Holnap estére keresek egy strapabiró pasit,szabolcs megyéből,paráim kinn vannak valahol keresd meg. Meg az elérhetőségem is.
sziasztok duci mackós pár vagyunk hölgyet párt keresünk
Bp-i 24 éves srác Bp-i lányt keres orális örömökre(és persze másra is kapható
). Jelige szeretek nyalni

Sziasztok mi pár vagyunk 27-29évesek srácot keresünk a hölgy tagnak csak képpel jelentkezzetek köszi
Telt duci hölgytagu bi vagy hetero párokkal illetve duci nökkel ismerkednék sexkapcsolatra! tyimpa@hotmail.com msn
sziasztok házaspár vagyunk duci mackós párt keresünk hölgyet
Hello! SZEXPARTNERT KERESEK TÖBB ÓRÁRA NEM ÉJJELRE,HOLNAPRA,LAKÁSOD LEGYEN,ÉS KOCSID.ÉN MOLETT VÖRÖS,NAGYMELLÜ,30-AS NŐ VAGYOK.ELSŐSORBAN SZABOLCSBÓL KERESEK KORBAN HOZÁM ILLŐ PARTNERT,pestiek hanyagoljanak.HA VALÓBAN TUDSZ KÉNYEZTETNI,ÉS BIROD SOKÁIG CSAK AKKOR KERESS.MSN-eva1591@windowslive.com
sziasztok mi egy fiatal pár vagyunk fejér megyéből és egy lányt keresünk 3 nak a lány örömére.ha érdekel írj fényképes levelet ide:muklika@citromail.hu
Sziasztok!
Hosszútávú, laza kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok, délelőtti és esti szabadidővel.
Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com
Hosszútávú, laza kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok, délelőtti és esti szabadidővel.
Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com
Szia
Budapesti macis srác vagyok 32/180/95 , keresek hölgyet ,vagy szívesen csatlakoznék párhoz közös szimpátia esetén.
E-mail címem: peter776201@gmail.com
Budapesti macis srác vagyok 32/180/95 , keresek hölgyet ,vagy szívesen csatlakoznék párhoz közös szimpátia esetén.

Sziasztok! 25 éves, 186 cm. 85 kg vagyok, a méretem az átlegtól nagyobb. Nők, lányok, esetleg párok jelentkezését várom. zegter@citromail.hu
Sziasztok!
Pest megyei 36 éves fiatalos házaspár vagyunk , párokat keresünk baráti és szex kapcsolat reményében hely van de nem mindig megoltható csak hévégén.Várjuk képes jelentkezéseteket a címünk asus17@freemail.hu Mi is viszonozzuk a képet és esetleg telefon számot is küldünk.
Pest megyei 36 éves fiatalos házaspár vagyunk , párokat keresünk baráti és szex kapcsolat reményében hely van de nem mindig megoltható csak hévégén.Várjuk képes jelentkezéseteket a címünk asus17@freemail.hu Mi is viszonozzuk a képet és esetleg telefon számot is küldünk.
sziasztok szivesen ismerkednénk
Nyiregyháza környéki 178 cm magas 95 kg 37 éves ápolt jól szituált férfi keres hölgyet szabad idő kellemes eltöltéséhez,vagy párokhoz csatlakozna.Búvóhely van,utazni tudok.
sziasztok! szombat estére keresünk bi beállítottságú pasit vagy bi lányt vagy hölgyet! lány 28/164/46,fiú 36/180/78, szabolcsmegyében élünk!fényképes mailt a doridomi2.6@freemail-re várjuk ,mi is válaszolunk,vagy msnen a pillango810818@hotmail.com-on is ránktaláltok! kamusok neeeee!
mackós pasi vagyok duci hölgyet keresek vagy molett
Duci hölgyeknek lennék a szeretöje illetva hasonlo hölgytagu pároknak a hazibaratja! tyimpa@hotmail.com msn
sziasztok telt párt hölgyet keresünk

27/178/70 sportos férfi partnert keres a szabadidő kellemes eltöltéséhez. Anyagiak kizárva.
email: plugthewire@gmail.com
email: plugthewire@gmail.com