Sziasztok!
Hosszútávú, laza kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok. Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com
Hosszútávú, laza kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok. Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com
Kolozsvar-i 30-as kezdo,telt alkatu par ismerkedne parokkal wellnessre, nudira, szaunara, erotikus idotoltesre, kikapcsolodasra. cuplucj@yahoo.com
duci lányokat asszokal ismerkednék
Sziasztok!! Én egy nem független 30éves átlagos pasi vagyok aki a nem átlagos sexet kedveli!! ( extrém hely,fotózás,durva szavak,) ha tetszenek amiket irtam ismerkedjünk meg közelebbről.szeretem a duci hölgyeket (18/6) párok is érdeklenek.A baszhatlak@vipmail.hu-ra irhatok emailt
duci hölgynek lennék a szeretöje hosszabb távon vagy telt hölgytagu párokhoz csatlakoznék!tyimpa@hotmail.com msn
Sziasztok! 26 éves Nyíregyházi srác szívesen lenne teltebb hölgyek szeretője vagy szívesen csatlakoznék teletebb párokhoz harmadiknak! loskamak@citromail.hu 06306942193
Szia
Budapesti macis srác vagyok 32/180/95 , keresek hölgyet ,vagy szívesen csatlakoznék párhoz közös szimpátia esetén.
E-mail címem: peter776201@gmail.com
Budapesti macis srác vagyok 32/180/95 , keresek hölgyet ,vagy szívesen csatlakoznék párhoz közös szimpátia esetén.

30as házaspár vagyunk hölgyel párral ismerkednénk
sziasztok 38 éves mackos pasi vagyok vastag farkincával párt keresek a hölgy örömére hely van! cim fekezoli@citromail.hu
Sziasztok! Keresünk egy normális, diszkrét, budapesti pasit a hölgy őrömére. 33-40 évesek vagyunk. A hölgy 178/84 Csak fényképes leveleket várunk!! adrimi@freemail.hu
30as házaspár vagyunk partnereket keresünk
Duci telt keblü hölgyek ha olvasod ezt a sort kérlek ne fogd vissza magadat jelentkezz a tyimpa@hotmail.com msnen!Hasonlo hölgytagu párokat is szivesen várok!
Sziasztok,párok szeretkezését nézném élőben. Vagy egy ismerős barátnőmmel aki szintén lehet hogy eljönne de ő sem szállna be.Ismerkedek is Dél Pest környékéről.Anyagiak kizárva teljes diszkréció!29éves vagyok 185cm/87kg sportos.Képcsere emailben.
malnasban@citromail.hu
malnasban@citromail.hu
Szia ! Nagyon kedvelem a teltebb érett hölgyeket! Szívesen találkoznék veled! 26 éves nem független szabolcs srác! 06306942193
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 12. 14. hétfő 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 14. hétfő 23:56
Törölt felhasználó (445722)

Esetleg egy Férfi? )Szabolcsból? belevaló? )Aki kérdés nélkül teszi a dolgát )
msn- eva1591@windowslive.com
msn- eva1591@windowslive.com
Hölgy - pár - bi pár házibarátja lennék Györbenn Én 35/176/82 férfi cimem mimimai@citromail.hu fénykép tel.szám kell és már kereslek is
Borsóka!Párt nem vállalnál be?A lány örömére?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 12. 14. hétfő 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 14. hétfő 19:15
Törölt felhasználó (466705)

Szia Mackó! Szívesen ismerkednék veled! borso.bp@postafiok.hu Írj, ha van kedved!
hölgyel párral ismerkednék
Szia

Duci telt keblü hölgyekkel illetve ilyen hölgytagu párokkal ismerkednék akik komolyan is gondoljak! tyimpa@hotmail.com msn
Sziasztok!
26éves keszthelyi pár vagyunk, kellemes együttlétre keresünk párokat Dec.12 ére lakásunkba, utazni nem tudunk ezért csak olyanok leveleit várjuk akik meglátogatnának minket, kellemes környezetben erotikusan túlfutott estét szeretnénk, képpel rendelkezők leveleit várjuk, és a gyorsabb menetel érdekében kérjük küldjetek telefonszámot. puszi: Niki Ernő privit irjatok!
26éves keszthelyi pár vagyunk, kellemes együttlétre keresünk párokat Dec.12 ére lakásunkba, utazni nem tudunk ezért csak olyanok leveleit várjuk akik meglátogatnának minket, kellemes környezetben erotikusan túlfutott estét szeretnénk, képpel rendelkezők leveleit várjuk, és a gyorsabb menetel érdekében kérjük küldjetek telefonszámot. puszi: Niki Ernő privit irjatok!