóra fotóval válaszolunk.
Csak és kizárólag párok jelentkezését várjuk!!!!!!!!!!!!
bujahazaspar@freemail.hu
Nem kifejezetten partnercserében gondolkodunk, de természetesen az „eltévedt” simik, érintések, puszik ellen sem tiltakozunk.
Valamint érdekel minket az egymás előtti szeretkezés, és sokféle játszadozás is.
Nagyon szeretjük a fantáziadús, merész játékokat, a hosszantartó, érzéki együttléteket.
Mi Budapesti, 38/35 éves, átlagosan erős testalkatú, vidám, hetero házaspár vagyunk.
Szimpátia, diszkréció, intelligencia, jó humorérzék nagyon fontos! A többit levélben. Fotóra fotóval válaszolunk.
Csak és kizárólag párok jelentkezését várjuk!!!!!!!!!!!!
bujahazaspar@freemail.hu
Sziasztok!Duci hölgynek lennék a szeretöje hosszabb távon illetve hasonlo hölgytagu párnak a házi baratja! tyimpa@hotmail.com msn
súj és korhatár nélkül hölgyel ismerkednék
Hüm..hanyadika van ma? az idén még nem voltam senkivel segitesz? szabolcs megyei ,molett 30 as csaj...msn:eva1591@windowslive.com
ui:CSAK KOMOLYAN.....
ui:CSAK KOMOLYAN.....
Teljesen kezdő bi beállítottságú házaspár vagyunk, ahol a hölgy jelenleg 7 hónapos terhes!
Adataink:
lány 179/99 29 éves,
fiú 170/70 32 éves
Mivel jelenleg 7 hónapos terhes vagyok, így elsősorban FINOM (és nem eldurvult!) szexre, rengeteg orális kényeztetésre keresnénk tapasztalt, kb. 30-37 év körüli bi párt (lehetőleg mindkét fél részéről bi beállítottsággal) - ahol a lány molett/telt, vagy egyedülálló molett/telt bi lányt - hosszú távra, lehetőleg Budapesten! Képes bemutatkozást a par_bp@freemail.hu címre küldjetek, köszönjük!
Adataink:
lány 179/99 29 éves,
fiú 170/70 32 éves
Mivel jelenleg 7 hónapos terhes vagyok, így elsősorban FINOM (és nem eldurvult!) szexre, rengeteg orális kényeztetésre keresnénk tapasztalt, kb. 30-37 év körüli bi párt (lehetőleg mindkét fél részéről bi beállítottsággal) - ahol a lány molett/telt, vagy egyedülálló molett/telt bi lányt - hosszú távra, lehetőleg Budapesten! Képes bemutatkozást a par_bp@freemail.hu címre küldjetek, köszönjük!
Szia
Budapesti macis srác vagyok 32/180/95 , keresek hölgyet ,vagy szívesen csatlakoznék párhoz közös szimpátia esetén.
E-mail címem: peter776201@gmail.com
Budapesti macis srác vagyok 32/180/95 , keresek hölgyet ,vagy szívesen csatlakoznék párhoz közös szimpátia esetén.
E-mail címem: peter776201@gmail.com

Mindenkinek buék!Vannak-e itt olyan duci telt keblü hölgytagu pár akik bevennének 3.nak egy keményfarku fiatalembert? hely kellene!tyimpa@hotmail.com msn
Hello hétfőre keresek estére pár órára ráérő férfit.....én mint mindig molett vok,fehér börü ,nagy mellü,30.as.A börszined legyen megegyező az ennyémmel,és a korod is közel álló.Mobilitás a részedről fontos.elérhetőségem szokásos...msn-eva1591@windowslive.com.....KAMUSOK KIMÉLJENEK,ÉS
Ápolt igényes hölgyet vagy párt keresek!!! Debreceni 39-éves hellyel rendelkezö pasi vagyok! csutoka@hotmail.com
PÁrt bi lányt bi fiut keres 35 éves fiu 40 éves lány pár,szado,durva dolgok no a többi ok főleg bi
Hölgyet / lányt Telt alkatú keresek !
Diszkréció, higiénia fontos! Adott és elvárt!
Megbizható, ápolt fiú vagyok.
Hosszabb távon szeretném ezt a kapcsolatot.
Képeim vannak fent!
Bp. ,Budaörs Érd és környéke.
nyalka@vipmail.hu
Diszkréció, higiénia fontos! Adott és elvárt!
Megbizható, ápolt fiú vagyok.
Hosszabb távon szeretném ezt a kapcsolatot.
Képeim vannak fent!
Bp. ,Budaörs Érd és környéke.
nyalka@vipmail.hu
Sziasztok! Nagyon kedvelem a teltebb ,és érett hölgyeket szívesen lennék a szeretőd! Teltebb párokhoz is csatlakoznék a hölgy örömére! Én 26 éves nem független srác vagyok! 06306942193
Sziasztok!! Én egy nem független 30éves átlagos pasi vagyok aki a nem átlagos sexet kedveli!! ( extrém hely,fotózás,durva szavak,) ha tetszenek amiket irtam ismerkedjünk meg közelebbről.szeretem a duci hölgyeket (18/6) párok is érdeklenek.A baszhatlak@vipmail.hu-ra irhatok emailt