Esetleg egy Férfi? )Szabolcsból? belevaló? )Aki kérdés nélkül teszi a dolgát )
msn- eva1591@windowslive.com
Szia Mackó! Szívesen ismerkednék veled! borso.bp@postafiok.hu Írj, ha van kedved!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 11. 30. hétfő 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 30. hétfő 08:18
Törölt felhasználó (456352)

párt hölgyet keresek szexuális vágyam kielégitésére ill barátkozni szeretnék
30 éves, duci, budapesti, ápolt, független nő keresi kizárólag laza kapcsolatra alkalmi vagy rendszeres szeretőjét. Ha lenne kedved ismerkedni, akkor írj a borso.bp@postafiok.hu- ra. Köszi!
Sziasztok
36 éves nemfüggetlen Bp-i pasi vagyok 192cm magas 91kg 17-es mérettel
Keresek Bp-i duci hölgyet vagy ilyen hölgytagu párt
szahu@citromail.hu
szahu@citromail.hu
Az évet szeretnénk lezárni egy szexuális élménnyel és ehhez keresnénk elsősorban párt, másodsorban férfit. Kor és alkat nem, ápoltság és diszkréció elvárt és adott. Mi 30-as miskolci teltebb pár vagyunk. Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, akkor írjatok a teli32@freemail.hu címünkre.
Sziasztok!! Én egy nem független 30éves átlagos pasi vagyok aki a nem átlagos sexet kedveli!! ( extrém hely,fotózás,durva szavak,) ha tetszenek amiket irtam ismerkedjünk meg közelebbről.szeretem a duci hölgyeket (18/6) párok is érdeklenek.A baszhatlak@vipmail.hu-ra irhatok emailt.
48 éves korig keresek szexpartnert(csak nők írjanak, legyél akár anyuka, akár kiéhezett tini), szívesen kielégíteném a vágyaidat. Legyen három kívánságod én teljesítem mint az aranyhal. Imádom a duci hölgyeket!!!aelmer@freemail.hu 38-éves szeretetre méltó pasi.
Én szintén imádom a telt hölgyeket...

házaspárral hölgyel idősebb ffi ismerkednénk
Komoly szándékkal keresnék duci hölgyeket illetve hasonlo hölgytafu párokat akik szintén komolyan is gondoljak! tyimpa@hotmail.com msn
Sziasztok! Szegedi 24 éves, átlagos testalkatú, borotvált pasi vagyok, most hétvégére keresek egy kis kalandot . Duci lányok előnyben
Írjatok: kzoli23@gmail.com (msn címem ugyanez)

Szia
Budapesti macis srác vagyok 32/180/95 , keresek hölgyet ,vagy szívesen csatlakoznék párhoz közös szimpátia esetén.
E-mail címem: peter776201@gmail.com
Budapesti macis srác vagyok 32/180/95 , keresek hölgyet ,vagy szívesen csatlakoznék párhoz közös szimpátia esetén.

Sziasztok
szahu@citromail.hu
szahu@citromail.hu
Duci telt keblü hölgyekkel vagy ilyen hölygtagu párokkal ismerkednék! irjatok a tyimpa@hotmail.com-ra msn
Sziasztok, Én nem vagyok telt, egy sportos alkatú srác vagyok. Viszont nagyon-nagyon kedvelem a duci Hölgyeket. Ha valaki szeretne velem ismerkedni Írjon: gullaci@freemail.hu
Sziasztok!! Én egy nem független 30éves átlagos pasi vagyok aki a nem átlagos sexet kedveli!! ( extrém hely,fotózás,durva szavak,) ha tetszenek amiket irtam ismerkedjünk meg közelebbről.A baszhatlak@vipmail.hu-ra irhatok emailt.
FELHIVÁS:
Keresek egy belevaló pasit ,utitársnak pestre szabolcs megyéből,aki elkisérne a golden swinger buliba ,pénteken, (nekem autom nincs) anyagiak kizárva.Molett középkorú nő vok...nem kezdő.CSAK KOMOLY JELENTKEZŐT VÁROK A "BESZÉLJÜNK ROLA" TIPUS HAGYJON KI INKÁBB..

Sziasztok!
Hosszútávú, laza kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok, délelőtti és esti szabadidővel.
Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com
Hosszútávú, laza kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok, délelőtti és esti szabadidővel.
Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com
Sziasztok!
Én egy jó megjelenésü nem független srác vagyok ,aki szeretne lányhoz vagy párhoz csatlakozni a hölgy örömére. Kor, alkat mellékes ha szimpatikusak vagytok. Hosszabb távon szeretném ezt a kapcsolatot. Képeim vannak fent! Bp. ,Budaörs és környéke.
nyalka@vipmail.hu
Én egy jó megjelenésü nem független srác vagyok ,aki szeretne lányhoz vagy párhoz csatlakozni a hölgy örömére. Kor, alkat mellékes ha szimpatikusak vagytok. Hosszabb távon szeretném ezt a kapcsolatot. Képeim vannak fent! Bp. ,Budaörs és környéke.
nyalka@vipmail.hu
Szia