Sziasztok! Ma estére keresünk Szolnok megyéből 30-40 év körüli párt, nem baj ha a hölgy molett (esetleg bi). A pasi lehetőleg vékonyabb testalkatú legyen. Mi 35 éves pár vagyunk. Bővebben: yvonee74@hotmail.com
38/42 éves duci pár vagyunk Baranyából. Párokat keresünk esetleg már meglévő hármashoz szívesen csatlakoznánk női bi oké, férfi kizárt. írjatok a malna02@citromail.hu címre.
Mi egy 44-éves házaspár vagyunk 23-án Harkány-ban leszünk párokat biszex férfivel keresnénk kellemes estére.
NYITOTT DUCI HÖLGYTAGU párokkal ismerkednék! hely kellene utazni tudok!tyimpa@hotmail.com msn
Lányt keresünk harmadiknak a fiú és lány örömére egyaránt , Bp és környékéről, 25 éves korig, nem baj ha kezdő vagy. email: opelfan@indamail.hu erre írj és ha tudsz küldj pár képet magadról
Szia!
Álmaim nője vagy, pont ilyet keresek: fiatal, jó husi és szeximádó.
Irtam üzit, de a bbw333@indamail.hu -n is elérsz. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 20. kedd 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 20. kedd 19:26

Irtam üzit, de a bbw333@indamail.hu -n is elérsz. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 20. kedd 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (460793)

meglehetősen duci , Miskolc környéki fiatal lány vagyok és férfitársaságot keresek kielégíthetetlen igényeim kielégítésére

sziasztok!duci hölgyet keresünk ,aki szívesen csatlakozna hozzánk harmadiknak,szabolcs megyei pár vagyunk 28/36,a továbbiakat msnen vagy mailben!
msn=pillango810818@hotmail.com
mail=doridomi2.6@freemail.hu
msn=pillango810818@hotmail.com
mail=doridomi2.6@freemail.hu
Szia!
Engem érdekelne a dolog, szeretem az olyan lányokat akin van mit fogni. emilcímem olasz78@freemail.hu ide íhatsz és válaszolok. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 20. kedd 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem érdekelne a dolog, szeretem az olyan lányokat akin van mit fogni. emilcímem olasz78@freemail.hu ide íhatsz és válaszolok. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 20. kedd 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)

meglehetősen duci , Miskolc környéki fiatal lány vagyok és férfitársaságot keresek kielégíthetetlen igényeim kielégítésére

szia én szeretem a duci lányokat
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 20. kedd 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)

szia!
én kedvelem a duci lányokat ha gondolod írj privit,aztán beszélhetünk a dolgokról
nyitott vagyok mindenre
vagy írj emailt: feetlover27@freemail.hu (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 20. kedd 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
én kedvelem a duci lányokat ha gondolod írj privit,aztán beszélhetünk a dolgokról

vagy írj emailt: feetlover27@freemail.hu (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 20. kedd 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz gavaller39 üzenetére (2009. 08. 21. péntek 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 21. péntek 08:28

Szabolcsmegyei jól szituált férfi csatlakozna párokhoz,szóló hölgyekhez!Kocsi,lakás van!
Szia
Budapesti macis srác vagyok 32/180/95 , keresek hölgyet ,vagy szívesen csatlakoznék párhoz közös szimpátia esetén.
E-mail címem: peter776201@gmail.com
Budapesti macis srác vagyok 32/180/95 , keresek hölgyet ,vagy szívesen csatlakoznék párhoz közös szimpátia esetén.
E-mail címem: peter776201@gmail.com

Holnap estére keresek egy strapabiró pasit,szabolcs megyéből,paráim kinn vannak valahol keresd meg. Meg az elérhetőségem is.
sziasztok duci mackós pár vagyunk hölgyet párt keresünk
Bp-i 24 éves srác Bp-i lányt keres orális örömökre(és persze másra is kapható
). Jelige szeretek nyalni

Sziasztok mi pár vagyunk 27-29évesek srácot keresünk a hölgy tagnak csak képpel jelentkezzetek köszi
Telt duci hölgytagu bi vagy hetero párokkal illetve duci nökkel ismerkednék sexkapcsolatra! tyimpa@hotmail.com msn
sziasztok házaspár vagyunk duci mackós párt keresünk hölgyet
Hello! SZEXPARTNERT KERESEK TÖBB ÓRÁRA NEM ÉJJELRE,HOLNAPRA,LAKÁSOD LEGYEN,ÉS KOCSID.ÉN MOLETT VÖRÖS,NAGYMELLÜ,30-AS NŐ VAGYOK.ELSŐSORBAN SZABOLCSBÓL KERESEK KORBAN HOZÁM ILLŐ PARTNERT,pestiek hanyagoljanak.HA VALÓBAN TUDSZ KÉNYEZTETNI,ÉS BIROD SOKÁIG CSAK AKKOR KERESS.MSN-eva1591@windowslive.com
sziasztok mi egy fiatal pár vagyunk fejér megyéből és egy lányt keresünk 3 nak a lány örömére.ha érdekel írj fényképes levelet ide:muklika@citromail.hu